Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Itunes ile ilgili birşey soracağım. Cebimde ıphone ile yepisyeni laptopumu açtım ve itunes kurdum diyelim. Telefonda ir sürü muzik video photo ve program dolu. Bunu telefondan herhangi birşey silmeden itunes ile sync etmek mümkün mü? Eskiden denediğimde music library silinecek falan bişiler diyordu bende tırsıyordum telefondaki muzikler gidecek diye. Daha kısacası elimdeki telefondan data kaybetmeden sıfır itunesa herşeyi aktarıp temiz bir hayat yaşayabilir miyim sync yapa yapa. Yoksa illa bir data kaybı vs olması gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Baska telefonla bind edilmis itunes'a kendi telefonunu taktiginda sikinti oluyodu da bunda olmamasi lazim. Denedin mi hic yoksa ucar diye hic ellesmedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 snyc ederken bilgisayarı telefon ile sync ediyorsunuz yanı bilgisayarda ne varsa telefonda da o oluyor siz eski bilgisayarınızda sync ettiginiz sora yeni bir bilgisayar aldınız yeni bilgisayarınızda eski arşiviniz yok o zaman telefondaki her şey silinir siz eski bilgisayarınızdaki arşivinizi yeni bilgisayarınıza kopyalamanız lazım bunun için internette var yöntemler araştırın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Elle yukleme gibi birsey var, onu kullaniyorum ben. Duz sync edersen silinir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yani diyelimki hiç itunes kullanmayan biri 1 sene telefonu kullandıktan sonra itunes kullanmaya karar verirse datalarını kaybediyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Telefondakileri kopyalamanin yolu vardi, yapmadim hic ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 en iyisi bilgisayara bağlamamak ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 iphonedakileri bilgisayara aktaran program falan var. ben kullandım bazı şarkılarda küçük kayıplar oldu sanırım. sonunda birkaç saniye sessizlik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yok ben zaten hep onları kullanıyorum ama nedense bi merak ettim itunes kullanmayı. Neyse sağlık olsun gene itunes dışı programlara devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bilgisayarın müzik kütüphanesi ile telefonun ki farklı ise evet soruyor ama öyle silme yok. Herşeyi pc ye aktarıp sonra telefonda ki herşeyi siliyor sonrasında ise sen nelere tik koyarsan onları sync ediyor telefona. sonrasında ise icloud açık ise herşey wireless olarak gerçekleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İtunes daha sıfır oldugundan bomboi librarysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 o zaman sync dersen telefon müzikleri gg işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 gerçi pardon, siz korsan mp3lerden bahsediyorsunuz sanırım. Onlar için eve manuel backup lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar