imamizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ülkenin yarısı şu kafadayken olimpiyat verirler tabi bebeyim sana. neden vermesinler. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1185774_10151872251605854_304022894_n.jpg
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 liberal said: said: yüzüne bakılmayan ama yıllarca insanların emek verdiği branşlar canlanacak, 7 senelik süreçte amatör branşlara ciddi yatırımlar yapılacak, sporcu, antrenör ve idareciler yetişecek idi. yetişmeyecek mi? yetişmeyecek. aynı kafa ile devam edilecek. 2020 hedef olduğunda işler "ehil" kişilere teslim edilecek idi, ahbap çavuş ilişkileri en aza indirilecekti. mevcut antrenörler, sporcular olimpik düzeyde yetiştirilecek idi. bu sadece 2020 için değil gerçek anlamda sonrası için ülkeye miras kalacaktı. bunları yapmak için olimpiyatlara sahip olmaya gerek yok. işi işin ehline teslim edersen iş zaten yürür. o yazıda belirtilenlerin hepsi çözümlenecek şeyler, çözmek istersen. ha bir de siyaseti bir kenara bırakmak, ülke çok gelişirdi demekle olmuyor zira akp'den bahsediyoruz. semih saygıner'in yaşadığı sorunları bir tedx'de anlatmıştı. http://www.youtube.com/watch?v=63M38xfMXYI bu sorunlar hala var. çözmek için adam da var ama adım atan yok. Semih Saygıner'in sunumuna B A Y I L D I M. Yaymak lazım bu knuşmayı
Wyand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ObuzHapsever said: Takke düştü kel göründü. İşte ülkemin spor bakanı.
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 imamizer said: ülkenin yarısı şu kafadayken olimpiyat verirler tabi bebeyim sana. neden vermesinler. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1185774_10151872251605854_304022894_n.jpg Yobaz, cahil, şerefsizler.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1240142_531851163554489_139872607_n.jpg
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 said: Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, 2035 yılına kadar uzayda güneş panellerinden elektirik üretip, buradaki elektiriği radyo dalgalarıyla yeryüzüne ulaştıracak bir proje gerçekleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. sen türkiyesin büyük düşün! zaaa
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Kanuni said: bu ciddimi :D radyo dalgalarından enerji olayının haberi bu. bi sürü başka gazetede verdi. http://yenisafak.com.tr/ekonomi-haber/uzaydan-gunes-enerjisi-uretecegiz-08.09.2013-561748
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Semih saygıner link kaybolmasın arada güncellemeli, nokta atış olmuş herkez izlemeli hat safhada ibretlik.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Angara olarak 2024e adayız Melih Başgan ve kedileriyle.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 İstanbul yerine Bursadan katılsaydık kesin bizimdi
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 olimpiyat kaybedilmesine insan niye sevinir ? seçimlerde kullanacaklardı!!!11, ozaman adamlar hiç bir yatırım yapmazsa kızma, seçimlerde kullanacaklar biz yaptık diye lol. lan kullanacak tabi siyasi parti bu,sayesinde tükürsen bile bunu kullanır.BİZ TÜKÜRTTÜK BİZZZ diye üzücü ya bu kadar insanlar niye kinlenmiş devletin kaybettiği bir organizasyona.belki haketmiyoruz falan da üzülüyor insan kaybedilmesine sevinen görünce.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bilmiyorum abi ben ülkem toplu iğne atma,uzağa işeme organizasyonu bile yapsa memnun olurum.ilginç bir milliyetçilik anlayışım var belki duygusal romantik milliyetçilik akımı başlatıyorum.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bizde isterdik.. ama bu kadar itici birisi ile malesef su anki duygularim daha mutlu ediyor beni. hani hirsizin hic mi sucu yok.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 olimpiyatlari alamadiktan sonra iktidarin takildigi hal ve tavir cok icler acisi hani olimpiyatlari alsak sevinmezdim ama alamadik diyede sevinmiyorum ama su adamlarin hal ve tavirlarini gordukten sonra icimden iyiki vermemisler diyorum.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 blackhavvk said: olimpiyat kaybedilmesine insan niye sevinir ? seçimlerde kullanacaklardı!!!11, ozaman adamlar hiç bir yatırım yapmazsa kızma, seçimlerde kullanacaklar biz yaptık diye lol. lan kullanacak tabi siyasi parti bu,sayesinde tükürsen bile bunu kullanır.BİZ TÜKÜRTTÜK BİZZZ diye üzücü ya bu kadar insanlar niye kinlenmiş devletin kaybettiği bir organizasyona.belki haketmiyoruz falan da üzülüyor insan kaybedilmesine sevinen görünce. Olimpiyatın bize getireceği artılar: - AKP yalakalarına daha çok ihale - Çoğu geziye katılmış insan ünlü atletleri sporcuları istanbulda canlı izleyebiliceklerdi. Olimpiyatın bize getirebileği ama %100 garantisi olmayan artılar: - Spor ahlakında düzelme ??? - Daha iyi sporcu yetiştirme ??? - Bölge barışı ???? (RTE dedi bunu...) - Daha iyi Toplu taşıma ??? Olimpiyatın bize getireceği eksiler - Ekonomik olarak en az 20-30 milyar dolar zarar. - Uzun vadede kullanılmayacak ekstradan bir sürü tesis. - Doğa katiliamı. (Şu anda devam ediyor) Kısaca özetledim :) Bu olimpiyatları kaybetmemizin nedeni RTE'dir. Adam bu işi rant için istemesidir, ve bunu IOC üyelerinin görmesidir. Bu AKP'lilerin neden kaybettik diye ağlamasına kanmayın.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sehir merkezlerinde tekrar düzenleme, tarlabasında sulukulede olanların baska bir sürü yerde olmasınıda ekle listeye
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ya mutlaka artısı eksisi vardır,hiç bir ülke direk %100 artılar ile yapmamıştır bu işi de.hani ne bileyim kaybetmeye sevinmek abartı bir tepki. hatta kaybedildiğinde insanların yüzünü görmek istemek falan çok acımasızca bir arzu bence.ha dersin ki ülkeye çok zarar verirdi alınmadı iyi oldu aslında falan demek(iyi manada ülkesinin iyiliğini düşünmek)anlaşılabilir bir şey de, yehuu akp kaybetti diye sevinmek coşmak bu üzücü. dediğim gibi ben olaya milli bakıyorum koy siyasetin dibine.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 evet akp kaybeti diye seviniyoruz cünkü, adamlar kötü adamlar ne kadar cok kaybedip ne kadar hızlı hukumetten giderlerse o akdar iyi herkez için. ama asıl mevzu, olimpiyatlar turkiyeye cok ciddi mali yük olucak ve cok minimal geri dönüşü olucaktı. ciddi zara görücektik, buna rağmen sırf secim malzeme si olsun diye bize bu kadar zarar vermekmk ugruna olimpiyatlara abananan partinin kaybetmesine seviniriz.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Çoğu insan üzüldü. Ben AKP'nin göt olmasına sevindim, ama alamadık diye üzüldüm. Ama AKP tamamen abuk subuk bir kafada, beş para etmez projelerle ve tanıtımla katılırsa, sonra bunu inanılmaz süper bir proje diye lanse ederse... Lafıda yer. Ben en çok Ordaki gençlere, Ali Koç'a Ali Babacana felan üzüldüm baya.
Öne çıkan mesajlar