Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiddetin Beşiği : Aile

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

ayağın nasıl ?

Hala cam kırıkları var. dün gece beni evlerine çağıran arkadaşlarım beceremediler bazı parçaları çıkarmayı. bir tane çıkarabildiler onu da zar zor yaptılar. saat biraz ilerlesin çeşmedeki healer ve herbalist arkadaşlarımın yanına gidicem. hem camları çıkartırlar , hem doğru bitkileri sürerler hemde masaj ve enerji çalışmasıyla hızla recover olucam.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. tek ricam. durumumla testis geçen insanlar bir süreliğine olsun laf sokmayı bıraksınlar. cidden anlayışı ve sevgisi kıt insanların fiziksel ve sözlü şiddetinden bunaldım. buna paticikteki bir kaç tipde dahil.. onlara karşı sessiz kalmayı tercih ediyorum şimdilik. lütfen üzerime gelmeyin..
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

gecmis olsun.

keske aksam curse atmasaydin saga sola. sactigin negatif enerji geri tepti heralde

hayır uzun süredir patlamak üzere olan bir volkanın yanındaydım. o volkandan uzaklaşmak istememe rağmen beni zorla orada tutuyorlardı. oradan uzaklaşmak için bir nedene ihtiyacım vardı ve biraz sert de olsa gerçekleşti. iyiyim ve iyileşmekteyim hızla.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Ayağının fotosunu koyarmısın köşesine paticik yazıp bana kurgu gibi geldi değilse özür dilerim.

çektim fotolar . için rahat olsun burada çok fazla troll ve yalan dönüyor ama ben hep kendim ve gerçeğim ve kendi gerçekliğimde insanların koşullanmışlığının dışına çıktığı için fazlasıyla yadırganımıyor ama sorun değil fotoları uploadlıyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

kedi gotunu gormus yara sanmis

moruk komple cam kırıkları üzerinde çıplak ayakla boğuştum. kusura bakma regeneretion rate'İm biraz yüksek gece sağlam meditasyon yaptım da. çok denemek istiyorsan böyle bir kaç metre yere cam kırıp üzerinde boğuş. camlar eline ve göğüsüne de patlasın..

neyse titreşimimi düşürmüyorum denge , sevgi , oh yeah ..
Sosyal ağlarda paylaş

hala yürümekte güçlük çekiyorum. ayaklarımdaki kanın akıntısını duşta temizledim ama neyse herkes istediği gibi bilgisayarının başından sallasın umrumda değil.

herkes samimiyetini ve içtenliğini ve içinden geçenleri ortaya koyarken kafamın atmamasını öğrenmem lazım.

Annem de artık anne falan değil. cam kırıkları içindeyken terlik istediğim kadın pislik pislik bakıp yardım etmiyorsa olmaz olsun hayatımda. ben akışma bakarım herşey güzel süper akıyorum sıkıntı yok.

Atladım taksiye çeşmeye geldi hayat devam ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ayaklarım kanamaya başladıkça yer iyice kayganlaşmaya başlamıştı. “ Dur artık yeter her yerimden kanlar akıyor” diye bağırdım ama durmadı.

bunu okuyunca insanin aklina gelenler bu fotodaki degil

http://forum.paticik.com/thumbnails/94c/2b6/7ba/667/129/104/788/b76/b73/613/ed_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...