Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre-order yapmayi basardim

xrex

Öne çıkan mesajlar

said:
Rottweiler, 27 Kasım 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
said:
Ragnar, 27 Kasım 2004 10:59 tarihinde demiş ki:
abi off ya off buseferde ikisini iptal etti yeniden sipariş verdik bitane :)

Olm sonunda sana gelecek 8 tane standard 15 tane Ce box sıyıracan kafayı :) , hoş satsan köşeyi dönersin o başka :P

hakkaten bak diğer normal orderlarım da duruyo vala karıştırdı artık kaçtane gelcek bilmiyom bile.[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

pre-order paket alamadığıma sevindim aslında bir bakıma. çünkü almanyada UK collectors edition getiren bir site buldum ve pre-order yaptım bile.

blizzard official almanya sitesine de pre-order paketi ısmarladım ama onay mail'i almadım noldu diye bir mail attım. şimdi bi de onlar yollasın 2 oyun olsun.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Blizz. FAQ

8. I own the German version of the game and I connected to an English server. Is the game now English or still German? Can I play with the English interface and sounds?

The game will still be German. To play with an English interface and sounds you will need an English copy of the game. We will offer a solution for getting the English Client though (Download etc).

7. I bought the French version of the game. Will I be able to connect to English or German servers to play there?

Yes.
[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 27 Kasım 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben qui'nin yazdığının almancasını yazıp tercüme ettim kimse tek kelime etmedi şimdi olay oldu :p

neyse.. :)

bu arada çok mutluyum. tamam preorder paketi alamadım ve büyük ihtimalle oynayamayacağım.

ama serverlar açıldığında elimde UK collectors edition olacak. yuppie.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

allah belanı versin game.net die küfürmü lan bu yemene yolluyorlar turkıye yuh tuh!!!! allah belanızı versın :D abi azerbaycan bile var allahım delirdim cıldırcam turkıye yok bu nedır lan turks and concon islands(concon kendım ekledım sınırden) allam ya bana tr ye yolluyon sıte soleyın normal pre order ıcın ing olsun
Neyse mail attım bakım ne dicekler böle rezil birşey olurmu yemen var turkiye yok onu bırakın hayatımda duymadıgım ulkelere yolluyorlar yanı uçtum şuan yaşamıyorum .....[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Kasım 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben istemiyorum beta key ben normal preorder edıcek yer arıyorum tr ye getıren ve de ing olucak oyun tabiki gameloaded.co.uk var ama ne kadar saglam bılmıyorum sitesınde overseas ulasma zamanı 21 gün fılan yazıyor mail attım 3 gün yada daha daha fazla demiş adam kafam karıstı ben oyun cıktıktan 1 ay sonra elıme gecıcekse hıc gecmesın daha iyi[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...