Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni nesil oyunlarda yaşadığım bir sorun

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Karakter seçememe sıkıntısı planetside 2'de bana oluyor. Kırmızı renkli takıma üyeyim. Ekranda kırmızı işaretleri olan kişiler dost, minimapte kırmızı işaretli binalar benim fakat yine minimapte kırmızı işaretli kişiler düşman olduğu için karışıklık yapıyor. Ana ekranda da bina içi çatışmalarda kim dost kim düşman kim sütun diye seçerken bazen sıkıntı oluyor.

Bunu çözmek için silahıma nv scope taktım. Kontrast görüntü verdiği için arkaplandaki dekorasyon ve kişiler arasında ton farkı oluşturuyor. O rahatlattı bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Karakter seçememe sıkıntısı planetside 2'de bana oluyor. Kırmızı renkli takıma üyeyim. Ekranda kırmızı işaretleri olan kişiler dost, minimapte kırmızı işaretli binalar benim fakat yine minimapte kırmızı işaretli kişiler düşman olduğu için karışıklık yapıyor. Ana ekranda da bina içi çatışmalarda kim dost kim düşman kim sütun diye seçerken bazen sıkıntı oluyor.

Bunu çözmek için silahıma nv scope taktım. Kontrast görüntü verdiği için arkaplandaki dekorasyon ve kişiler arasında ton farkı oluşturuyor. O rahatlattı bayağı.

sen kimsenin kafasında bir sey yokken yasadıklarımızı bir gorseydn planetside da :P ff gırla gidiyordu. tek el bombası ile nc yi vanu sanıp 4 kisi ucurdugumu bilirim :P bari simdi milletin kafasınd abir seyler var. ozellikle uzun mesafede saklanan adam bile kabak gibi belli oluyor. eskiden yattı mı bir sniper soteye ara ki bulasın.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

mono said:

FoV 80-100 arasi, orta karar 90 da cok mutlu oynuyorum...ama FoV slider yoksa artik satin bile almiyorum oyunu malesef, cidden fena bas agrisi veriyor.

Bu fov nanesi asıl çok fena mide bulandırıyor baş ağrıtıyor, HalfLife 2yi bundan daha başında bıraktım. Falloutda da yine aynı sorun var hala oynayamadım

hl2 efsanedir ama bu konuda. adamlar artık ne yaptıysa, arac kullanılan sahnelerde 5 dk oynayıp 20 dk uzanıp 5 dk oynayıp 20dk uzanıp gecıyordum bolumleri.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

mono said:

FoV 80-100 arasi, orta karar 90 da cok mutlu oynuyorum...ama FoV slider yoksa artik satin bile almiyorum oyunu malesef, cidden fena bas agrisi veriyor.

Bu fov nanesi asıl çok fena mide bulandırıyor baş ağrıtıyor, HalfLife 2yi bundan daha başında bıraktım. Falloutda da yine aynı sorun var hala oynayamadım

ben de doğru düzgün oynayamadım hl2'yi sırf bu yüzden,başıma mideme ağrı giriyordu resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...