SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 i see dead baloons http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2013/08/18/ridvan-dilmen-konyaspor-fenerbahce-ye-onlem-almis--3535926.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Eboue arsenal günlerine dönmüş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Tribünde sloganları yuhalayanlar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 34. dakikada sık bakalım diye bağırmaya başladılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben Hamit'i de çok kötü bulmadım, ayni maçı mı izliyoruz? TAKIM ÇOK İYİ OLM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 nazar degdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kısamıyolar her yer taksimleri sanırım sdflvşms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bu kalecide hep bizim maçlarda coşuyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ah be keske kirmiz kart olsaydi hamit e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bu hamit bu kadar mal degildi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Emre çolak oynasa hamitin yerine daha yararlı olabilir yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Güntekin Onay Galatasaray, iç saha maçlarında alışık olduğumuz gibi, yüksek tempo, hırs ve konsantrasyon ile başladı. Skor üstünlüğünü bulduktan sonrada kendi yarı sahasında alan bırakmayarak kompak bir şekilde hızlı çıkışlarla 2. golü arıyor. Bu nasıl yorum yahu :I) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kompak lens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 JEŞU diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Taraftarlar 2-2-2-2-2- diye bağırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 o diilde forumun saati yanlış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 burak oyunda hiç yok ya. tam amrabatlık maç hakkaten. o olsa 2-3 olduydu. hamit sarı görd iyi oldu 2. yarı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sostizm said: Ben Hamit'i de çok kötü bulmadım, ayni maçı mı izliyoruz? TAKIM ÇOK İYİ OLM! abi senin sabri'yi beğenmen maç izleyiş biçiminden kaynaklı herhalde sdfds golü attık yatıyoruz. bala mala atacak antep sora görecem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 LAN HAKAN BALTA NE YAPIYOR DROGBAYLA FALAN WHAT THE ACTUAL FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tribün içinde yer yer kavgalar varmış sanırım.uA gene pislik yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Tori said: LAN HAKAN BALTA NE YAPIYOR DROGBAYLA FALAN WHAT THE ACTUAL FUCK buraktı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kendime engel olamıyorum ben, bu formayı giyen her futbolcuyu seviyorum. Sabri dedin hele onu ÇOK seviyorum. Bu Emreler rabiaselamı yaparken o taksimdeydi. Daha ikinci yılında şımarırken Arda'lar o kaptanken kenarda olmaya gocunmadı.Daha ne diyeyim her sahaya basışında formasını terletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 he lan ordaki baltamıydı burakmıydı :P spiker hakan dedi ama bana burak gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 RIDVAN said: İlk 25-30 dk hiçbirşey olmadı çok kötü maçtı, maçın sonunda hakanın bindirmeleri hede hödö AHAHAHSUIADJSKASDDJKKHSSFKLN http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq11gbS64l1r0mlb9o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bunu gerçekten dediyse rıdvanın hakikatten psikolojik problemleri var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar