Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ansalonda grup bulmana yardimci olurlar mi bilmiyorum ama ordaki insanlar genellikle her konuda yardimci olmaya çalişiyorlar. Olmadı biz bir grup kurabiliriz işine gelirse.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 istanbuldayız da ansalonun cafesi kapandı... 1-2 sene falan oldu hatta kapanalı. şu an sadece anime, çizgiroman vs. satılıyo orda... gene de ufak ufak oynayabiliriz. grup bulmak problem diil marifet DM bulmakta ;)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 araniyor:DM[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 İstanbul aynen.. FRP die düz duvara tırmanıcam yakında .. :D (Tabi ki önce bir örümceği canlı canlı yiyerek -ıyk- Spider Climb büyümü yapacam :) ) (Ulan 20+ level mage karakter yetiştirdim, ölsem kullanmadım şu iğrenç büyüyü :) )[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 benim dm'lik tecrübem olsa ben olurum dicem de. ilk önce bir iki oyun oynasam sonra deneyebilirim. daha önce sadece çömezlere oynattım çünkü. ve ad&d biliyorum. 3rd edition bilgim sadece iwd2 ve nwn ile sınırlı. ;) gerçi 3rd edition ph indirmiştim kazaa'dan da, hiç kasmadım monitörden okicam diye.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yok o kadar düşmedik yawf... hiç kimseyi bulamazsak ben oynatırım. da 2 senedir doğru dürüst oyun oynayamıyorum. sürekli masanın baş köşesine atıyolar beni :-p[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 abi bir dm ciksin grup kuralım oynayalım[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 magicallar en fazla arti kac oluyor ben 5 bılıyodum ama 8ve 6 gordum?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bkz. epic level handbook[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 +12 var sanırsam bı mızrak benzerı bı seydı ama tam emın degılım.[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Epic Level Handbook'a göre +15 e kadar var sanırım, şahsen +5'ten üstünü herhangibir PC ye uzaktan bile göstermem ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 sınır yok aslında teorik olarak ayrıca solarların elinde prime da +5 olan great swordlar var. bu durumda bu alet astralde, outlandsde, bytopia ve arcadiada +6, mount celestiada da +7 oluyo. dolayısıyla tutup mount celestiaya giderseniz ve solarla karşılaşırsanız +7 lik bi silah görmüş oluyosunuz...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Hah bı oyunumuzda bana +10 luk bı kılıc gırmıstı arkadas ısın kılıcı na benzer bı sey sokmustu tam zar atıp bıde kafamdan cıkarmıstı cıcek gıbı acılmıstım halıylen :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar