Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Mansız şu an beleş

screamer

Öne çıkan mesajlar

Ewt İlhan baktı ki Japonya da kendine göre Disko bar müzik yok ayrıca Japonlu oyuncuları dövemiyorda - bilakis hepsi karate biliyor o yüzden sıkar biraz - kontratı fes ettirmiş yani beleş sizce Ahmet Dursun a yetersiz diyen - hatırlarsınız bu malda soluğu Çin de almıştı - İlhan Mansız a ne der veya İlhan hiç kasmaz memleketi Almanya da bir takım mı bulur ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

mansız ı bence beşiktaş geri almaz.
almanya'da 2 nci ya da 3 üncü lig takımlarında oynayabilir.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

hehe mansız da yalan oldu desenize :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

içimden demiştim mansız'ın yurtdışına çıkmasıyla tüm olayı bitecek diye.
Haklı çıktım walla kendimce.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

adam resmen türkiyeye gönderme yaptı..diyoki su an bonservisim elimde istedigim klube gidebilirim..itayladan,almanyadan teklifler warmış ama kardeşim türkiyede oynamak istiyomuş...istanbuluda çok özlemiş...bi bilse istanbulda onu ne özledi warya..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 24 Ağustos 2004 11:49 tarihinde demiş ki:
Japonlu oyuncuları dövemiyorda - bilakis hepsi karate biliyor o yüzden sıkar biraz
said:

zuahaha kotum buna[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bide fenere derler futbolcu öldürüyo diye hee

İlhan gelsin BJK ye işalla gelir böylece yapacağı dengesizliklerle bol bol takımını eksik bırakır bjk den hiç bi cacık olmaz ozaman.
Ahmet Dursun olayı noldu ya dün yada bu sabah açıklancaktı kalıp kalmayacağı açıklandımı o olay?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldonun sorunu da kıkırdak dokusu değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum. ayrıca ilhanın ölüsü şu anki takımda ahmed hassandan veyselden iyi oynar.

carew-ilhan manyak olur valla. üstelik beleş gelcek. antlaşma yapılır devre arasına kadar antrenmanlara katıl eğer kendini bulursan gir diye. ne zararı olur ki bunun[signature][hline]I, Raider
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlatırım memleketi almanya da dediğin adam attığı inanılmaz golle türkiye yi 2002 dünya kupasında yarı finale taşıdı.milli takımda oynayan bir oyuncuya öyle hitap etmeye hakkın yok.

divin in yorumuna katılıyorum adam kalifiye ama ciddiyetsizliği ve sahada direk hakeme sinir yapması gibi özellikleri başına bela oldu.o yönlerini gidermeden rahat futbol yaşamı süremez, bir de acayip sakatlanıyor, bir sakatlanıyor tam sakatlanıyor, uzun süre oynayamıyor.

beşiktaş ın ilhanı geri almasını isterim kişisel olarak ama tabii mantık dışı olur eğer sakatlığını kısa sürede atlatamayacaksa veya şimdiden atlatmamışsa, bi de sözleşmeye kesinlikle medyatikliğine ve agresifliğine dikkat etmesine dair bir madde konmalı bence eğer öyle birşey yapılabiliniyorsa.keskin sirke küpüne zarardır..ilhan da bu sözün canlı kanıtı.

adamın potansiyelini hafife alan arkadaşlara ise bjk de oynadığı son sezondaki GB nin kazandığı 4-3 biten maçı izlemelerini tavsiye ederim.üstüne bir de roberto carlos un üstünden aşırtmasını, senegale attığı golü ve hakan şükür ün attığı rekorlara giren kısa sürede gelen golü hazırlamasını (g. kore maçı) izlerseniz tam olur.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...