Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bugün tarot hediyesi olarak geldi =) Seanslarımda artık onu da kullanıyorum direk enerjimi amplify ediyor. Üzerinde SWALLOw E BRAVO yazıyor ;D
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 "With blood and rage of crimson red, ripped from a corpse so freshly dead, together with our hellish hate, we'll burn you all, that is your Fate!" Green Lantern yok muydu? http://i.imgur.com/843GVv4.jpg
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 oha epicmiş ! tam bayıldığım demonic bu hastaneyi yıkarım kafaları ;D
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bu tarz topiclere Garbage'da müsade etmeyeceğim. Her türlü enerji, tarot, götümle aydınlanıyorum topiclerini burası dışında bir yerde yapabilirsin, insanlar da istedikleri ölçüde sana ilgi gösterebilirler. Ama burada istemiyorum. Bu tarz topicten kastım açanın Noyzura olması bu arada, başka bir şey değil. Babay.
Öne çıkan mesajlar