Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frp hakkinda bir kac soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ansalonda grup bulmana yardimci olurlar mi bilmiyorum ama ordaki insanlar genellikle her konuda yardimci olmaya çalişiyorlar. Olmadı biz bir grup kurabiliriz işine gelirse.[hline]Erive Dedayken

Querquobad Quane[SnowLords]
Mesaj tarihi:
istanbuldayız da

ansalonun cafesi kapandı...
1-2 sene falan oldu hatta kapanalı.
şu an sadece anime, çizgiroman vs. satılıyo orda...

gene de ufak ufak oynayabiliriz. grup bulmak problem diil marifet DM bulmakta ;)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
İstanbul aynen.. FRP die düz duvara tırmanıcam yakında .. :D (Tabi ki önce bir örümceği canlı canlı yiyerek -ıyk- Spider Climb büyümü yapacam :) )

(Ulan 20+ level mage karakter yetiştirdim, ölsem kullanmadım şu iğrenç büyüyü :) )[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Mesaj tarihi:
benim dm'lik tecrübem olsa ben olurum dicem de. ilk önce bir iki oyun oynasam sonra deneyebilirim.

daha önce sadece çömezlere oynattım çünkü. ve ad&d biliyorum. 3rd edition bilgim sadece iwd2 ve nwn ile sınırlı. ;)

gerçi 3rd edition ph indirmiştim kazaa'dan da, hiç kasmadım monitörden okicam diye.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
yok o kadar düşmedik yawf...
hiç kimseyi bulamazsak ben oynatırım. da 2 senedir doğru dürüst oyun oynayamıyorum. sürekli masanın baş köşesine atıyolar beni :-p[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
magicallar en fazla arti kac oluyor
ben 5 bılıyodum ama 8ve 6 gordum?[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Epic Level Handbook'a göre +15 e kadar var sanırım, şahsen +5'ten üstünü herhangibir PC ye uzaktan bile göstermem ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Mesaj tarihi:
sınır yok aslında teorik olarak

ayrıca solarların elinde prime da +5 olan great swordlar var. bu durumda bu alet astralde, outlandsde, bytopia ve arcadiada +6, mount celestiada da +7 oluyo. dolayısıyla tutup mount celestiaya giderseniz ve solarla karşılaşırsanız +7 lik bi silah görmüş oluyosunuz...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
Hah bı oyunumuzda bana +10 luk bı kılıc gırmıstı arkadas ısın kılıcı na benzer bı sey sokmustu tam zar atıp bıde kafamdan cıkarmıstı cıcek gıbı acılmıstım halıylen :)[hline]A little less conversation a little more action please
  • Yeni Oluştur...