Microp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kurulu w8 ile beraber gelen bilgisayara xp yuklemisler. hddyi de sifirlamislar. recovery gorunmuyor. bilgisayarda key yazili degil. sadece logosu var. win8'i tekrar yuklemek icin ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Yukleyemezsin buyuk ihtimalle. Git kurtarma bolumunu silenden Windows 8 parasi iste. Ama bazen firmalar kurtarma bolumu gitti diyince duzeltebiliyor, teknik servise basvur once ama buyuk ihtimalle yetkili servis disinda biri bozmus, garanti kapsami disinda diyecekler. Bu deveirde hala yeni makineye XP yuklemek nasil bir aptalliktir demeden de gecemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bilgisayarin altini cevir, key vardir orada, altinda da surumu yazar. Ben oyle yuklediydim bi home premium. Torrentte asusa ozel acer a ozel win editionlar var, onlara da bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Win7ydi benim yukledigim tabi. Win 8 i bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 win8 de sadece microsoft logosu var. herhangi bir key vs yok. bilgisayari kullanacak olan kisi akilli telefonla fotograf cekerken rehbere giren tiplerden. win8 yerine xp istemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kendileri yapmışlar sanırım, elleme abi yedikleri bokun içinde debelensinler. anasını silkelemişsiniz yepisyeni bilgisayarın de, donanımın yarısının xp sürücüsü yok, kör topal kullancaksınız artık de, yüzleri iyicene düşsün. sonra da servise yönlendir, ceplerinden biraz daha para çıksın bi daha yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar