Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Çok sıradanım amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ha bu esnada ilgi isteyenler laf sokarak sataşmak zorunda değil. adam gibi gelin efendi efendi olursanız daha güzel ilgi görürsünüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Dartanian said: Çok sıradanım amk. sen sıradan değilsin hayat insanları sıradanlaştırır. onları sıradanlaştırıp enerjisinin ve zamanın çoğunu sömürebileceği köleler haline getirir. Kendini özgür kıldıkça enerjinde yükselir ve herkese dağıtalan sıradanlık kalıplarından çıkıp kendi orjinalliğine gidersin. Sonrasında özgür bir sen olarak varolmanın sıradışı güzelliği gelir ve bu enerjin yükseldikçe sıradanlık içinde huzur bulmaya başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben de ilgi istiyorum :( pls lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Osuran_boğa said: kısaca bişeyi çok istersen olur neydi o secret mıydı . onun gibi bişiler mi anlatıyorsun nedir anlamıyorum ki okurken dikkatim dağılıyor satırları atlamaya başlıyorum.enerjili bişiler var ama yahu cidden senin mesajarı okurken tüm sezonu atlayıp dizinin sezon finalini izliyomuşum gibi hissediyorum. anlıyorum kardeşim. okurken öncesinde derin bir diyafram nefesi al ve nefesini karnındaki bölgede doluluğunu hisset. nefes alıp enerjini kendi içinde hissedersen sonrasında herşeyi anlamak ve başarmak için gerekli olan sonsuz enerjiye sahip olduğunun farkına varabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ne post kastin be abi :) Aydin kal, yolun acik, ruhun ak, enerjin bol olsun. Az once yanima geldi astral. Iyi kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyan kendine ozel spirituelizm bolumunu hakediyo bence. Pozitif bilim bolumu varsa bu da olmali sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 lafa gelince paticik çok özgür bir platform, farklılıkların önemi yok. sizene arkadaş isterse gtunun kılında keramet bulsun. 2 memleket gezdiniz, öyle ya da böyle bir iş kurdunuz, hayatın anlamını, insanların ne yapması ya da yapmaması gerektiğini çözdünüz. sequonun zenginliği, noyanın deliliğiyle uğraşacağınıza kendi kişisel gelişiminize yönelmenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 mutlu birini görünce çemkiresim geliyor kimse mutlu olmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: Saeros said: büyük güç büyük sorumluluk getirir En büyük sorumluluğum çocukluğumdan beri gönlümde hissettiğim sevginin ve hayal gücünün sırlarında ustalaşıp bunu öğrenmek isteyen herkese öğretmek ve zaten öğrenmiş olanlar ile de hep birlikte çalışıp dünyayı mükkemmel ahenkli herkesin çok mutlu , huzurlu , sevgi dolu ve refah içinde olabileceği bir dünya haline getirmek. Açlığın ve obezitenin yerine sağlıklı bir beslenme. Köleliğin ve sömürünün, çevre kirliliğin yerine teknoloji bazlı doğa dostu sistemler . İnsanların din ile sömürülmesi yerine herkesin iç huzurunu ve cennetini kendi kendilerine bulmalarına rehberlik etmek .. bunlar önceliklerim. Bu esnada doyasıya sevgi , huzur , eğlence , sanat ve aşk akar... ;D mayıştan haber ver mayış var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ozgur iste. Herkes uyani uymayani yaziyor. Avukata ihtiyac yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 zeawee said: ben de ilgi istiyorum :( pls lordum ilgiyi ve bilgiyi kendine dayadıktan sonra kendini keşfederken farkedersin içinde nice hazineler ve enerji kaynakları vardır. sonra tutamassın kendini istesende taşar ve akıp giderken senin dışı işte o zaman insanlar sana ilgi göstermeye başlar çünkü paylaşacak çok fazla güzel şeyin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Saeros said: Noyzura said: Saeros said: büyük güç büyük sorumluluk getirir En büyük sorumluluğum çocukluğumdan beri gönlümde hissettiğim sevginin ve hayal gücünün sırlarında ustalaşıp bunu öğrenmek isteyen herkese öğretmek ve zaten öğrenmiş olanlar ile de hep birlikte çalışıp dünyayı mükkemmel ahenkli herkesin çok mutlu , huzurlu , sevgi dolu ve refah içinde olabileceği bir dünya haline getirmek. Açlığın ve obezitenin yerine sağlıklı bir beslenme. Köleliğin ve sömürünün, çevre kirliliğin yerine teknoloji bazlı doğa dostu sistemler . İnsanların din ile sömürülmesi yerine herkesin iç huzurunu ve cennetini kendi kendilerine bulmalarına rehberlik etmek .. bunlar önceliklerim. Bu esnada doyasıya sevgi , huzur , eğlence , sanat ve aşk akar... ;D mayıştan haber ver mayış var mı pardon anlayamadım biraz açar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 diyor ki sigorta var mı tepeden düşsen ilacını kim alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Esh said: Noyan kendine ozel spirituelizm bolumunu hakediyo bence. Pozitif bilim bolumu varsa bu da olmali sdf ya bunu paticikte olmasını o kadar çok güzel olur ki . daha öncede belirtmiştim. hani öyle bir bölüm olmaz ise zaten kişisel bölümü benimdir şimdiden söyleyim. kişisel kişisel olarak kalsın bana ve alakadar başka arkadaşlar varsa modere edebileceğimiz bir spiritüel bölümü olursa harika olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ren said: diyor ki sigorta var mı tepeden düşsen ilacını kim alacak öyle şeyler yaşıyorum ki hardcore zorluklar.. sigortaya gerek yok. Sigorta kendime ve herşeye karşı gösterebildiğim kadar olan sevgi ve güven duygusu. enerjimi ve hayallerimi sevgi ile manüpüle edebildiğim sürece sülalem rahat. sevgiye , güvene ve hayale yakın olmaya sürdürmem gerekiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: insanlara bir çeşit terapi gibi diyebilirsin. demek istediğim, bu terapiden ne kazanıyorsun? eğer para için yapıyorsan, yaptığının kötülediğin dinin yaptığından farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 MasterHapLo said: Adam 1 ay banlanınca aydınlandı. 6 ay banlansa peygamberliğini ilan edecek. aynen, komple banlayın, ona iyilik yapın, bizi de ondan kurtarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Marl0_on said: Noyzura said: insanlara bir çeşit terapi gibi diyebilirsin. demek istediğim, bu terapiden ne kazanıyorsun? eğer para için yapıyorsan, yaptığının kötülediğin dinin yaptığından farkı ne? para için yapmıyorum. insanlara öldükten sonra bir yaşam değil yaşamakta olduğu andan itibaren iyi hissetme dengelerini bulmalarına yardımcı oluyorum. masaj gibi düşün. masaj yapılınca rahatlarsın ve karşılığını alırsın. net midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 gelecek hakkında bir şeyler söyleyeceğini iddia etmiyor musun, ha ölüm öncesi, ha ölüm sonrası. ikisi de palavra. soyut ve gerçek dışı bir şeyden para kazanıyorsun işte, tongaya düşecek kadar afedersin aptal olanlar da gelip sana para yediriyor. dinden bir farkını göremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bak defalarca yazdım lütfen biraz anlamaya çalış. benim falımda gelecek veya geçmiş yok. ikisine dair herhangi bir iddada asla bulunmuyorum. ben insanların oldukları haline dair kartlarımla bir çok farklı açıda ayna tutuyorum. kendisini bilen ve farkında olan insan rahatlar ve hayatta daha rahat bir ruh halinde hareket eder. daha rahat bir tavırla emin adımlar atan insanlar ise mutlu ve başarılı olur. şimdi biraz daha net anlatabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 mistik hiçbir şey yok diyorsan, yaptığın mistizmin arkasına saklanarak dümdüz insanları yorumlamak oluyor, yine palavra. kendini bilen insana neden ayna tutman gerekiyor bunu da anlaması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 slm yani ben içim darlandığı için gelicem sana, sende senin için darlanmış dicen.peki burdan benim kazanımım ne olacak?aha da adam bile halimi anlamış mı? olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 aydınlandım ben hede hödö herkese öğretebilirim herkes mutlu olsun diyen insan zaten para istemez/gözü olmaz sddfg aaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: Saeros said: büyük güç büyük sorumluluk getirir Köleliğin ve sömürünün, çevre kirliliğin yerine teknoloji bazlı doğa dostu sistemler . Daha önce de yazmıştım bunu sağlayabilmek için 4 senelik mühendis eğitimi üstünd e master üstünde doktora ile deneyebilrisin. Teknoloji vahiy ile gelecekse sana ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar