KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 arkadaş,150 midye nedir yav? hayır,öğrenciyken 1 tepsi midyeyi iddia uğruna yemişliğim var ama 150 tane değildi herhalde tepsi?öyle miydi yoksa yav?!?!
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 küçük boy abi. biz okuldan eve giderken gömüyorduk tepsiyi. küçük ve lezzetli olunca bir süre sonra saymayı bırakıyorsun zaten..
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 küheylan said: BİZ 150 MİDYEYİ KULAĞIMIZA DÖKERİZ.
masa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Midyenin küçüğü makbuldur, avuç kadar midye yiyeceğine gider pilav yersin. Küçük küçük olanları daha lezzetli olur. Kuş üzümlü midyeyi düşünmek bile mide bulandırıcı. Bir midyeciye sormuştum neden mardinliler yapıyor sadece diye. O da başkası yaparsa sikeriz demişti.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ahahah. stay out of my territory çekmiş mardinli.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 asgahdasjhdajhdsfjgagsha abi evet meth business gibi bişey bu mardinliler için.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Midye çok güzel bişey, dolması da una bulanıp kızartılmışı da. Ama artık yemekten çekiniyorum ya. Direk alzheimer nedeni artık sdf
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bu arada bence midye dolma faydalı çünkü içinde et var.
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Makaryos said: izmir kordon + becks + midye.. gittim mi en az 8 tane becks ve 150 midyeden aşağıya kalkmam. tabi bir gün önceden fazla birşey yememek lazım. o sunset ile manje'nin arasında midye satan eleman (mardinli) baya güzel yapıyor. bir de balçova ata caddesi'nde bir midyeci abimiz var, o mantarlı - kaşarlı, kuru üzümlü midye satarak değişik tadlar deniyor. baya iyi tavsiye ederim. öffff kaşarlı midye ne ya
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 denemeden karar vermeyin.. sıcak sıcak..
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Cd- said: Makaryos said: izmir kordon + becks + midye.. gittim mi en az 8 tane becks ve 150 midyeden aşağıya kalkmam. tabi bir gün önceden fazla birşey yememek lazım. o sunset ile manje'nin arasında midye satan eleman (mardinli) baya güzel yapıyor. bir de balçova ata caddesi'nde bir midyeci abimiz var, o mantarlı - kaşarlı, kuru üzümlü midye satarak değişik tadlar deniyor. baya iyi tavsiye ederim. öffff kaşarlı midye ne ya kaşarlı olmamışta kuru üzümlü güzel oluyor
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sucuklu midyenin üstüne görmedim henüz, tavsiye ederim.
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 midye tava da yedim ama dolması kadar tutmadım. sanırım yediğim yerle de alakalı idi. istanbul'da çok güzel yapıyorlar diyorlar.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 SeaGle said: Midye çok güzel bişey, dolması da una bulanıp kızartılmışı da. Ama artık yemekten çekiniyorum ya. Direk alzheimer nedeni artık sdf +1 Abartmayın ya 150+ yiyebilmek için bir gün önceden mide boş gitmek falan. Günde 3-5 tane senede 100 ü geçmemeye çalışmak en ideali
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 fenn said: Abartmayın ya 150+ yiyebilmek için bir gün önceden mide boş gitmek falan. Günde 3-5 tane senede 100 ü geçmemeye çalışmak en ideali abi şu direk tiryakiye günde 1-2 tane sigara iç demek gibi birşey... imkansız..
Öne çıkan mesajlar