Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 goldbären said: Fin said: dasaaa niye gitti ya adamın evi disko gibi olmuştur şimdi bu kadar meme lafına gelmediyse daha =. götü kalktığı için gitti başka açıklaması yok no-liferım üzgünüm dostum yok qq bübühühü diye takılıyodu. azcık düzlüğe çıktı siktiretti forumu. zaten sende güvenilmez bi tip var diyodum adama hep, öyle de çıktı....,, Abi ciddi değilsin di mi? :( Tamam seks yapamıyor olabilirsin ama herkesi de kendin gibi hayır-yaşamcı sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 goldbaren, yazdiklarina biraz dikkat et artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mevzu mu var bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/kiss.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bénC£ @Quİla haQLi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 dasaa nın eksikliği hissediliyor derinde ya, forumun kalitesi arttı. iq düşüren ironili espriler falan azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aynen o espriler neydi ya iki kelimeyle anlatılcak şeyi paragraf yapıp sıçıp sıvıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben başlık açıp anketle komik olmadığını tescilleyince kankası goldbaren de bana karşı başlık açmıştı, forumdaki hizipçileri tanıyın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sparkcaster said: dasaa nın eksikliği hissediliyor derinde ya, forumun kalitesi arttı. iq düşüren ironili espriler falan azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 dasaaa çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. daha nasıl bozulur ya? dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Black-ice said: hayır-yaşamcı Hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Adam QQ dan baska bisey yapmıyodu ki, kim nesini sevsin, bırakın allasen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar