Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.Birligi-G.Saray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sakin olun.
ŞL maçlarında fenerbahçe dan dun futbol oynayan bir takımdı ve şl den kaza sonucu elendik. Eğer Lyon maçındaki gibi oynayabilseydik -uzatmada yenilen goller şanssızlık olarak değerlendiriyorum- daha iyi sonuçlar alabilirdik.
Ayrıca şunuda unutmayın ki Alex şimdiye kadarki bir avrupa maçımızda yıldızlaşmamış olabilir fakat önümüzde daha avrupa maçlarımız var ve artık eskiye nazaran oturmuş bir sistemimiz var.

Gelin ligimizde oynayan kim iyi kim kötü yü sezon sonuna bırakalım ozaman değerlendirelim.
Ayrıca Gençlerbirliği-GS topikinde fb tartışması çıkmasını doğru bulmadım fb liler olarak uzayalım buradan[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
Rewendor :
bi suru sey solemissin biri birine tutmuor, simdi kimse ama kimse hele ben hicbir zaman alex brezilya kaptani, super futbolcu demedi, benim yazima turk basini tarafindan uydurulmus yazilarla cevap verme. sen dedin ki alexin ne yararini gordunuz su ana kadar bende kaale alip sana cevap verdim ki bundan sanane diyip geri cekilebilirdim, ama adamin 14 macta neler yaptigini soledim, buna cevabin turkiye liginin kalitesizligi, isinize gelince kaliteli isinize gelmiince degil. hickimse Alex in HAGI den iyi oldugunu soleyemez, bak solemedi demiorum soleyemez! yine bu konu hakkindaki goruslerin basin dusunceleri, gelip butun fblilere mal etmeye calisiosun. sen haginle ovun ama alex ile kiyaslama. avrupa da ise tecrubesiz bi takim oldugumuz icin tur atlayamadik, sen ve ben maci izlerken baska pencelerelerden baktigimiz icin maci farkli yorumluyoruz, bana gore 2 sparta macini da alex kazandirdi, tek basina olmasa da kazandirdi. kendi kalesine atilan golden felan bahsetmissin, gol goldur sonucta sparta kalesine girdi o topun oraya gelmesinin de fenerbahcenin hic bi katkisi yok ? Alex ole show mow yapmadi demissin, alex zaten show adami degil dusundugu en son sey calim atmak hareket yapmak, ilk dusundugu pas vermek bunu da cok iyi yapior bu da bana yetior.
hani bu ligin kalitesizligi olayi var ya senin mantigina gore o zaman ligte oynayan hic bi adam duzgun adam degil... zaten lig kalitesiz bole ligte ben bile show yaparim di mi.. o zaman simdi ben sana oo hagi de kim ki avrupada bisi yapamadi geldi gs de show yapti, avrupa kupasi maclarini da cok bal yemis ole kazandirdi gibi sey solesem nasi olur, hic olmaz zaten solemem icimde fesatlik yok kiskanclik yok. ben sadece kendi takimima KENDI DUSUNCELERIME bakarim, ne baska takimin yaptiklariyla kafa yorarim(ben kendi maclarimi kazandigim surece zaten sampionum) ne de baskalarinin dusuncelerini baskalarina mal ederim. sana da bunlari yapmani tavsiye ederim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
rewendor;alex'in o saydigini buyuk maclardan hicbirisinde dogru oynatilmadigini ve daum'un sonradan pvh'u yedege cekerek alex'i arkasinda kalabalik orta saha ile oynattiginin farkinda misin?alex'in arkasinda da artik hem rakibe basip hem top yapmaya calisan adamlar oldugunun farkinda misin?
senin o izledigin avrupa maclarinda alex'in arkadasinda sadece bir tane evet bir tane orta saha ile oynadigini biliyor musun? karisindaki oyuncularin avrupa'nin kasarlarmis futbolculari oldugunuda varsayarsak hangi futbolcudan arkasinda tek adamla ne yapmasini bekleyebilirsin?ayni sistemde oynayipta basarili olabilen alex tipinde bir oyuncu gosterebilir misin bana?
Mesaj tarihi:
said:
Naa, 05 Aralık 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
Galatasaray macında da ayni seyi yasayabiliriz Arkasında Aurelio gibi bir top kesici oynamıcak tabi selcuk yerini doldurabilir ama... Alex son maclardaki gibi etkili olmazsa sasirmayin.

kılıfını hazırladılar bile lol.....
alex tabiki ii bir oyuncu ama bencede abartıldıgı kadar degil takıma katkısı tartışılamaz ama eksilerinide unutmamak lazım...

[Bu mesaj Kaa tarafından 06 Aralık 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 05 Aralık 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
hagi yıldızdır saygı duyarım.Ama her milana reale gol atan yıldız değildir.Jardel'de dahil.

Kobe bişey sorucam sadece.
Jardel yıldız değil mi?[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Mesaj tarihi:
del bosque teknik direktör değil, jardel yıldız değil, başka ne çıkaracaksın? Türkiye'de oynayan ondan daha kaliteli bir forvet göster bakalım.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
soru sadece kobe için mi?
bence değil çünkü.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Allah size akıl fikir versin ne diyim.
AAAaa doğru asıl yıldız gelıpte fenerı parnagında oynatan Ortega'ydı demi(!)
pardon... :)))))))))[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Mesaj tarihi:
yoo asıl yıldız zidane,figo,ronaldo,şevki,ronaldinho,kaka ve daha sayamadığım bir çok isimdir. Jardel değildir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...