forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bazıları ince espiriler içeriyor bazılarıda sırf cinselliği kullanarak yaklaşıyo ama kabul etmek gerekir ki her 2 türlüsüde işini yapiyor, ama gel gör ki bunu aile ortamında seyredemiyorum, zaplasan daha bi türlü oluyo. ama tek başıma sorun yok rahatcana izliyorum, ama ilkokula giden kardeşim reklamı görüp okey ne ya deyince olay kopuyo siz ne düşünüyosunuz bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hele bi zanussi mi ne vardı. reklamda bi kadın ile adam mutfak tezgahında sevişmeye başlıyolardı. "bu ne ya?" filan derken, bi baktım, zanussi mutfak aletleri mi ne. öeh dedim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yok be, cinsellik yaşamın parçası, normal bence o kadarı, tabu olarak göstermek yanlış tam tersine. Bence Zanassi midir nedir onun reklamı normal mesela, ama o Cem Özerli ped reklamı gibi bi şeyin shitinin çıkarıldıkları irenç.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 penth, abi neresi normal ya gözünü sevim. mutfak eşyalarıyla cinselliğin ne tür bi alakası olabilir. ben eve kız atsam mutfak tezgahına mı götürürüm? ya da eve atmak istesem bi kızı ona zanussi portakal sıkıcısı alsam kollarıma atlar mı? saçma yani. kaba örnekler verdim biraz, ama zaten konu kaba biraz. yani aslında böyle biri değilim ben. valla. gerçekten.. ühü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Abi şu var ama, Vadaaaaa kredi kartıyla ne kadar alakalıysa, seks de mutfak eşyasıyla o kadar alakalı. Artık maksat dikkat çekmek kısaca.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ilgi cekmek icin insanlarin zayif oldugu yanlarinami saldirmak lazim yani.. o reklam baska biseyin reklami olsa ne bilim parfüm filan hani cezbedio bastan cikario dese anlicam mutfak ya bu mutfakla ne alaka ay firin almissin bana dur üstünde veriimmi dio hatun orda? vadaanin bi logo oldugunu varsayarsak zanussi logosunda sevisen tepisen ciftlerimi kullanio bu durumda:)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 05 Aralık 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Penthesilea, 05 Aralık 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Abi şu var ama, Vadaaaaa kredi kartıyla ne kadar alakalıysa, seks de mutfak eşyasıyla o kadar alakalı. Artık maksat dikkat çekmek kısaca. zaten işini yaptığını herkes kabul ediyor sorun orda değil mesela sen böle bir reklamı ailenle birlikte izleyince rahatsız olurmsun olmazmsıın veya kardeşin varsa okey nedir abi deyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 penth ilgi çekme olayında haklısın da (nitekim aklımda kalmış bkz.) ilginin çekildiği yön de önemli. yani ben mutfak eşyası alacak olsam giderim bosch arçelik filan alırım. çünkü zanussi bu tür bir tanıtım yapmıyor reklamında. "naha da bakın biz de böyle bi alet var, dilimliyo filan." demiyorlar ki. "alın bakın, yatak odanıza zanussi koyun siz de, ne biçim sevişiyo gençler" olmuş ana düşünce. ya da tema. ya da.. nese. edik: ilgi çökme yazmışım ilgi çekme yerine :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 05 Aralık 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 günde bir erkeğin aklından ortalama 7 kez cinsellik geçiyorsa, bunun reklamlara yansıması kadar doğal birşey yok.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Penthesilea, 05 Aralık 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Abi şu var ama, Vadaaaaa kredi kartıyla ne kadar alakalıysa, seks de mutfak eşyasıyla o kadar alakalı. Artık maksat dikkat çekmek kısaca. vadaalar orda bi anlamda simge. logo değil ama simge. mc donaldsın palyaçosu arçeliğin robotu gibi. zanussi de hatırladığım hadarıyla gerçektende kendi ürünlerine pek odaklanmıyor. uzun zamandır görmedim o reklamı bu arada. ama vada ile bunun arasında fark var. (zanussi davlumbaz aspiratör ve bu tip şeyler üretiyo.) [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 05 Aralık 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Penthesilea, 05 Aralık 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Yok be, cinsellik yaşamın parçası, normal bence o kadarı, tabu olarak göstermek yanlış tam tersine. Reklamlarda çıkınca sinirleniyorum ben.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ha alakalı demiyorum ben de. Kız kardeşimle aramda çok yaş farkı yok ondan okey ne gibi bir soruyla karşılaşmadım, ama insaf artık prezervatif reklamı da gayet doğal birşey. Sorsa da ben anlatmasam bile anlattırırdım aileme çünkü bilinmesi gereken şeyler bunlar (Yalnış anlaşılmasın fırının üzerinde nasıl sevişildiği değil, cinsel korunma :) ). Ben rahatsız olmuyorum ama olanlar vardır tabiki, şikayet etsinler onlar da ne diyim. Konuyla alakasız bi reklam tabi ama günümüzde amaç ürünü tanıtmaktan çok dikkat çekmek[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 cinsellik zaten hayatımızın bir parçası bastırmayalım.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evet. sevişen?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 belki de şansını taksimde denemelisin.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Saeros, 05 Aralık 2004 17:40 tarihinde demiş ki: evet. sevişen? Hahaha süperdi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Aralık 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yani anlatmak istediğim; evet cinsellik hayatın bir parçası, fakat hayatın bazı diğer parçalarından da uzak tutmak gerekiyor. masum masum durup, bizim birgün onu kullanacağımızı uman mutfak eşyaları buna dahil. zanussi'ye ölüm! edik: yazım hatası yapmışım bu sefer de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 05 Aralık 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 göreceli tabii ben hiç rahatsız olmadım mesela. göreceli olan bir konuyu nasıl sınırlarsın ki ? o zaman "sex and the city" isimli Televizyon dizisini de ismini mi kırpacağız, bunun ucunu kim tutyor; makas kimde olacak. *mutfakta cinsel ilişki sanki ilk defa gündeme geliyor. en genel geçerlerinden biri.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 da sex and the city bir televizyon dizisi sonuçta. başka bi aile filmi vs. birşey izlerken karşına çıkıveren bir reklam değil. ayrıca mutfak olayına tamam da, mutfak eşyalarıyla alakası yok diyorum ben de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya zaten abaza bir gençliğiz( tam herkes değil ama ben öyleyim :) ) kimsenin tek başıan izlemekten çekindiği filan yok ama yanında kardeşina ailen olunca olay başka sex and the city i zaten ne olduğunu biliyosun yani onu ailemde tvnin başındayken açmam ama mesela araya sosis reklamı giriyo kadın saxo filan çekiyo reklamın saatide erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 zanussi reklamı birşey değil, bir kere filan mı ne gösterilip cnbc-e'ye kapatma cezası getirten bir philips miydi neydi tv reklamı vardı, görseniz dudağınız uçuklardı.. (çeşitli nedenlerden ötürü :-p ) zanussi reklamı aileyle sorun çıkaracak birşey değil bence, aile filmi bile izlesen o kadar romantik sahne çıkıyor.. ha bu arada, yukarıda "zayıf taraflarımızı hedefliyorlar" gibi birşey yazılmış da; elbette, 4 yıl okutuluyorsa pazarlama bir maksadı olmalı.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Saeros, 05 Aralık 2004 17:54 tarihinde demiş ki: da sex and the city bir televizyon dizisi sonuçta. başka bi aile filmi vs. birşey izlerken karşına çıkıveren bir reklam değil. ayrıca mutfak olayına tamam da, mutfak eşyalarıyla alakası yok diyorum ben de. tabii, sex and the city'nin reklamları sağda solda çıkmıyor sanki... Ki sex var, sevişme var. Zanussi reklamında gündeme gelen "sevişme". Hem reklam boyunca ne görüyoruz ki ? İki sevgili sokakta öpüşmüyor mu ? Öpüşmek kadar "sevgi" nin en basit simgelerinden birini nasıl sınırlarsınız ki ? Sosis reklamı - oral sex...bakınız cinselliği iki yönlü sunabilirsiniz: dediğim gibi; sex ve sevişme olarak. Olay "hayvanlığa" kaçmadan, kullanılmalıdır derim. onu kapa, bunun üstünü ört; sonra yıllarca karı-koca olup, sevgili olamamış insanlar çıkıveriyor karşımıza.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben tek başıam rahatsız olmuyorum ama .......... [Bu mesaj forgiver1 tarafından 05 Aralık 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: forgiver1, 05 Aralık 2004 17:32 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 05 Aralık 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Abi şu var ama, Vadaaaaa kredi kartıyla ne kadar alakalıysa, seks de mutfak eşyasıyla o kadar alakalı. Artık maksat dikkat çekmek kısaca. zaten işini yaptığını herkes kabul ediyor sorun orda değil mesela sen böle bir reklamı ailenle birlikte izleyince rahatsız olurmsun olmazmsıın veya kardeşin varsa okey nedir abi deyince rahatsiz olmam sahsen ayrica sorarsada kardesim anlatirim en sacma seydir yalan atmak yok leylek baba ot bok sacma seyler zanussi olayina gelince olabilir artik butun dunyada cinsellik herseye uyarlaniyor buna alisin yani mantigi nedir derseniz mantiksizlik sizde reklamlarda mantik ariyorsunuz (bkz: ayranic ve erotik memeleri) ha fizin dedigi o iniltili sucuk abarti hmede cok abarti[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 05 Aralık 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 o zman sen 9-10 yaşındaki kardeşine cinselliği anlat 15-16 yaşında çocuktan bahsetmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar