Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: olay xxx bunu yaptı değil toptan el birliğiyle yaptığımız şeylerden tiksindi dasaa da 1 veya 10, farkeder mi abi? burası arkadaş ortamı ama sanal yahu. sevmediğin yeri okumazsın olur biter ne bileyim bana tuhaf gelio
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Beyler 4.5 aydır yörüngedeydim biri açıklasın.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 direnişte bi sever gibi oldum sonra bende tiksindim forumdan. yazasım gelmiyor.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 direniş nedir açıklar mısınız?
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yeterince direnmeyenler buraya mesaj atmasın lütfen.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Toplu t-shirt siparisi verirsek geliyor beyler, Bi el atalim
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Dworgian said: BabacumMostors said: olay xxx bunu yaptı değil toptan el birliğiyle yaptığımız şeylerden tiksindi dasaa da 1 veya 10, farkeder mi abi? burası arkadaş ortamı ama sanal yahu. sevmediğin yeri okumazsın olur biter ne bileyim bana tuhaf gelio Anasına atladılar abi forumun ne ortamı. Cins cins adamlar toplandı, hıyarlar da yüz verdiler sikip attılar forumun ahengini.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yiyorum şuan söyleyin gelsin.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 benim anlamadığım dasaa bi tane ciddi mesajı olmayan birisi değil miydi neye küsmüş
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 İğrenç üyelerden nefret etmek için ciddi mesajlar atan biri mi olmak gerekiyor?
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: Anasına atladılar abi forumun ne ortamı. Cins cins adamlar toplandı, hıyarlar da yüz verdiler sikip attılar forumun ahengini. E sen niye gitmedin peki? Ya da niye yönetim bu konuda bir şey yapmadı o zaman, madem genel bir şikayet var? Yani gitmek çözüm mü? Gerçi nedir ya alt tarafı girip burada yazı yazmıyor hani ne olur zaten yazmasa.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bırak gitsin, dönerse zaten senindir.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben olayi kacirdim adam ne niye gitti simdi tam olarak.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 forumu üyeliğe kapatalım dedik kabul olmadı :/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bari davetiye sistemi olsaydı
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: Dworgian said: BabacumMostors said: olay xxx bunu yaptı değil toptan el birliğiyle yaptığımız şeylerden tiksindi dasaa da 1 veya 10, farkeder mi abi? burası arkadaş ortamı ama sanal yahu. sevmediğin yeri okumazsın olur biter ne bileyim bana tuhaf gelio Anasına atladılar abi forumun ne ortamı. Cins cins adamlar toplandı, hıyarlar da yüz verdiler sikip attılar forumun ahengini. Utanmasam hoplayan manda halimiz daha bi bizbizeydi diyeceğim.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Black-ice said: İğrenç üyelerden nefret etmek için ciddi mesajlar atan biri mi olmak gerekiyor? evet en azından günde 1 tane düzgün mesaj gerekiyor teyallam nası anlamak istiyosan öle anla ya
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: forumu üyeliğe kapatalım dedik kabul olmadı :/ şimdi üyelik sistemi çetrefilli ama galiba
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Osuran_boğa said: Black-ice said: İğrenç üyelerden nefret etmek için ciddi mesajlar atan biri mi olmak gerekiyor? evet en azından günde 1 tane düzgün mesaj gerekiyor teyallam nası anlamak istiyosan öle anla ya Bi kere adam ciddi mesajlar atan birisiydi zaten. Genelde konularda çok espri yapıyor diye ciddi mesajlar atmayan bir adam diye genellemen başından fail zaten. Ki istediği kadar ciddi mesaj atmıyor olsun, forumda iğrençlik yapmak ayrı her topiğe espri yapmak ayrı.
Öne çıkan mesajlar