chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bir izmirli de ciksin oyle degil abi desin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya degil hakketen izmirli degilim de hatta diyarbakir disinda tum buyuksehirlerde bulundum. izmir nedense bi farkli bi degisik guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: Bir izmirli de ciksin oyle degil abi desin o zaman. e degil işte. bi avrupa kenti gibi bahsetmişsin ama daha o kadar yol alamadık. Türkiye'nin diğer şehirlerinle kıyaslayınca haklısın çok büyük bir fark çıkıyor ama avrupaylada kıyaslayınca yetersiz kalıyor öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 izmir en güzel izmirde bulunup beğenmeyen hayat noobudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 BlaCk said: chrome said: Bir izmirli de ciksin oyle degil abi desin o zaman. e degil işte. bi avrupa kenti gibi bahsetmişsin ama daha o kadar yol alamadık. Türkiye'nin diğer şehirlerinle kıyaslayınca haklısın çok büyük bir fark çıkıyor ama avrupaylada kıyaslayınca yetersiz kalıyor öyle işte. abi kalkıpta berlin londra paris barselona roma dublin stockholm demiyoruz ama işte deniz kenarı bir avrupa şehrinden neredeyse farkı yok pek fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 iş çıkşı alsancak kordona inip biranı yudumlamak gibisi yok ya en zun süreli olarak geçen yıl 2 gün kaldık izmirde sayım vs işi için.. abi ne güzeldi ya.. basmaneden çıktık yürüye yürüye alsancak kordona indik.. az daha izmire tayinimi çıkarttırıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 işte bundan sonra öyle bir niyetin olursa öm bana ulaş mail adresimi vereyim özgeçmişi sokalım içeriye bizim orada euroyla maaş veriyor olmaları lazım. bozdurur bozdurur takılırsın izmirde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adam akıl çelici çıktı rıza baba tamamdır valla kafayı kırdığım an öm lerim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bir süre eksperlik yaptım ben. banka eksperliği. askerden ilk döndüğüm zamanlardı. gezmediğim yeri kalmadı izmirin. izmir öyle bir yer ki anlat anlat bitmez. mesela torbalıda tee osmanlı döneminde zamanında afrikadan zenciler getirmişler. adamlar yerleşmiş buraya. türkçe rap dinleyip şahinle geziyorlar etrafta. bayındır tarafı desen bir yaz gecesi rüyası resmen. dikili foça taraflarında git tribe girmeli ağlamalı kısa film çek. aliağa taraflarında böyle davetiyeli ev partileri yapılan jandarmanın baskın yaptığı villalar mı dersin. mavişehirde bohem tripler mi dersin. bambaşka bir yer olm izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: Babacum benim peder crowe&howarth in ortaklarindan biri. Orada ise sokayim seni gel izmire tasin. Fresh start olur hem sana da hem de burada o paraya istabulun taksimi gibi yerde eve cikarsin tek basina ben de misafirin olurum ara ara biri benim alanımda şunu teklif edecek. anında giderim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 olm abartmayın lan goldman sachs demedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya ben götüme güvenemiyorum.. güvenebilsem direk borazancı başıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi eur ile maaş veren izmirde daha? lol hani tutup 500 eur maaş vermiyorsa babanlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sirkete karpuz kestirme eventi yaptirtan adamsin ildo, sen guvenmicen de biz mi guvenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 BabacumMostors said: ya ben götüme güvenemiyorum.. güvenebilsem direk borazancı başıyım neyine güvenemiyorsun ya. çok mu süper şu anki kurumsal firmanda hayat :D ha maaşını bilmiyorum tabii. 6 7k kazanıyorsan insan bir düşünür gitmek için. ne gerek var düzeni bozmaya vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben esas istanbuldan bir arkadaşımı getirttim izmire burada teknoloji enstitüsünde bir otomasyon firmasına mülakata soktum. çocuk yeaa izmir noolcek yaa falan diyordu 5,5k ile başla dediler. 3,5k lık istanbuldaki işinden vazgeçmedi abi adam. kız arkadaşı için. kaldı ki başla demişleri çocuğa. gerçi elemanı nijeryaya 20k ile çağırmışlar c.. bilmemne arkitekt olarak ama ona ada gitmemiş. ki daha da yükselirsin demelerine rağmen. morrison abimizin de dediği gibi people are strange :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 biri bi özet geçer mi yine en son 15. sayafada istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 niye böyle yazıyorum lan ben. yandı kafa galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi özetle seks yok, ildeniz boşanmış, biz de kariyer.net kafasına bağladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 6-7 k kazansam keşke, tavuktan hallice kuş kadar maaş veriyorlar ama terfi alırsam bir güvercin artıyor maaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 la nijeryada yukselse nolcak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome izmirde bize de bisiler ayarlasa madem bu kadar bereketlisin :) beraber izmir ekonomi ortamlarina akalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 usta caylari ikile, eee chrome abi anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: ben esas istanbuldan bir arkadaşımı getirttim izmire burada teknoloji enstitüsünde bir otomasyon firmasına mülakata soktum. çocuk yeaa izmir noolcek yaa falan diyordu 5,5k ile başla dediler. 3,5k lık istanbuldaki işinden vazgeçmedi abi adam. kız arkadaşı için. kaldı ki başla demişleri çocuğa. gerçi elemanı nijeryaya 20k ile çağırmışlar c.. bilmemne arkitekt olarak ama ona ada gitmemiş. ki daha da yükselirsin demelerine rağmen. morrison abimizin de dediği gibi people are strange :) saf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bir genç iş adamları derneğinde sektörlerden sorumlu kurulun başkanıyım oradan biliyorum ben de bunları. sağda solda tanıdık oldu ister istemez. izmirle ilgili sorun anlatayım abi tabi seve seve. sizin gibi güzel insanların hepsi gelsin isterim ben izmire. pisiniz gelmesin ama. pisi çok pis paticiğin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar