nindalf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Benim basıma gelirse harbi kafa atarım, yarın gidicem carrefour a bakalım ne olcak. Zaten cok kıl kaptım bu Ytl olayına .... Dolmuş ve minibüslerde yasanacak diyalogları cok merak ediyorum hele hele o teyzeler ortalıgı birbirine katacak :P [signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace [Bu mesaj nindalf tarafından 05 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 nindalf hevesle beliyorum:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ya latife yaptım tabi de baya bi tartısırım yani karsımdakini bunaltana kadar :) said: Chemical, 05 Aralık 2004 00:13 tarihinde demiş ki: nindalf hevesle beliyorum:D [signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Chemical, 04 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: sorun katalogda 1.99 gösterip senden 2.00 alarak sana gösterilmeyen bi kazanç sağlamaları çoğu katalogda "fiyatlarımız veya ürünlerimiz sonradan değiştirilmiş olabilir bu değişikliklerden firmamız sorumlu tutulamaz" gibi bi yazı olur 0.2 puntoluk bi yazı ara (genelde arka planla aynı renkte yazarlar.)[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kasiyerlere bulaşmayın ama yazık onalra da gına gelmiş bu işlerden.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Aynı renk yazdıklarına ben cok sahit oldum ve gorunce sasırmıstım baya bunu okuyabilen varmı diye. said: Alomatik_2k, 05 Aralık 2004 00:15 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 04 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: sorun katalogda 1.99 gösterip senden 2.00 alarak sana gösterilmeyen bi kazanç sağlamaları çoğu katalogda "fiyatlarımız veya ürünlerimiz sonradan değiştirilmiş olabilir bu değişikliklerden firmamız sorumlu tutulamaz" gibi bi yazı olur 0.2 puntoluk bi yazı ara (genelde arka planla aynı renkte yazarlar.) [signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 YTL henuz yürürlükte olmadığından dava açaman.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Gwindon, 04 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: artık bole seyler bana garip gelmio BURASI TÜRKİYE KARDEŞİM burda olmayan 1 şey söyleyin?? abi "" bilmem ben sana niye verdim"" isimli albüm çıkaran bile war ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Burası Türkiye burda herşey olur demeye devam ettikçe daha çok ağlarız[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ozaman ürünün üstündeki gösterim fiyatını koparır götürürüm[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 oldum olası uyuzumdur bu olaya iyi bi noktaya deinmişsin harbiden neden böle yaparlar anlamıyorum sanki al kardeşim 1.99 ytl diye verebilen olcak[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yasal olarak da pek bişey yapamazsın aslında çünkü ödenemeyecek bir meblağı ödememe konusunda haklılar. Ama bu bir taktiktir, bu konuda da sen haklısın. Bunun önüne geçmek için kredi kartı kullanabilirsiniz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ewt hem artık bakkallardan sakızı bile kredi kartıyla alabileceiz değilmi yuppi ne kadar güzel bi sakızı 12 ye bölüyoruz falını da sonra okursunuz artık+&(=&=^%&!5[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 atmden para çekmeye kullandığımız banka kartı da kullanılabilir onda da para çekermiş gibi şifre yazıyorsun[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bir ürünün fiyatının 2.000.000 yazması yerine 1.999.000 yazması daha azmış gibi göüküyodu kabul edin. yani sizin karşı çıktığınız eğer ürünün gerçek fiyatını insan beyninde daha azmış gibi gözükmesiyse, gidin mankenlere isyan edin kadınlar güzel ve bi elbise giydiğinde daha güzelmiş gibi gözüküyo ve aşırı para kazanıyolar.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 o bir liralardan ekonomi batıp çıkar be ne dionuz siz :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 walla batarda çıkarmı bilmiyorum :D[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 zaten 1 lirada degil 1 kurus fln oluyo galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yeni sistemde para üstü alamama gibi bir derdiniz olmayacak :) 1 YKr en küçük birim onu da vermek zorundalar. Yani 1.99 YTL nin üstünü alabilcez oleey :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 onlarin para ustunu vermemeye hakki olmadigi gibi senin de bana LAN demeye hakkin yok.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 1 çeşit deil 10-20 çeşit şey alırsın 0.01 ler birikir 0.1-2 olur. onu da verirler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 daha neler neler görcez allah bilir bide yuvarlamalar olcak yuvarlamalardan köşeyi döncekler en güzel örnek yumurta fiyatını yuvarlıcaklar biz alcaz 40 tane onlar hem 40 taneden kar elde etcek hemde 5 tane yerden bulup da satmış gibi olcak tabi bu yuvarlamaların çoğu kez bizde farkına varamıyacaz:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 buyrun size uyanık kar4 [signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....[Bu mesaj Gwindon tarafından 10 Aralık 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 hani adamlar çok zekii ya [signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... [Bu mesaj Gwindon tarafından 10 Aralık 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 eee türk satıcılarının 1 liralardan karları çoook olacak tabe :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 87) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben hayatta alısamam bu ytl ye ya pff[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar