Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Çok sıradanım amk.

sen sıradan değilsin hayat insanları sıradanlaştırır. onları sıradanlaştırıp enerjisinin ve zamanın çoğunu sömürebileceği köleler haline getirir. Kendini özgür kıldıkça enerjinde yükselir ve herkese dağıtalan sıradanlık kalıplarından çıkıp kendi orjinalliğine gidersin.

Sonrasında özgür bir sen olarak varolmanın sıradışı güzelliği gelir ve bu enerjin yükseldikçe sıradanlık içinde huzur bulmaya başlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

kısaca bişeyi çok istersen olur neydi o secret mıydı . onun gibi bişiler mi anlatıyorsun nedir anlamıyorum ki okurken dikkatim dağılıyor satırları atlamaya başlıyorum.enerjili bişiler var ama yahu cidden senin mesajarı okurken tüm sezonu atlayıp dizinin sezon finalini izliyomuşum gibi hissediyorum.

anlıyorum kardeşim. okurken öncesinde derin bir diyafram nefesi al ve nefesini karnındaki bölgede doluluğunu hisset. nefes alıp enerjini kendi içinde hissedersen sonrasında herşeyi anlamak ve başarmak için gerekli olan sonsuz enerjiye sahip olduğunun farkına varabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

lafa gelince paticik çok özgür bir platform, farklılıkların önemi yok.

sizene arkadaş isterse gtunun kılında keramet bulsun.

2 memleket gezdiniz, öyle ya da böyle bir iş kurdunuz, hayatın anlamını, insanların ne yapması ya da yapmaması gerektiğini çözdünüz. sequonun zenginliği, noyanın deliliğiyle uğraşacağınıza kendi kişisel gelişiminize yönelmenizi tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Saeros said:

büyük güç büyük sorumluluk getirir

En büyük sorumluluğum çocukluğumdan beri gönlümde hissettiğim sevginin ve hayal gücünün sırlarında ustalaşıp bunu öğrenmek isteyen herkese öğretmek ve zaten öğrenmiş olanlar ile de hep birlikte çalışıp dünyayı mükkemmel ahenkli herkesin çok mutlu , huzurlu , sevgi dolu ve refah içinde olabileceği bir dünya haline getirmek.

Açlığın ve obezitenin yerine sağlıklı bir beslenme.

Köleliğin ve sömürünün, çevre kirliliğin yerine teknoloji bazlı doğa dostu sistemler .

İnsanların din ile sömürülmesi yerine herkesin iç huzurunu ve cennetini kendi kendilerine bulmalarına rehberlik etmek ..

bunlar önceliklerim. Bu esnada doyasıya sevgi , huzur , eğlence , sanat ve aşk akar... ;D

mayıştan haber ver mayış var mı
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

ben de ilgi istiyorum :( pls lordum

ilgiyi ve bilgiyi kendine dayadıktan sonra kendini keşfederken farkedersin içinde nice hazineler ve enerji kaynakları vardır. sonra tutamassın kendini istesende taşar ve akıp giderken senin dışı işte o zaman insanlar sana ilgi göstermeye başlar çünkü paylaşacak çok fazla güzel şeyin vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Noyzura said:

Saeros said:

En büyük sorumluluğum çocukluğumdan beri gönlümde hissettiğim sevginin ve hayal gücünün sırlarında ustalaşıp bunu öğrenmek isteyen herkese öğretmek ve zaten öğrenmiş olanlar ile de hep birlikte çalışıp dünyayı mükkemmel ahenkli herkesin çok mutlu , huzurlu , sevgi dolu ve refah içinde olabileceği bir dünya haline getirmek.

Açlığın ve obezitenin yerine sağlıklı bir beslenme.

Köleliğin ve sömürünün, çevre kirliliğin yerine teknoloji bazlı doğa dostu sistemler .

İnsanların din ile sömürülmesi yerine herkesin iç huzurunu ve cennetini kendi kendilerine bulmalarına rehberlik etmek ..

bunlar önceliklerim. Bu esnada doyasıya sevgi , huzur , eğlence , sanat ve aşk akar... ;D

mayıştan haber ver mayış var mı

pardon anlayamadım biraz açar mısın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Noyan kendine ozel spirituelizm bolumunu hakediyo bence.

Pozitif bilim bolumu varsa bu da olmali sdf

ya bunu paticikte olmasını o kadar çok güzel olur ki . daha öncede belirtmiştim. hani öyle bir bölüm olmaz ise zaten kişisel bölümü benimdir şimdiden söyleyim. kişisel kişisel olarak kalsın bana ve alakadar başka arkadaşlar varsa modere edebileceğimiz bir spiritüel bölümü olursa harika olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

diyor ki sigorta var mı tepeden düşsen ilacını kim alacak

öyle şeyler yaşıyorum ki hardcore zorluklar.. sigortaya gerek yok. Sigorta kendime ve herşeye karşı gösterebildiğim kadar olan sevgi ve güven duygusu. enerjimi ve hayallerimi sevgi ile manüpüle edebildiğim sürece sülalem rahat. sevgiye , güvene ve hayale yakın olmaya sürdürmem gerekiyor .
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:

Noyzura said:

insanlara bir çeşit terapi gibi diyebilirsin.

demek istediğim, bu terapiden ne kazanıyorsun? eğer para için yapıyorsan, yaptığının kötülediğin dinin yaptığından farkı ne?

para için yapmıyorum. insanlara öldükten sonra bir yaşam değil yaşamakta olduğu andan itibaren iyi hissetme dengelerini bulmalarına yardımcı oluyorum. masaj gibi düşün. masaj yapılınca rahatlarsın ve karşılığını alırsın. net midir ?
Sosyal ağlarda paylaş

bak defalarca yazdım lütfen biraz anlamaya çalış. benim falımda gelecek veya geçmiş yok. ikisine dair herhangi bir iddada asla bulunmuyorum. ben insanların oldukları haline dair kartlarımla bir çok farklı açıda ayna tutuyorum. kendisini bilen ve farkında olan insan rahatlar ve hayatta daha rahat bir ruh halinde hareket eder. daha rahat bir tavırla emin adımlar atan insanlar ise mutlu ve başarılı olur. şimdi biraz daha net anlatabildim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Saeros said:

Daha önce de yazmıştım bunu sağlayabilmek için 4 senelik mühendis eğitimi üstünd
e master üstünde doktora ile deneyebilrisin.

Teknoloji vahiy ile gelecekse sana ayrı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...