Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 "nutella yerim" said: abi telefonuma virüs girdi çok özür dilerim diye bi mesaj ataydın bunların hiç biri olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 "nutella yerim" said: abi telefonuma virüs girdi çok özür dilerim diye bi mesaj ataydın bunların hiç biri olmazdı hadi virus girdi resim yolladi. "buna otur" demesi. virus türkcede ögrenmis adfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sit here please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rasmon said: di said: Hatun ya da eleman bi yarim saatini ayirip savciliga bi dilekce caksa imajla birlikte seni ne severler biliyo musun ? O dilemedigin ozru "abi beni sev" diyerek dilersin. dsf yanlışlıkla göndermiş ifade alır bırakırlar. Geri aradiklarinda adam gibi aciklasa olurdu da su dakkadan sonra olacagini sanmam. Hele hele ana baci namus savunucusu polisimiz alacak goz altina, sonradan savci/hakim birakacaksa bile baya guzel severler o dakka. sdf Ha bir de sikayet edenler sikayetlerini geri cekmezlerse seve sever cikacak mahkemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 şu tavrın polisten daha itici ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yani en kötü ben şu kıza atıyodum diye çıkarır baklayı o zaman da kızın ailesi falan işin içine girer. eğlenceli olur aslında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Fin said: şu tavrın polisten daha itici ya. Cok ironik oldu bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Osuran_boğa said: imam pipimizi fotoşoklatsak sana kaça patlar şöle arkaya efekt falan da koyarsın diaboliq said: arkasına alevler falan koy büyük patlamalar falan. istediğim şeyi paintte çizeyim mi eğer beni banlamıcaklarsa. template olarak şu iyi. http://en.academic.ru/pictures/enwiki/77/Mordor.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Hey allam ya . Neler var. Derlere bak bide ben dertten basım kurtulmuo diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 imamizer said: Osuran_boğa said: imam pipimizi fotoşoklatsak sana kaça patlar şöle arkaya efekt falan da koyarsın diaboliq said: arkasına alevler falan koy büyük patlamalar falan. istediğim şeyi paintte çizeyim mi eğer beni banlamıcaklarsa. template olarak şu iyi. http://en.academic.ru/pictures/enwiki/77/Mordor.png oke yolluyorum pipiyi hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 senin kız arayıp konuşsun o pipi banaydı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Okumadım kızın capslari kondu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 onu bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 şuraya çöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bu forumda o yanlışlıkla penis resmini gönderdiğin kızın ne hissettiğini çok iyi anlayabilecek insanlar var. noyzuraninki.jpg şokunu henüz atlatamayanlar aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Offf amma kuyruk var en iyisi ben gideyim, başka zaman uğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 diaboliq said: Esh said: Bi de sunu merak ediyorum telefondan ereksiyonlu cuk fotosu yollayinca karsi taraf telefonu eline aldiginda sen bisi hissediyo musun ? Dijital dunya bu kadar ilerledi mi? hayır abi işte karşılıklı bu işler. ben yolluyorum o da bi foto yolluyo sana. gayet hoş oluyo. video falan yolluyo. deneyin gayet süper bişey. ama dikkatli olun. abi olur da kızla tamamen bitirirsen ilişkiyi, fotoları atmasın oraya buraya ned bileyim yeni sevgiline ileride eşine vs? hayır kadın milleti bu, "eski fakbadisiymiş" demez olay çıkartır çoğu niye yolluosunuz abi foto. gerçeğini görüyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aynen hiç gerek yok riske atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 imamizer said: ben zkimin fotosunu gönderirken başkasının zkinin fotosunu gönderiyorum ki sonradan inkar edebileyim. ahahahaha çözüme bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Masakari said: Okumadım kızın capslari kondu mu ? kızın capsleri koyucam derken pipisini falan koyar bu dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 pipinizin resmini gönderirken kullanabileceğiniz birbirinden güzel şablon görseller için tıklayın... tarihe tanıklık etmiş, o unutulmaz anın önemli aktörlerinden olan bir penisi hangi kadın arzulamaz ki? http://i.imgur.com/AUWXI24.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ahahahfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kiz gidip bana penisinin fotografini gonderdi falan diye suclamada bulundugunda acip penis seninki mi diye kontrol ediceklerini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://www.habervitrini.com/haber/cinsel-organ-teshisinde-cifte-standart-195559/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 anasinin gozuymus. unluysen donuna kadar, degilsen cirilciplak soyuyalarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar