incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Flassh said: AİLEM HARCLIGIMI KESTİ BRUTAL YAPMALIYIM ama komşular :((( muzikten para kazanilinca zevkli olmuyo yasamindan bir parca eksilmis zorunlulasmis gibi hissediyorsun en azindan bende oyle oldu zaten gerekte yok para bol sdf
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tamam canim, sana iyi bagirmalar, sabahlari yumurtani icmeyi unutma.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 brutal olmasaydı seri katil olurdun dimi :(
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Flassh said: brutal olmasaydı seri katil olurdun dimi :( öfkeni zararsiz bir sekilde yonlendirmek iyi birsey rahatlatir ayni zamanda muzigin verdigi histen zevk aliyorsan bu ikisini aynanda yapabilme durumun varsa neden olmasin? brutal bagirarak yapilir zanneden kisilere ne anlatiyorum ben ya sdf
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 evet burda tek metal dinleyen sensin çok elit oha
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Flassh said: evet burda tek metal dinleyen sensin çok elit oha elite olmakla bu durumun alakasi nedir?
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 marilyn mansondan iyi striptiz müziği oluyor lan öyle demeyin. özet olarak leş olan tür değil türleri bok gibi işleyen insanlar. müzikal bokluğu yaratan bu insanlar rap dünyasında ne yazık ki daha çok. ayrıca rap çok zor bir alan. neden? çünkü sürekli söz söylüyor insanlar. müziğe ölçü bırakmıyorsunuz. sürekli 32lik nota sıçıyor gibi söz mü olur abi. üstüne bi de küskük elektronik alt yapı koyuyorsunuz HOBAAA. gel de dinle. ritm zaten hep aynı. 1/4 de üç kelime söyleyince farklı da söylenmiyor. bütün rap şarkıların vokal kısımları mecburen aynı. ya neyse hadi dinleyen dinlesin.
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ren said: marilyn mansondan iyi striptiz müziği oluyor lan öyle demeyin. özet olarak leş olan tür değil türleri bok gibi işleyen insanlar. müzikal bokluğu yaratan bu insanlar rap dünyasında ne yazık ki daha çok. ayrıca rap çok zor bir alan. neden? çünkü sürekli söz söylüyor insanlar. müziğe ölçü bırakmıyorsunuz. sürekli 32lik nota sıçıyor gibi söz mü olur abi. üstüne bi de küskük elektronik alt yapı koyuyorsunuz HOBAAA. gel de dinle. ritm zaten hep aynı. 1/4 de üç kelime söyleyince farklı da söylenmiyor. bütün rap şarkıların vokal kısımları mecburen aynı. ya neyse hadi dinleyen dinlesin. budur. edit: sweet dreams der yatarim ben
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 incdarkness said: hip-hop a da lafim yok daha ritmik olaylari oldugu icin ne kadar genel ritm i yine 2x4 4x4 olsada icinde gerek nakarat bolumleri olsun gerek gecis bolumleri olsun bi tonlama degisimi oluyor dolayisi ile muzik adi altinda kabul edilebilir hip-hop diye bi müzik türü yok yalnız. hip-hop kültürün adı graffiti,rap,break dance vs bunlar da alt dalları.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 pompalamasyon u paylaşan oldu mu?
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 incdarkness said: ben kim miyim? hayatinda gothic emo tiky her ne bok ariyosan ortamini yaratmis her muzik formuna burunmus metal ile nefret kusan adele ile aska baglanan rock ile cosan black ile ofkesini paylasan jazz ile keyiflenen bob marley ile kafa tutturen duman ile isyanlasan garip bir adamim ben böyle bir ofke paylaşan adam görmedim hakkaten, bir paylaştı öfkesini bir paylaştı offf, rahatlayınca birbirimize sarıldık.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bTrtW4kC8j4 başlığı kapatalım
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BlaCk said: incdarkness said: ben kim miyim? hayatinda gothic emo tiky her ne bok ariyosan ortamini yaratmis her muzik formuna burunmus metal ile nefret kusan adele ile aska baglanan rock ile cosan black ile ofkesini paylasan jazz ile keyiflenen bob marley ile kafa tutturen duman ile isyanlasan garip bir adamim ben böyle bir ofke paylaşan adam görmedim hakkaten, bir paylaştı öfkesini bir paylaştı offf, rahatlayınca birbirimize sarıldık. titreyerek sdf ha bu arada hiphop icin mainly hip-hop has a particular beat and uses scratching and “breaks” (samples). They claim rapping over a soul or heavy metal track could never be hip-hop. In other words, these folks say all hip-hop is rap, but not all rap is hip-hop. cis molasina kalkmistim uykuya devam
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 forumda saian ss miğfer dinleyen yok mu. bu arada haterlar bsg lan vıcı vıcı gitar müziğinize hueh. pmc'yi tek geçerim yahu. http://www.youtube.com/watch?v=GDLSL3HGq60
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 incdarkness said: hip-hop a da lafim yok daha ritmik olaylari oldugu icin ne kadar genel ritm i yine 2x4 4x4 olsada icinde gerek nakarat bolumleri olsun gerek gecis bolumleri olsun bi tonlama degisimi oluyor dolayisi ile muzik adi altinda kabul edilebilir hip hop bir müzik dalı değil. adam bilmediği şeyi eleştiriyor.
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 boş adam vesselam.kaile almıycam onu. bu arada patron ft saian
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yağmasam da gürlüyorum'un beat'i yeter. katılan herkes gerçekten cok iyi iş çıkarmış profesyonel 3'de.
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Sorun rap hip hop metal jazz ya da experimental olmasinda degil ozentilik olmasinda. Fason mal gibi siritmasinda. Yoksa cartel i hepimiz cok sevdik. Copy paste kafasiyla muzik yapilmasi igrenc. Bir de onu begenip benimseyen de cok trajik duruyor. Peugeot 206 reklami vardi hani hintli bir adam sahin tipli bir arabayi 206 gibi yapiyordu sonra geziyorlardi. Iste turkce rap o abi. Turkce popta o. Turkce metal de o.
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 chrome said: Sorun rap hip hop metal jazz ya da experimental olmasinda degil ozentilik olmasinda. Fason mal gibi siritmasinda. Yoksa cartel i hepimiz cok sevdik. Copy paste kafasiyla muzik yapilmasi igrenc. Bir de onu begenip benimseyen de cok trajik duruyor. Peugeot 206 reklami vardi hani hintli bir adam sahin tipli bir arabayi 206 gibi yapiyordu sonra geziyorlardi. Iste turkce rap o abi. Turkce popta o. Turkce metal de o. bu türkçe rap'in sorunu değil senin de belirttiğin gibi. tartışılacak konu da bu başlık değil. türk müzik endüstrisinin fason kofti kof olduğu ayrı bir tartışma konusu.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yoo gayet iyi gruplar var türk muziğinde. türkçe rap/rapçiler yeto. başaramayınca türk piyasasına laf atıp kaçıyoralr işte lol
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 türkçe rap'in yeto olduğuna dair çok derin bir analiz yapmışın, ikna oldum hueheh kamufle'nin şu soft tarzını seviyorum, şöyle şeylerin daha fazla cıkması lazım bence. http://www.youtube.com/watch?v=xz3eXxfCntE edik https linkleri pati kabul etmiyormus.
Öne çıkan mesajlar