Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 böyle saçma bir uygulama görmedim. protesto edilmesi lazım. d-smart bile güzel gözukmeye basladı gözume. 25-TL nedir abi bir maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 1 den 2 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 15 liraya alınca SD mi veriyor HD mi? Bir de maç başladıktan sonra alabiliyor muyuz? Bu adamlara para yedirmek istemiyorum sdfsdf :D kendi pakedin neyse o kalitede oluyor diye bir mantık yürüteyim. ama bunların herşeyi bir garip, girmişim 15 TLye satın alıcam, pop up çıkıyor diyor lig pakedi al 30 yerine 15 TL olsun. 15 zaten denyo sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Hem 77. hem 377. kanal verir SD&HD ikisini birden almış olursun imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 25'ten 15'e mi düştü? hala çok saçma! trabzon maçını kanal d veriyor. demek orta üst düzey bir takımla karşılaşsak 1000 lira fiyat çekecek bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 trabzon macı d smart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 benimki digiturkplay panpalar, webplayer. TV yok fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 D-smarttan satın aldığı için Digiturk kar etmeyi amaçlıyor, zaten batıyor adamlar olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hmm netten bakınıyorum ama doğru düzgün bir şey bulamadım edit: buldum sağlam bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 playden aldım saat 21 yayın hala yok edit: bağlandı ama bok gibi kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 GOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 link varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Beşiktaş fena değil ilk dakikda da golde oldu bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İyi gidiyoruz. Bu arada digiturkplayin kalitesi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kermit said: link varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben de alayım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi çok iyi ya almeidanın ersan yerde kalınca kademe yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sarı kart ucuz atlattı resmen. kırmızı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İyi iyi, ilk yarı 0-1. ikinci yar da yemeden 1 tane sallasak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bu ilk hali. Sanki böyle TVden capture ediliyormuş gibi. Hareketlerde video line gibi kaymalar falan, felaket. Özellikle hareket halinde tam çamur oluyor. Bırak paralı servisi, korsan için bile kötü kalite. http://i.imgur.com/is36qyU.jpg Bu da olması gereken kalite. Dk 23'de buna geçtiler. Bandwith yeni açılmış olduğu için biraz daha fazlaymış gibi ama aslında yukarıdakiyle aynı, normal 1200 kbps bandwithi. http://i.imgur.com/kTU5kMU.jpg Fullscreen http://i.imgur.com/zXIqOpA.jpg Korsandaki fullscreen. Muhtemelen aynı kaynaktan. Biraz takılıyordu ama kalite farkı yoktu. Normalde en kötü korsan bile bundan biraz daha iyi olur ama kaynak kötü olduğu için patato. http://i.imgur.com/UqjZPTf.jpg Ayrıca maçı ancak dk 3'den itibaren izleyebildim. Öncesinde yayın hatası verdi. Tebrikler Digiturkplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 besiktas macını tv ler yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Lan böyle bir penaltı yok şaka mı bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hakkımız yendi yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ya arkadaş gene hakkımız yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar