Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede benim 1 liram?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Benim basıma gelirse harbi kafa atarım, yarın gidicem carrefour a bakalım ne olcak. Zaten cok kıl kaptım bu Ytl olayına ....

Dolmuş ve minibüslerde yasanacak diyalogları cok merak ediyorum hele hele o teyzeler ortalıgı birbirine katacak :P

[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace

[Bu mesaj nindalf tarafından 05 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 04 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
sorun katalogda 1.99 gösterip senden 2.00 alarak sana gösterilmeyen bi kazanç sağlamaları

çoğu katalogda "fiyatlarımız veya ürünlerimiz sonradan değiştirilmiş olabilir bu değişikliklerden firmamız sorumlu tutulamaz" gibi bi yazı olur 0.2 puntoluk bi yazı ara (genelde arka planla aynı renkte yazarlar.)[signature][hline]To be or not to be;
Thats the problem after economy!

Alomatik the Quenker Slayer.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı renk yazdıklarına ben cok sahit oldum ve gorunce sasırmıstım baya bunu okuyabilen varmı diye.

said:
Alomatik_2k, 05 Aralık 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 04 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
sorun katalogda 1.99 gösterip senden 2.00 alarak sana gösterilmeyen bi kazanç sağlamaları

çoğu katalogda "fiyatlarımız veya ürünlerimiz sonradan değiştirilmiş olabilir bu değişikliklerden firmamız sorumlu tutulamaz" gibi bi yazı olur 0.2 puntoluk bi yazı ara (genelde arka planla aynı renkte yazarlar.)
[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 04 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
artık bole seyler bana garip gelmio
BURASI TÜRKİYE KARDEŞİM
burda olmayan 1 şey söyleyin??
abi "" bilmem ben sana niye verdim""
isimli albüm çıkaran bile war ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Burası Türkiye burda herşey olur demeye devam ettikçe daha çok ağlarız[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Sosyal ağlarda paylaş

oldum olası uyuzumdur bu olaya iyi bi noktaya deinmişsin harbiden neden böle yaparlar anlamıyorum sanki al kardeşim 1.99 ytl diye verebilen olcak[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
"siz kardeş misiniz?"
hayır ben sütçüden o tüpçüden...
John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
-şş babam seni çağırıyor
-hangi baban ?
-wtf
Sosyal ağlarda paylaş

Yasal olarak da pek bişey yapamazsın aslında çünkü ödenemeyecek bir meblağı ödememe konusunda haklılar. Ama bu bir taktiktir, bu konuda da sen haklısın.

Bunun önüne geçmek için kredi kartı kullanabilirsiniz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bir ürünün fiyatının 2.000.000 yazması yerine 1.999.000 yazması daha azmış gibi göüküyodu kabul edin. yani sizin karşı çıktığınız eğer ürünün gerçek fiyatını insan beyninde daha azmış gibi gözükmesiyse, gidin mankenlere isyan edin kadınlar güzel ve bi elbise giydiğinde daha güzelmiş gibi gözüküyo ve aşırı para kazanıyolar.[signature][hline]To be or not to be;
Thats the problem after economy!

Alomatik the Quenker Slayer.
Sosyal ağlarda paylaş

daha neler neler görcez allah bilir bide yuvarlamalar olcak yuvarlamalardan köşeyi döncekler en güzel örnek yumurta fiyatını yuvarlıcaklar biz alcaz 40 tane onlar hem 40 taneden kar elde etcek hemde 5 tane yerden bulup da satmış gibi olcak tabi bu yuvarlamaların çoğu kez bizde farkına varamıyacaz:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...