screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ewt İlhan baktı ki Japonya da kendine göre Disko bar müzik yok ayrıca Japonlu oyuncuları dövemiyorda - bilakis hepsi karate biliyor o yüzden sıkar biraz - kontratı fes ettirmiş yani beleş sizce Ahmet Dursun a yetersiz diyen - hatırlarsınız bu malda soluğu Çin de almıştı - İlhan Mansız a ne der veya İlhan hiç kasmaz memleketi Almanya da bir takım mı bulur ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Almanya'da 2. veya 3. lig takımlarında rahatlıkla oynar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Japonya değil G.Kore deydi. Beşiktaş alır onu ama bosque istermi bilmem. Ahmet Dursunada acıyorum bi ara ligin fırtınası olan adam denenmek için getiriliyor paf gibi =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 japonya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Japonya'da Vissel Kobe takımındaydı. Ayrıca her japon karate mi bilir bu ne ya :) Artık iyi bi takımda oynayamaz bence[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ewt Japonya Alpay Kore de[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 mansız ı bence beşiktaş geri almaz. almanya'da 2 nci ya da 3 üncü lig takımlarında oynayabilir.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hehe mansız da yalan oldu desenize :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Fener alsın nasıl olsa Forvet koleksiyonu yapıyor Aziz başkan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 içimden demiştim mansız'ın yurtdışına çıkmasıyla tüm olayı bitecek diye. Haklı çıktım walla kendimce.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 galatasaray alsa nası olur yaa?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Galatsaray a gelmez nedeni de zamanında onun yerine Ümit Karan seçimi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 adam resmen türkiyeye gönderme yaptı..diyoki su an bonservisim elimde istedigim klube gidebilirim..itayladan,almanyadan teklifler warmış ama kardeşim türkiyede oynamak istiyomuş...istanbuluda çok özlemiş...bi bilse istanbulda onu ne özledi warya..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kontrolsüz güç güç değildir, bu adam feci kaliteli bi oyuncu ancak kendini kontrol etmesini beceremeyen bu nedenle de yetenekleri beş para etmeyen bi oyuncu.. Değiştiremedikçe kendisini nereye gitse işi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: screamer, 24 Ağustos 2004 11:49 tarihinde demiş ki: Japonlu oyuncuları dövemiyorda - bilakis hepsi karate biliyor o yüzden sıkar biraz said: zuahaha kotum buna[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bide fenere derler futbolcu öldürüyo diye hee İlhan gelsin BJK ye işalla gelir böylece yapacağı dengesizliklerle bol bol takımını eksik bırakır bjk den hiç bi cacık olmaz ozaman. Ahmet Dursun olayı noldu ya dün yada bu sabah açıklancaktı kalıp kalmayacağı açıklandımı o olay?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Postaladılar senden futbolcu olmaz diye ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ilhan geri dönerse ilginç olur 1 yıl önce 5 milyon dolar kazandığımız futbolcuyu klübüne hiçbir para ödemeden geri almış oluruz çok kâra geçeriz.Salak Japonlar ahhhhh[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Adam gelirse Japon taraftarlarınız olur belki lol[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 inşallah gelir. devre arasına kadar antrenman yapar 2. yarı en azından bir forvetimiz olur.[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bızımkıler almaz zaten de delanın dedıgı cok dogru bu arada[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ronaldonun sorunu da kıkırdak dokusu değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum. ayrıca ilhanın ölüsü şu anki takımda ahmed hassandan veyselden iyi oynar. carew-ilhan manyak olur valla. üstelik beleş gelcek. antlaşma yapılır devre arasına kadar antrenmanlara katıl eğer kendini bulursan gir diye. ne zararı olur ki bunun[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Pehhh mansız a yazık olmuş :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Japonlara iyi kazık olmuş bence[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hatırlatırım memleketi almanya da dediğin adam attığı inanılmaz golle türkiye yi 2002 dünya kupasında yarı finale taşıdı.milli takımda oynayan bir oyuncuya öyle hitap etmeye hakkın yok. divin in yorumuna katılıyorum adam kalifiye ama ciddiyetsizliği ve sahada direk hakeme sinir yapması gibi özellikleri başına bela oldu.o yönlerini gidermeden rahat futbol yaşamı süremez, bir de acayip sakatlanıyor, bir sakatlanıyor tam sakatlanıyor, uzun süre oynayamıyor. beşiktaş ın ilhanı geri almasını isterim kişisel olarak ama tabii mantık dışı olur eğer sakatlığını kısa sürede atlatamayacaksa veya şimdiden atlatmamışsa, bi de sözleşmeye kesinlikle medyatikliğine ve agresifliğine dikkat etmesine dair bir madde konmalı bence eğer öyle birşey yapılabiliniyorsa.keskin sirke küpüne zarardır..ilhan da bu sözün canlı kanıtı. adamın potansiyelini hafife alan arkadaşlara ise bjk de oynadığı son sezondaki GB nin kazandığı 4-3 biten maçı izlemelerini tavsiye ederim.üstüne bir de roberto carlos un üstünden aşırtmasını, senegale attığı golü ve hakan şükür ün attığı rekorlara giren kısa sürede gelen golü hazırlamasını (g. kore maçı) izlerseniz tam olur.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bide fenere derler futbolcu öldürüyo diye hee İlhan gelsin BJK ye işalla gelir böylece yapacağı dengesizliklerle bol bol takımını eksik bırakır bjk den hiç bi cacık olmaz ozaman. Ahmet Dursun olayı noldu ya dün yada bu sabah açıklancaktı kalıp kalmayacağı açıklandımı o olay?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Postaladılar senden futbolcu olmaz diye ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ilhan geri dönerse ilginç olur 1 yıl önce 5 milyon dolar kazandığımız futbolcuyu klübüne hiçbir para ödemeden geri almış oluruz çok kâra geçeriz.Salak Japonlar ahhhhh[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Adam gelirse Japon taraftarlarınız olur belki lol[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 inşallah gelir. devre arasına kadar antrenman yapar 2. yarı en azından bir forvetimiz olur.[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bızımkıler almaz zaten de delanın dedıgı cok dogru bu arada[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ronaldonun sorunu da kıkırdak dokusu değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum. ayrıca ilhanın ölüsü şu anki takımda ahmed hassandan veyselden iyi oynar. carew-ilhan manyak olur valla. üstelik beleş gelcek. antlaşma yapılır devre arasına kadar antrenmanlara katıl eğer kendini bulursan gir diye. ne zararı olur ki bunun[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Pehhh mansız a yazık olmuş :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Japonlara iyi kazık olmuş bence[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hatırlatırım memleketi almanya da dediğin adam attığı inanılmaz golle türkiye yi 2002 dünya kupasında yarı finale taşıdı.milli takımda oynayan bir oyuncuya öyle hitap etmeye hakkın yok. divin in yorumuna katılıyorum adam kalifiye ama ciddiyetsizliği ve sahada direk hakeme sinir yapması gibi özellikleri başına bela oldu.o yönlerini gidermeden rahat futbol yaşamı süremez, bir de acayip sakatlanıyor, bir sakatlanıyor tam sakatlanıyor, uzun süre oynayamıyor. beşiktaş ın ilhanı geri almasını isterim kişisel olarak ama tabii mantık dışı olur eğer sakatlığını kısa sürede atlatamayacaksa veya şimdiden atlatmamışsa, bi de sözleşmeye kesinlikle medyatikliğine ve agresifliğine dikkat etmesine dair bir madde konmalı bence eğer öyle birşey yapılabiliniyorsa.keskin sirke küpüne zarardır..ilhan da bu sözün canlı kanıtı. adamın potansiyelini hafife alan arkadaşlara ise bjk de oynadığı son sezondaki GB nin kazandığı 4-3 biten maçı izlemelerini tavsiye ederim.üstüne bir de roberto carlos un üstünden aşırtmasını, senegale attığı golü ve hakan şükür ün attığı rekorlara giren kısa sürede gelen golü hazırlamasını (g. kore maçı) izlerseniz tam olur.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar