Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre-order yapmayi basardim

xrex

Öne çıkan mesajlar

ne oldu bilmiyorum su anda.sanırım shiping i express yapmam gerekiyordu ama gormemisim.mail attım adamlara ama anca p.tesi yanıt verirler herhalde.ben 1 tane daha pre order yaptım olmadı ilki sorun cıkartırsa diye, ama daha confirmation gelmedi 2.sine de.cozulur birkac gune[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ben altavistadan cevirdigim icin bazı kelimeler benzerlerinin yerine kullanılmıs oluyor o yuzden net anlayamadım ama sanırım gereklilik gibi birsey yazıyordu.ama dedigin gibiyse onemli de degil,zira sitenin acıklamalar kısmında express zorunlulugu icin 3 tane abuk ulke ve 150 euro dan yuksek siparisler deniliyor.
said:
Rodeo, 26 Kasım 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Siparisin en son bolumunde "sizin bulundugunuz bolge icin express secmelisiniz veya secmeniz tavsiye edilir" gibi bir $ey yaziyor. ancak fransizcam olmadigi icin tam olarak anlamadim. Express verdim ben.
[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

görülüyorki blizzard resmen çuvallamış, ortalık karışmış.
İnşallah altından güzelce kalkacaklar. Warcrft 3 Frozen thronu çıkar çıkmaz almanyadan getirttik biz bir arkadaşla oraya gidin biri aldı getirdi, oyun kitapçıkları dahil full ingilizceydi. Blizzard gerçekten saçmaladı. Daha şimdidien kullanıcı dostu olmayı reddetti.
Sinirlendim vazgeçtim, ocak ayında çıkınca alırım bir kere süründüm bu oyun için bir daha sürünemem beta felan her ne kadar yıllardır aç kurtlar gibi beklesemde.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...