Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Olması gerekenler oluyor çok mutluyum Bu aralar sürekli kendi domain'imi kurmam gerektiği hayali ile yanıp tutuşuyordum çünkü enerjim sığmıyordu bedenime ve geceleri uyurken bile artık evimin terasında etrafımda protection mumlarımı koyup bir matın üzerinde uyuyabiliyorum huzur ile ve 3 saat uyku yeterli oluyor. Geceleri enerjim çok daha yükseliyor ve bir şekilde maksimum huzurlu bir uyku için klimalı bir tabuta sahip olmam süper olur. şimdilik yatağım bu şekilde : yatıyorum yıldızlara bakıyorum uykuya dalana kadar onların enerjisinde kendimi serbest bırakıyorum ve onların enerjisi ile dolup taşıyorum. Neyse himalayalarda olan arkdaşım şuan hobbit evleri ve organik bitkiler , sınırsız herbalism kasılan yapmakta oldukları mekandan bahsetti. Dedim bende böyle bir yer arıyordum acaba parasını versem banada geniş bir basementı olan bir ev yapılır mı ? Kişisel alana ihtiyacım var gizemli çalışmaları yapmak için bir labratuar da müthiş olur. Böyle birşey mümkün mü dedim ? O da mümkündür dedi ve aşırı mutluyum. Bir diğer yandan dünyada en çok beğendiğim ünlü güzele bu işlerim konusunda tavsiye almak üzerine mesaj atmıştım. zaten geçen hafta ona tarot bakmak için randevu koparmıştım ama o yurt dışındaydı. Ona da onu ne kadar beğendiğimi ve özel olduğumu hissetiğimi anlattım ve direk telefonunu verdi daha rahat konuşabilmemiz için. Görüyorum ki içtenlikle hayal ettiğim ve içine sevimi kattığım herşeye çok hızla yaklaşıp gerçek kılabiliyorum.. Gelelim anket sorumuza .. bana neler oluyor sizce? herşey mümkün diyorum ve bunu öğrenmek isteyen herkese öğretebiliyorum diyorum. Bütün bu yaşadıklarım deli saçması olamaz çünkü olmasını dilediğim herşeyi oldurabiliyorum bir şekilde. Bahsettiğim himalayarldaki mekanda şurada . Kendini aşmış bir Baba varmış başlarında gökkuşağı renlerinde. dedim bende kendimi aştım ve masterlıyorum her gün biraz daha ama renklerim beyaz , kırmızı , mor ve siyah. hem aydınlığın hemde karanlığın sonsuzluğu benimle. Bu Baba ile tanışıp güçlerimi birleştirmek isterim daha güzel bir dünya için. 5 Elements Organic Bastion aha daha da incelemek isterseniz buyrun : https://www.facebook.com/5ElementsOrganicBastion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 büyük güç büyük sorumluluk getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Dibe vurduğumuzda,en büyük değişime açılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 içmesini bilmiyorsan içmeyeceksin karde$im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 suluyla karıştırma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Saeros said: büyük güç büyük sorumluluk getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 her ne kadar delirdin şıkkını işaretlesem de bir insana bu kadar kolay "deli" teşhisi koymanın yanlış olduğunun farkındayım.kafamızdaki deli imajını silmek için bize çok uzak kalan bu şeyleri bilimsel bir şekilde açıklar mısın?çünkü gerçekten de merak ediyorum bu tarz bana "delisaçması" gelen şeylere bir insan nasıl tüm hayatını adar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 elimde güzel domainler var ucuzdan satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Saeros said: büyük güç büyük sorumluluk getirir En büyük sorumluluğum çocukluğumdan beri gönlümde hissettiğim sevginin ve hayal gücünün sırlarında ustalaşıp bunu öğrenmek isteyen herkese öğretmek ve zaten öğrenmiş olanlar ile de hep birlikte çalışıp dünyayı mükkemmel ahenkli herkesin çok mutlu , huzurlu , sevgi dolu ve refah içinde olabileceği bir dünya haline getirmek. Açlığın ve obezitenin yerine sağlıklı bir beslenme. Köleliğin ve sömürünün, çevre kirliliğin yerine teknoloji bazlı doğa dostu sistemler . İnsanların din ile sömürülmesi yerine herkesin iç huzurunu ve cennetini kendi kendilerine bulmalarına rehberlik etmek .. bunlar önceliklerim. Bu esnada doyasıya sevgi , huzur , eğlence , sanat ve aşk akar... ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 maytap geçiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Attention ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Esnaf said: elimde güzel domainler var ucuzdan satabilirim hindistan akar ya.. bir tane de istanbulda güzel bir domain harika olur teraslı ve ses sıkıntısı olmayan yıldızları görebileceğim bir domain .. izmirde zaten domain var.. sende neler var önerebileceğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: İnsanların din ile sömürülmesi yerine herkesin iç huzurunu ve cennetini kendi kendilerine bulmalarına rehberlik etmek .. tarot ne, insanları inandıkları saçmalıklar için sömürmüyor musun? hayır işi olarak mı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yekeyeke said: Attention ... şunu her yazışında ilgiye ne kadar aç bir insan olduğunu ve bunu bastırırken kendi içinde bastırıdğını sürekli örtbas etmek için dünyaya diğer insanları suçladığını görüyorum. evet yanılıyor olabilirim ama ben sadece kendimi ifade etmenin keyfindeyim. Bu da kimseye batmasın okumazsın etmezsin ama bu sana batıyorsa vardır birşeyler dikkat et. attention'ı biraz kendine göster dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kısaca bişeyi çok istersen olur neydi o secret mıydı . onun gibi bişiler mi anlatıyorsun nedir anlamıyorum ki okurken dikkatim dağılıyor satırları atlamaya başlıyorum.enerjili bişiler var ama yahu cidden senin mesajarı okurken tüm sezonu atlayıp dizinin sezon finalini izliyomuşum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Niye açıklama ihtiyacı hissettin ki? Demek ki doğru söylüyorum :). İlgi sende hadi iyisin 1. sayfa doldu bile up up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Marl0_on said: Noyzura said: İnsanların din ile sömürülmesi yerine herkesin iç huzurunu ve cennetini kendi kendilerine bulmalarına rehberlik etmek .. tarot ne, insanları inandıkları saçmalıklar için sömürmüyor musun? hayır işi olarak mı yapıyorsun? insanlara bir çeşit terapi gibi diyebilirsin. kendi keşfettim herşeyi mümkün kılma gücünü kartlarım aracılığı ile onların sembolik dilini kullanarak anlatıyorum. ha bunu kartlarım olmadanda konuşarak da yapabiliyorum ama kartlar işimi kolaylaşıyor. Din gibi insanları öldükten sonra gidebilecekleri bir cennete değil yaşarken gidebilecekleri bir kendi kişisel cennetlerini kurmalarına yardımcı oluyorum ve gönlüm %100 rahat çünkü hayatımda bunu yaptığım için onlarca minnetter insan var. ve bunu eskiden öylesine yapıyordum ama kapında seninde insanlar kuyruk oluştursa lütfen bak bak bak çünkü senin telkinlerin sayesinde tüm borçlarımı kapadım, hayatımın aşkını buldum , amerikaya yerleştim v.s. gibi şeyler gelince kendi kendine düşünmeye başlıyorsun "ben galiba gerçekten insanlara iyi geliyorum. bu kadar iyi geliyorsan bari bunu yapayım" diyorsun. Anlatabildim mi acaba ? kafanda oturmamış birşeyler daha varsa anlatabilirim. herşeyi herkese anlayabileceği bir şekilde anlatabileceğimi eminim eğer o kişi beni gerçekten anlamak istiyorsa. anlamak istemeyen insanlara da laf anlatmanın peşinde değilim. çöp zaman ... trash.. direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Tibete git abi kesin. Kal orda. Internette yok hem :) Eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yekeyeke said: Niye açıklama ihtiyacı hissettin ki? Demek ki doğru söylüyorum :). İlgi sende hadi iyisin 1. sayfa doldu bile up up. içimden gelen herşeye izin veriyorum çünkü sorunları iyileştirmek benim işim. Beni ilgilendiren bir durumdu direk bana yönelik söylediğin için ve bende söyledim. Bundan doğal ne var ki ? Bunu anlatabildin mi ? kendimi ifade etmemin bana iyi geldiğini düşünüyorum ve yapıyorum. BU kadar basit ;) bilgiye karşılık ilgi çok anlamlı birşey. bu da kulağına küpe olsun bak birşeyler daha öğreniyorsun hadi yine iyisin hem ilgimi gördün hem bilgimi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 http://hugelolcdn.com/i/169744.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Kanuni said: Tibete git abi kesin. Kal orda. Internette yok hem :) Eheh himalarayara gidip kendi evimi inşaat ettiyorum. internette var , doğa da var hobbit evi. organik bitkiler ve özgür inekler , keçiler ( süt ve süt ürünleri için) organik yumurtalar . dünyanın dört bir yanından gelen benim gibi ucubeler , güzel kızlar , güzel erkekler aydınlanma için hepsi bir araya toplanıyor ve bende bildiklerimi orada öğreticem . win-win-win-win x win . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yekeyeke said: http://hugelolcdn.com/i/169744.gif çok uslusun very akıllı cat you aynen böyle devam canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar