Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff Aranıyor...

Gratrin

Öne çıkan mesajlar

Yeni açılacak RP tabanlı serverımıza staff arıyoruz. Serverımıza alıcağımız kişinin işine ve arkadaşlarına saygı duymasını istiyoruz.

-Adınız Soyadınız
-Yaşınız
-Oturduğunuz İl
-Stafflık Yaptığınız Serverlar
-Bir kaç yeni fikriniz...
-Servera nasıl yardımcı olabilirsiniz (WB,Script,page gibilerinden)
-TC Kimlik NO.

[email protected] a mail atabilir msnden ulaşabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ferit, 06 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
evden veya kafeden mi açıyorsunuz?

seni bu kanıya iten nedir ? efendice gelmiş staff aranıyor demiş böyle dalga geçmenin manası nedir ?[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 06 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
said:

seni bu kanıya iten nedir ? efendice gelmiş staff aranıyor demiş böyle dalga geçmenin manası nedir ?

Lucas1 saolsın. Bize yardıncı olacak herkesi bekliyoruz[signature][hline]Paeno UO Shard Ownerı Lurexius
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle kolay gelsin.
Bu tur konularda gozume carpan bir nokta var. Neden RP tabanlı. Son zamanlarda acılan her shardda bu terim cok sık kullanılmaya basladı.Ulkemizde RP ye o kadar onem verilmiyor. RP tabanlı acılan shardlar 50 kişiyi geçmiyor.Bu kadar sonuclar gözönünde iken Neden RP tabanlı merak ettim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 06 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
said:

seni bu kanıya iten nedir ? efendice gelmiş staff aranıyor demiş böyle dalga geçmenin manası nedir ?

bir sürü kişi server açıyorda hangisi ciddi hangisi aciddi anlamak için.. ciddi bir serversa neden hotmail adresi kullandılar merak ettim.

bende efendice sordum kafeden mi evden mi aciyorsunuz diye.. yani bi ata sozu vardı neydi okuz altinda buzagi arama olayımı ne yaptıgınız budur ama ben gelmem boyle polemiklere..

herkesin ben ilk geldigimde yaptigini yapayim..
galiba o senin fake accountun.[signature][hline]Bak Abuzer
Sosyal ağlarda paylaş

Tc kimlik numarası ve diğer bilgilerle adamın verdiği bilgilerin doğruluğunu kanıtlamak için sanırım ya da laf olsun torba dolsun diye.

Bari bu açılacak shardınızın bir ismi web sitesi mail adresi gibi gözle görülür bişeyi varmı? Yoksa daha domain i ve isim hakkını almadınız mı?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden Kötü Tepkiler Veriyorsunuz anlamıyorum ..
Bu Arkadaşımızda Rp Tabanlı bir Server Acıcakmış ve Ona Yardımcı Olucak Saygılı Kişiler Arıyor ..
Siz Neden Soruyorsunuzki Kafedenmi acıcaksınız,Hostmu,Neden Profesyönelseniz Hotmail adresi Kullanıorsunuz .. Ne Olcakki Hotmail adresi kullansa ? .. Illa ...@(serverın ismi).com mu olması gerekiyor Ciddi bir Server gibi Gözükmesi Için ..
Niçin böyle yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum ..
Şimdi bu yazımda Bu Sözleri Kötü Eleştiriomuş gibi Anlıcaksınız ama Ben O Mânada Yazmadım .. Yanlış Anlamassanız Sevinirim .[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Efsaneler ve Diyarlar ..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 06 Aralık 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio, 06 Aralık 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
Acacaginiz serverin en ufak bir yasalligi var mi ki ters birseyde TC Kimlik no. ile yasal yaptirim uygulamayi planliyorsunuz? Yoksa sirf ciddi gorunmek/korkutmak icin mi bu? Merak ettim.

yasi kanitlamak icin olabilir :)

Evet biraz öyle Coder. Yaşı kanıtlamak için.

Ayrıca RP tabanlı shardların 50 kişiyi geçmemesi bizi ilgilendirmiyor.Bizim için önemli olan rp yapılması.RP'ye ağırlık vermek[signature][hline]Paeno UO Shard Ownerı Lurexius
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 06 Aralık 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
Acacaginiz serverin en ufak bir yasalligi var mi ki ters birseyde TC Kimlik no. ile yasal yaptirim uygulamayi planliyorsunuz? Yoksa sirf ciddi gorunmek/korkutmak icin mi bu? Merak ettim.

Baggio ayni şeyi quaxis içinde düşündünmü? Ilk onlar istedi tc kimlik numarasını.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Gratrin, 06 Aralık 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
Hayır.Hosttan açıyoruz ve tamamen profesyonelce çalışıyoruz. 1 aylık shardlardan olmayacak bizimki...

Pek cok anlamda profesyonel calısır iken oldukça güvenebileceginiz kişilerden kurulu olması gereken yönetici kadrosuna hiçde güvenilmeyecek ve bilgisi için degil de sırf kavga etmek birbirini ezmek için mesaj atanların büyük bir cogunlugunu olusturdugu paticik emülatör bölümünden bulmayı planlıyorsanız sistem hata verir.

Şöyle ki scriptsel açıdan her türlü önlemi alsanızda kafa yapısını değiştirebilecek bir script yazmanız olanaksız. Bu nedenle işinde etik olan kişileri ayırd edebilmeniz o kişiyi uzun süredir tanıyor olmanıza baglıdır.

Yaşı 15 olan birisi etik olabiliyor ve çeşitli olaylarda olgunca karar vermeyi sürdürebiliyorken yası 25 olan birisi saçmalayama baslayabilir.

Bu nedenle finansal açıdan olanaklarınızın iyi olması serverın 1 aylık olmasını değiştirebilir ama serverın kalitesini etkileyeceginden 1 ay açık kalıp kapanan serverlardan farkı kalmayabilir.

Benim fikrim paticik emülatör bölümünde staff aranıyor diye topic açmak , ciddi ve ileriye dönük bir server projesi için handikaptır.

said:
ferit, 06 Aralık 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
ciddi bir serversa neden hotmail adresi kullandılar merak ettim.

Hotmail kullanmasından ciddi olmadıgı anlamını cıkartmak mantıklı bir yaklaşım degil.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Sosyal ağlarda paylaş

üstte dediklerin dogru benim hotmail yazmamın sebebi bir iş ciddi ise baştan sona herşeyi resmiyet içinde olmalı. yani bana başvuru için hotmail yahoo mynet gibi adresleri yazınca garip geliyor. madem sunucu açabiliyorsun 20milyon daha verip benimshardim.com adresi alip başvurular için [email protected] adresini kullanilirsa işin ciddiyeti dahada artar kanısındayım...[signature][hline]Nebula-jinx
Amentes-jinx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...