toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hmm simdi tekrar girdigimde oyle birsey gordum ben de, fransızcası olan kimse warsa bakabilir mi acaba siteye delivery system değistiriliyormu siparisi iptal etmeden[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ops noldu[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne oldu bilmiyorum su anda.sanırım shiping i express yapmam gerekiyordu ama gormemisim.mail attım adamlara ama anca p.tesi yanıt verirler herhalde.ben 1 tane daha pre order yaptım olmadı ilki sorun cıkartırsa diye, ama daha confirmation gelmedi 2.sine de.cozulur birkac gune[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yarını bekleyip baklalım bende hala onay bekliyor[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yarın hafta sonu.siteyi anlayabiliyorsan baksana biraz,express e cevirebiliyormuyuz yada cevirmezsek ne olur gibisinden.ben goremedim said: Ragnar, 26 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: yarını bekleyip baklalım bende hala onay bekliyor [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bıze geldı onay bakalım ne zaman gelıcek oyun en fazla 8 gun dıyolar sanırım neyse daha var zaten betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla anlayamıyorum siteyi ancak kuzenime ulaşıp gösterme kazın + bende tekrar bi expres pre order yaptım[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 neden ki sen zaten express yapmamısmıydın ? said: Ragnar, 26 Kasım 2004 22:11 tarihinde demiş ki: valla anlayamıyorum siteyi ancak kuzenime ulaşıp gösterme kazın + bende tekrar bi expres pre order yaptım [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yok normaldi 10 euro olan[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Siparisin en son bolumunde "sizin bulundugunuz bolge icin express secmelisiniz veya secmeniz tavsiye edilir" gibi bir $ey yaziyor. ancak fransizcam olmadigi icin tam olarak anlamadim. Express verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bızde express verdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben altavistadan cevirdigim icin bazı kelimeler benzerlerinin yerine kullanılmıs oluyor o yuzden net anlayamadım ama sanırım gereklilik gibi birsey yazıyordu.ama dedigin gibiyse onemli de degil,zira sitenin acıklamalar kısmında express zorunlulugu icin 3 tane abuk ulke ve 150 euro dan yuksek siparisler deniliyor. said: Rodeo, 26 Kasım 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Siparisin en son bolumunde "sizin bulundugunuz bolge icin express secmelisiniz veya secmeniz tavsiye edilir" gibi bir $ey yaziyor. ancak fransizcam olmadigi icin tam olarak anlamadim. Express verdim ben. [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya arkadaşlar kaç kişiye onay maili geldi? ben ekspress yaptım fakat bana hala gelmedi birkaç saat oldu sipariş vereli. ayrıca ekspress için 2-5günde gelir diye yazıyor sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benim ilk normal shiping olanına gelmisti hemen onay. express olana gelmedi daha[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 onay gelirse sana bana öm atarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 banada daha onay gelmedi iyimi[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 olur :) yeni haber alan herhangi biri, fransa siparisleri konusunda haber versin[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bıze geldı e maılla fransız olayından aldık hemende geldı onay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 nasıl bir mail bu sipariş kabul edildi mailimi yoksa alışverişiniz tamamlandı mailimi ?[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bende sitede sipariş durumları en cours de traitement gözüküyo sizlerde neler var ?[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 siparis durumu bende de oyle beta kit icin.oyun da pre order da. siparis tamamlandı mail i iste,onay dedigimiz haberiniz olsun siparisinizi aldık oluyor.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ragnar bende de aynı durumda ve mail gelmedi siparişim ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 görülüyorki blizzard resmen çuvallamış, ortalık karışmış. İnşallah altından güzelce kalkacaklar. Warcrft 3 Frozen thronu çıkar çıkmaz almanyadan getirttik biz bir arkadaşla oraya gidin biri aldı getirdi, oyun kitapçıkları dahil full ingilizceydi. Blizzard gerçekten saçmaladı. Daha şimdidien kullanıcı dostu olmayı reddetti. Sinirlendim vazgeçtim, ocak ayında çıkınca alırım bir kere süründüm bu oyun için bir daha sürünemem beta felan her ne kadar yıllardır aç kurtlar gibi beklesemde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu arada ben ve bir arkadasima onay mail'i geldi ama kredi kartindan para cekilmemi$ gorunuyor. O da ilginc :) adamlar daha sonra manuel olarak mi cekecekler parayi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Onay mailini aldım ama para çekilmedi bende de..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar