xrex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 almanyada olan arkadaslar icin www.blizzard-shop.de elinizi cabuk tutun.site cökmüs durumda 2 saattir ugrasiyorum yenil yapabildim.herkese bol sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 per orderlar sınırlımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 almanca mı aldın. CE war mı hala. ben de franswadan bakıyordum[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 almanyada olan arkadaslar için demiş bana yaramıyor bu haber[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sadece almanya diye belitriyor mu ki, ben fransadan bakıyorum turkiyeye yolluyorlar[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Site ne'ce Fransızcamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o oyun buyuk bir yuzdeyle fransızca olcak menuler filan bayar zaten 3 dılde olucak oyun fransızca almanca ingilizce kasmayın[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet sorun o Ingılızce oyun yollıyan Turkıyeye ıngılızce bı sıte bılen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ingiliz siteleri beklıcez artık olmadı zaten ben baydım bu son beta ıcın key fılan ıstemiyorum ben normal pre order yapıcam[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 http://www.gameorder.be burası yoluyor ama preorder kit vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 amaç zaten eng client değil pre orderla final betaya katılabilme[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ingiliterede tanidgi olan varsa http://shop.gameplay.co.uk/ext_shop/worldofwarcraft.asp?ref=WOW su an satislar devam ediyor.bu siteler sadece bulunduklari ülkeye yolluyorlar.fransa da http://fr.wow-europe.com/pre-order/boutique.shtml bunlar wow un sitede yazio zaten sen nasi göremedin almanya falan kasiosun :) [Bu mesaj xrex tarafından 26 Kasım 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Mosquito, 26 Kasım 2004 16:36 tarihinde demiş ki: http://www.gameorder.be burası yoluyor ama preorder kit vermiyor. orası içinde birde paypal ıle ugrasıyon bir oyun için maymun olmam ben ya hersey bellı olur cıkıs tarıhı fılan bende o zaman pre ederım[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Mosquito, 26 Kasım 2004 16:36 tarihinde demiş ki: http://www.gameorder.be burası yoluyor ama preorder kit vermiyor. normalini bilmiyorum ama CE bitti burada.ayrıca paypay ile ilgili sorun cıkartıyor son asamada. www.alapage.com fransızca olanı.zaten wow pre order ana sayfasında artık bu sitelerin adresleri war ing. alman. fransız. ben fransızcayı anlamıyorum anlasam simdiye siteyi cozup wermistip siparis, oyun fransızca olsa da olur nasıl olsa oyun var su an da.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aha tamam kesinleşti oyun 14 ocakta cıkıyor ohh iyi oldu az kaldı[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 nerde yazyior bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya bekleyin normal pre-order yapin.. Takmisim betasina da soundtrackine de..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya CE birdaha piyasaya cıkmayacak muhtemelen, ve su an da sadece fransızca var. ben almayı dusunuyorum ama fak bi kararsızlık var acaba ingilizcesi cıkarmı piyasaya diye. su ana kadar CE ingilizcenin yeniden satısa sunulacagı yada su an satısta oldugunu goren var mı turkiye icin. beta umrumda degil[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Arkadasim, CE'yi buyuk ihtimalle alamayacaksin.. CE sinirli sayida uretiliyor, olanlari da kendi ulkelerinde kapisiyolar.. Yani sinirli sayida olan biseyi Turkiye'ye getirtmek zor.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iyi de su an pre order yapabiliyorum 1 tıklama kaldı almama.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Mosquito, 26 Kasım 2004 16:36 tarihinde demiş ki: http://www.gameorder.be burası yoluyor ama preorder kit vermiyor. pre-order kit vermediğini nereden biliyorsun?[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: _Dalamar_, 26 Kasım 2004 17:03 tarihinde demiş ki: said: Mosquito, 26 Kasım 2004 16:36 tarihinde demiş ki: http://www.gameorder.be burası yoluyor ama preorder kit vermiyor. pre-order kit vermediğini nereden biliyorsun? pre order kit i sadece blizz in izin verdigi yerler verebiliyor, ve listede de yok[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: toprak, 26 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki: iyi de su an pre order yapabiliyorum 1 tıklama kaldı almama. nerden ki ? fransa veya almanyadansa ise yaramaz.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 peki bu offical listeden Türkiyeye yollayan ve ingilizce versiyonunu satan site varmı?[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yok.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar