Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 demin konu dışına bi topic açtım herşey bunla başlamıştı,bu videodaki mango worms falan nedir nasıl olur ? bizim evcil hayvanlarımızda olma durumu varmıdır varsa nasıl engellenir olay nedir bilenler var mı ? aha buda video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Facebook ve Youtubeda da ünlü videoları var bu meretlerin. Dişi tumbu sineklerinin larva bırakmasıyla oluşuyor. Nemli kıyafetler onlar için en iyi ortam. Bu olay bulunduğumuz konum itibariyle biraz ütopik bir durum tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yazık la köpeğe delik deşik olmş garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bizim evcil hayvanlarda görülme olasılıgı %0.0001278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 lan nedir bu diye yazdim youtube a ordan oraya derken milletin bagirsaklarinda buyuyen ilginc kurtlara kadar geldim. İçim bir garip oldu su an oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 iğrenç lan, içim kalktı yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi o kurtçukları sıkarken içim bi hoş oluyo, rahatlama geliyo niye öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar