Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bolluk ve bereket palavraları

ugurz

Öne çıkan mesajlar

merhaba,

son dönemde sürekli bolluk ve bereketten bahseden ve sağdan soldan aldığı yardımlarla bir yerlere gelen bir arkadaşın bu bolluk ve bereketi ne kadar paylaşma niyetinde olduğunu test edeyim dedim. bırak "borç" olarak paylaşmayı 100 tl para istedi adam benden :)

meraklılar için pm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bide suna benziyor lise sonda dershaneye gidiyordum hafta sonu.

ailem sigara ictimi bildigi icin surekli cebimde 1 paket marlboro olurdu. Ekstra harclik alirdim sigara icin..

neys3 dershane ortami otlakci cok. Baydim artik klasik tiplerin surekli sigara istemesinden.

gittim 1 paket winston soft aldim icini bosalttim. 1 adet sigara koydum ne zaman terasa sigara icmeye ciksam bu sekilde ciktim.

karsidan otlakci bana dogru yonelirken hemen soft paketten 1 dal cikarip paketi burusturup cope atiyordum yari yoldan donmek zorunda kaliyordu. Boyle boyle kendi sigarami kendim icmeye basladim:)

Yani sen adamdan para istemissin adam seni ters koseye yatirmis
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

ailem sigara ictimi bildigi icin surekli cebimde 1 paket marlboro olurdu. Ekstra harclik alirdim sigara icin..

neys3 dershane ortami otlakci cok. Baydim artik klasik tiplerin surekli sigara istemesinden.

gittim 1 paket winston soft aldim icini bosalttim. 1 adet sigara koydum ne zaman terasa sigara icmeye ciksam bu sekilde ciktim.

karsidan otlakci bana dogru yonelirken hemen soft paketten 1 dal cikarip paketi burusturup cope atiyordum yari yoldan donmek zorunda kaliyordu. Boyle boyle kendi sigarami kendim icmeye basladim:)

yalnız eleman olayı senden ileri götürmüş. boş paketi buruşturup atıp senden sigara istemeye gelenden sigara istemen lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

ugurz said:

Sequo said:

yalnız eleman olayı senden ileri götürmüş. boş paketi buruşturup atıp senden sigara istemeye gelenden sigara istemen lazımdı.

evet o konuda daha basarili. Ama benim derdim bana b7lasmasinlardi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Noyzura isi cozdu. Isteyenin yuzu kara vermeyen z3nci felsefesi ile zengin olacak ahah

adam benden gelip para istedi ve bende para değil fikir veririm dedim. adam benden bilgisayar almak için para istedi ve bende para vermiyorum insanlara balık vermek yerine balık tutmayı öğretiyorum ki kimse kimseye muhtaç kalmasın dedim. aramızda geçen dialogu yazıyorum.

ugurz said:

selam,

forumda bolluk ve bereket üzerine mesajlarını görünce bir şansımı deneyeyim dedim. belki bana yardım edebilirsin.

ultrabook'um bozulmuştu.
http://forum.paticik.com/read.php?6,7109076

sıfırı kadar fiyat istediler. mecbur yenisini aldım gold bilgisayar'dan ancak aldığım bilgisayar ile nette yazdıkları özellikler farklı çıktı ve bilgisayar çok ısınıp tıkırtılar geldiği için iadeye yolladım.

özel bilgisi burada yayınlarken editliyorum

adamın adresi mi ne kargolamak için editliyorum ki forum kurallarına aykırı insanların özel bilgilerini yayınlamak. böyle bir sansarın traplerine düşmem.

ama öğrendim ki 1-1,5 aya ancak paramı alabilirmişim.

hem işim hem okulum da bilgisayarım olmadan olmadığı için acilen güzel bir bilgisayara ihtiyacım var. biraz borç para verebilir misin ? bu bolluk ve bereketi borç olarak da olsa paylaşırsan sevinirim! hatta forumda sana destek de çıkarım harbi adammış diye :( parayı da iade parası geldiğinde sana iade ederim.

ki mesele ve para değil ben takas yapıyorum. birisinin parası yoksa bana ederinde okumadığı kitapları da verebilir, zeytin tarlası varsa zeytin de verebilir. 100dk mı verip çok yoğun enerjilere maruz kalıp , o kişinin tüm sorunlarını hissederken çok zorlandığım bir 100 dk için neden bir enerji talep etmeyim ki ? karşılıklı bir çalışma sonucu verdiğim hizmet bu. gündede en fazla 3 kişiye verebiliyorum ve sürekli birileri istiyor ve bu sıraya bir düzenleme yapmam lazım..

bunda abzürd olan nedir ? birisinin benden gelip para isteyince ve ben vermek yerine nasıl kazanacağını öğreteceğimi söylediğimde çünkü biliyorum forumun en fakir adamı bile Sequo kadar zengin olabilir. Bu hayatta herşey mümkün diyorum. Sequo ailesinden mi miras aldın yoksa kafanı kullanarak mı zengin oldun ? ben insanlara kafasında zeka kırıntılarını nasıl zehir gibi çalışacak bir beyine geçeceğini öğretiyorum. nasıl evrene güvenip huzur içinde bir zihinsel boyuta geçip hayatta korkmadan , kendini ertelemeden , atılım yapması gerereken anları hissetmesini ve başarılı olmasını öğretiyorum.

Sizce bu söylediklerim saçma mı ? sizce herkes zengin olmayı haketmiyor mu ? zengin olmasa bile paraya çok ihtiyaç duymayacağı bir dünyada emeğinin karşılığını ve zamanını rahatça kullanmayı haketmiyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...