KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 arkadaş,150 midye nedir yav? hayır,öğrenciyken 1 tepsi midyeyi iddia uğruna yemişliğim var ama 150 tane değildi herhalde tepsi?öyle miydi yoksa yav?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 BİZ 150 MİDYEYİ KULAĞIMIZA DÖKERİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 90-120 arasi kesiyo beni kucuklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 küçük boy abi. biz okuldan eve giderken gömüyorduk tepsiyi. küçük ve lezzetli olunca bir süre sonra saymayı bırakıyorsun zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 küheylan said: BİZ 150 MİDYEYİ KULAĞIMIZA DÖKERİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Midyenin küçüğü makbuldur, avuç kadar midye yiyeceğine gider pilav yersin. Küçük küçük olanları daha lezzetli olur. Kuş üzümlü midyeyi düşünmek bile mide bulandırıcı. Bir midyeciye sormuştum neden mardinliler yapıyor sadece diye. O da başkası yaparsa sikeriz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 AAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAASDASFAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 net konuşmuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aaahahhahahahahahahahaha abi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ahahah. stay out of my territory çekmiş mardinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 asgahdasjhdajhdsfjgagsha abi evet meth business gibi bişey bu mardinliler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sdf anlatım da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Midye çok güzel bişey, dolması da una bulanıp kızartılmışı da. Ama artık yemekten çekiniyorum ya. Direk alzheimer nedeni artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bu arada bence midye dolma faydalı çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 "oh oh midye de etliymiş ha!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hahahhahahahahhahahahhahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Makaryos said: izmir kordon + becks + midye.. gittim mi en az 8 tane becks ve 150 midyeden aşağıya kalkmam. tabi bir gün önceden fazla birşey yememek lazım. o sunset ile manje'nin arasında midye satan eleman (mardinli) baya güzel yapıyor. bir de balçova ata caddesi'nde bir midyeci abimiz var, o mantarlı - kaşarlı, kuru üzümlü midye satarak değişik tadlar deniyor. baya iyi tavsiye ederim. öffff kaşarlı midye ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 denemeden karar vermeyin.. sıcak sıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Cd- said: Makaryos said: izmir kordon + becks + midye.. gittim mi en az 8 tane becks ve 150 midyeden aşağıya kalkmam. tabi bir gün önceden fazla birşey yememek lazım. o sunset ile manje'nin arasında midye satan eleman (mardinli) baya güzel yapıyor. bir de balçova ata caddesi'nde bir midyeci abimiz var, o mantarlı - kaşarlı, kuru üzümlü midye satarak değişik tadlar deniyor. baya iyi tavsiye ederim. öffff kaşarlı midye ne ya kaşarlı olmamışta kuru üzümlü güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sucuklu midyenin üstüne görmedim henüz, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sucuğun içinde de et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 o yüzden de sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 midye tava da yedim ama dolması kadar tutmadım. sanırım yediğim yerle de alakalı idi. istanbul'da çok güzel yapıyorlar diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 SeaGle said: Midye çok güzel bişey, dolması da una bulanıp kızartılmışı da. Ama artık yemekten çekiniyorum ya. Direk alzheimer nedeni artık sdf +1 Abartmayın ya 150+ yiyebilmek için bir gün önceden mide boş gitmek falan. Günde 3-5 tane senede 100 ü geçmemeye çalışmak en ideali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 fenn said: Abartmayın ya 150+ yiyebilmek için bir gün önceden mide boş gitmek falan. Günde 3-5 tane senede 100 ü geçmemeye çalışmak en ideali abi şu direk tiryakiye günde 1-2 tane sigara iç demek gibi birşey... imkansız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar