Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Lan adam kendi gelip öyle kafa olduk böyle kafa olduk diyip sonra iftira atmayın bana diyor.Ortada iftira yok, madem korkuyorsun bir şey olacak diye bu kadar söylemeseydin arkadaş.Koca forumda tek sen değilsindir kullanan kimse senin kadar dillendirmiyor.

Edepsizlik falan da yok ortada melihe bile ne kullandıysan bana da ver diyenler var, o bile böyle tepkilere cevap vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lyv said:

beyler noyanın babası mafyaymış kaynak sağlam yerden.
ben de diyorum bu kadar asitin parası nerden geliyor diye.
adam zengin hipici çıktığına göre beyninin bitmesi normal.

Babam ben 8 yaşımdayken trajik bir şekilde öldür 21 yıl önce. O gün bende onunla ölebilirdim ama insiyatifini kullanarak bana çok büyük bir iyilik yaparak benim hayatta kalmamı sağladı. Tekrar babama dair tek kelime edersen who is your daddy samimiyetine geçeriz <3
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

ginaly said:

adam kalbe değil böbreğe etki eden 3. sınıf wizard çıktı.

abi çok su içtim ondan galiba ya. Böbreğe de bi etkisi yok yani.

BlaCk said:

seagle kasin gozun seyirmeye basladi iyi misin?

Bi aktivite yok abi.

Gemlik'i mi tutturamadı anlamadım ki. Kordinant mı versem?

Panpa kordinant tanjant gibi bişey mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Lan adam kendi gelip öyle kafa olduk böyle kafa olduk diyip sonra iftira atmayın bana diyor.Ortada iftira yok, madem korkuyorsun bir şey olacak diye bu kadar söylemeseydin arkadaş.Koca forumda tek sen değilsindir kullanan kimse senin kadar dillendirmiyor.

Edepsizlik falan da yok ortada melihe bile ne kullandıysan bana da ver diyenler var, o bile böyle tepkilere cevap vermiyor.

Moruk aylar önceki muhabbetlerden bahsediyorsun ama bana bu tarz dialogların forum kurallarına aykırı olduğunu tek bir defa daha söylersem forumdan perma ban yeneceğim söylendi bir daha tekrar etmedim. geçmişteki hatalarımdan dolayı sürekli yüzüme vurarak haklı çıkacağını mı sanıyorsun ? insan hatalarından ders alamaz mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Lyv said:

beyler noyanın babası mafyaymış kaynak sağlam yerden.
ben de diyorum bu kadar asitin parası nerden geliyor diye.
adam zengin hipici çıktığına göre beyninin bitmesi normal.

Babam ben 8 yaşımdayken trajik bir şekilde öldür 21 yıl önce. O gün bende onunla ölebilirdim ama insiyatifini kullanarak bana çok büyük bir iyilik yaparak benim hayatta kalmamı sağladı. Tekrar babama dair tek kelime edersen who is your daddy samimiyetine geçeriz <3

word on the street bir bilgi bu zaten. internette 'kaynak sağlam' yazan bir şeyi çok ciddiye aldığın için özür dilemem sanırım. ama ailevi bir konuda canını sıktıysam özür dilerim. i mean it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...