mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bu peynirlisini ve meksika ateşini kaç aydır görmüyorum migrosta falan. Diğer marketlerde de yok. Nedir satışı mı durdu, başka zincirlere mi satıyorlar. Mail falan attım bunlara ama cevap falan yok. aşeriyorum resmen canım çekti ulan kaç haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Yarın telefon et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yemeyin öyle şeyler çocum, çok zararlı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 monosodyum glutamat bombardımanı onlar, hazır gıdalardan paketli ürünlerden uzak durun, 10 gün sonra kendinizi çok dinç cennette gibi hissetmezseniz para yok. sadece 10 gün deneyin lütfen hiçbirşey kaybetmezsiniz kazanım ise kelimelerle tarif edilemez(tu) 7 Most Unhealthy Processed Foods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Doğru söylüyorsun valla. Çok çok uzun zamandır yemiyodum cips vs, bi salaklık edip 10 gün önce bi büyük cips yedim dizi izlerkene, kaşıntıdan geberiyodum geceleyin töbe bidaha cipsine de patatesine de töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 patos bildiğim kadarı ile kraft gıda dan nazlı gıdaya satıldı. O değişim sürecinde tedarik edememiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 cips nedir unuttum gitti. Cipse kökten yasak gelse ben 1-2 sene sonra fark ederim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 GreenPeace77 said: 7 Most Unhealthy Processed Foods pringles, açıklama yapmıştı geçenlerde: "bizim ürünümüz patates cipsi sayılmaz, içinde en az bulunan ürün parates" diye açıllama yapınca sana hak veermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar