Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Mansız şu an beleş

screamer

Öne çıkan mesajlar

Bu olay yani Japonlara hayılı mı oldu bu adam onlarda sadece kaldığı zaman için 3 milyon dolar aldı ayrıc 5 milyon da bon servisi var ne etti 8 milyon dolar az para mıdır lol kazığı almış işte Japon takımı
İlhan isterse Dünya nın en ünlü golcüsü olsun bu Japon takımın yediği kazığı değiştirmez[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
kimsenin yazmaması ilginç ama bugün bjkmobile dan mesaj geldi ilhanla görüşmelere başladığımız borsaya bildirildi diye. borsaya her görüşülen bildirilmiyor anlaşılan futbolcular prosedür gereği önce ilgileniyoruz diye bildiriliyor.

bu durumda hayırlı olsun mansız diyebiliriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi iyide bu adamın bi tane iyi oynadığı(gol attığı demiyorum çünkü kavalla falan atıyo :) ) uluslararası bi maç gösterin. yani deyinki ilhan bu maçta harikalar yarattı.

hadi ben bütün maçları izlemedim bi örneği kaçırdım diyelim ama ben sizde "ilhan bu maçta öyle bi sıçtıki, maçın içine etti" diyebileceğim bir sürü maç gösteririm.

ama kabul edelimki adam türkiyede süper oynuyor.fakat yurt dışında özelliklede yüksek kaliteli maçlarda yalan oluyor.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him
Sosyal ağlarda paylaş

senegal mi?
aynı maçtan'mı bahsediyoruz.
arifin ümite verdiği pastan sonra ümitin yaptğı ortaya baldır kaval arası yeriyle vurarak gol attığı maç?

yada cidden ben mi yanlış hatırlıyorum? emin değilim ama ben o maçta çok güzel oynadığını hatırlamıyorum.

ayrıca kore maçı saıymaz.çünkü gerçekten pek bi ciddiliği olmayan bi maçtı.bahsettiğim böyle ingiltere gibi yada iyi bi avrupa kulubüne karşı oynanan maç.

ben hani kaçırmışımdır diye beşiktaşın avrupa maçlarından birinden gelir diye düşünüyodum.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him
Sosyal ağlarda paylaş

adam formdayken milli maçta forma mı verdiler ra_d? bi kore bi de senegal maçında oynadı zaten başka hangi maçta oynadı. formsuzken attılar ingiltere maçında ferdinandın önünde yedi ilhanı

ki şunu da unutmamak lazım ilhan hep partnersiz oynadı beşiktaşta. şimdi tam ilhanlık bir carew var. hem carew doğru yerine oynamış olacak onun gelmesiyle.

ha eski ilhan olur mu bilemeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

ilhan ilhan'dir,en azindan turkiye'de neler yapabildigini biliyoruz buna bala filan diyecek olanda yoktur.

besiktas'in tekrar eski gunlerine donebilir mi mantigiyla ilhan'i almasi bence mantikli,ki donerse ileride sorun cozulmus olur hem carew'de daha faydali olur.
Sosyal ağlarda paylaş

yalan mı ? hakan 2002 kupasına sayısız pozisyonu harcamadı mı?
eski konulara bakıp insanları maçlarda nasıl deli ettiğini okuyabilirsin.

galatasaraylı olmanın bir gereksinimi midir hakanı haklı haksız savunmak? veya ben şimdiki milli takımda hakan oynamasın mı demişim?

ya yanlış anladın ya da gereksiz yere toz kapıyorsun.[signature][hline]Azmo demiş ki:
olm beckhama cok gulduk ondan oldu
Sosyal ağlarda paylaş

BJK taraftarı şov yapan oyuncuyu sever pascal dı ilhandı.
Yönetimde bu kötü gidişte tribünü biraz daha oyalamak için ilhanı getiriyo nası olsa maliyeti yok alacağı para da maç başına falan olur heralde veya cüzi bir rakamdır.

Zaman kazanacaklar böylece. GS nin geçen sene Hagi yi getirmesi gibi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

afedersin ama hangi takım tarftarı şov yapan toplu/topsuz güzel hareket yapan tribünleri coşturup rakip takımın defanasını rahtsız eden oyuncular sevmez?

beşiktaş taraftarı bu özellikleri istemez aslında. sahaya yüregini koyarak çıksın varını yogunu ortaya koysun ma çbittiğinden formasını sıkıp terini çıkartsın formadan... budur bjk taraftarının istediği.

örnek gaziantepspor maçı sırasında ibrahim akına yapılan tezaurat.aslında o bagırma diğer futbolculara örnek olmalıydı. "bişeyler yasam benimde adım bagırılır tribünlerde" diye ama ne yazıkki olmadı;olamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Heralde bilerek inkar etmek gibi bi tabir kullanılabilir senin bu yaptığına. Tabiki her taraftar takımında göze hoş görünen futbol oynayan oyuncusu olsun ister fakat Pascal veya Hagi gibi oyuncular taraftarlara saha içindeki kadar saha dışındaki davranışlarıylada sempatik göründüler. Şimdi yönetim krizi çıksa ve pascalı getircez deseler taraftar bir süreliğine herşeyi unutur. Geçen sene gs taraftarının hagi ile kandırılması ve bu kumarın tutması sonucu yönetimin kendisini kurtarması gibi.
Burada sadece gs ve bjk dedim fenerli bi futbolcu gelmedi aklıma gönülden sevdiğimiz tek sebebi budur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

İ. Mansız keşke o dünya kupasındaki Japonya golünü atmasaydı, adam gibi futbolunu oynasaydı bjk da.

Kültürsüz ve eğitimsiz biri olduğundan bu derece şöhret fazla geldi, taşıyamadı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

E o golle bu kadar ünlü olduğuna göre, ve ünlü olmasa böyle kişilik sorunları yaşamayacağına göre, evet. Bir süre için en azından yani.

Ha bu arada şahsen tanımıyorum, ama kişiliksiz ve kültürsüz olduğunu da bizzat gördüm her insan gibi yaptıklarından.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...