Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2020 Olimpiyatları - İstanbul,Tokyo & Madrid

Fin

Öne çıkan mesajlar

Bu olimpiyat için hazırlanan film resmen başbakanın lefter maçlarına gitmesi gibi olmuş. (Demin Tv gösterilen) Demokrasi özgürlük felan diyo... Her yer park diyo...

Akdeniz oyunlarında alt yapı hizmetini denemişler... seyirci yoktu diye hatırlıyorum ben yanılıyormuyum.
Sosyal ağlarda paylaş

blackhavvk said:

abi bişi sorucam ozaman, madem bu kadar getirisiz bir olay bu.mal mı abi bu kdar ülke uğraşıyor yıllardır almak için.

hayır değil, olimpiyatlar büyük kurumlara, otel zincirlerine, ve hükümetlerin para yediredikleri yedirmeyi planladıkları yandaslarına inanılmaz para kazandırır. o paranın hepsine fitil fitil yerel halktan cıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

blackhavvk said:

abi bişi sorucam ozaman, madem bu kadar getirisiz bir olay bu.mal mı abi bu kdar ülke uğraşıyor yıllardır almak için.

hayır değil, olimpiyatlar büyük kurumlara, otel zincirlerine, ve hükümetlerin para yediredikleri yedirmeyi planladıkları yandaslarına inanılmaz para kazandırır. o paranın hepsine fitil fitil yerel halktan cıkar.

Olimpiyat yapılan tesisleri, olimpiyatlardan sonra kullanabilirsen kazançlı bir organizasyon. Fakat Türkiyede futbolda bile stadların dolmadığını düşünürsek, olimpiyat sporlarına yapılan tesislerin birdaha kullanılmıyacağının garantisi oluyor. Bakınız Atatürk olimpiyat stadı. Erzurumda yapılan tesisler, Akdeniz oyunlarındaki tesisler.

En son Yunanistanın durumu ortada... Resmen battılar.

Ha bizim AKP'nin Olimpiyat hali dostuluk kardeşlik spro felan değil. Bizim inşaat'tan tatlı para kazanan sermayemize peşkeş çekicek daha çok atıl yatırım yapmak.

Olurda birgün bir sürü olimpik sporcu yetiştiririz, bu insanlar doğru güzgün bu işten para kazanırlar, o zaman süper olur. Ama AKP'nin rant uğruna ülkedeki olimpik sprocuların %50'ini yetiştiren Fenerbahçeye yaptıkları ortada. Kim sporcu yetiştiricek.... Besiktaş, Galatasaray... Trabzonspor... kimse. Bize biçilen amaç okuyup AKP'ye hayırlı vatandaş olmak.

Bak yine sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...