ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.codelobster.com tavsiye ederim. hemen hemen bütün frameworkları built-in destekliyor. oldukça hızlı. kaydedilen dosyayı otomatik aktarma var. mysql queryler için bile otomatik tamamlama var harika bi olay. mesela codeigniter da yazdığınız modellerdeki ve controllerlardaki fonksiyonları da otomatik indeksleyip otomatik tamamlamaya ekliyor. tavsiye ederim denemeye değer. aptana studio'dan sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sadece vindoz icimis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bu fena diilmiş de ben de artık windozda yazmıyorum :( phpStorm deneyen var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Kojiroh said: Bu fena diilmiş de ben de artık windozda yazmıyorum :( phpStorm deneyen var mı peki? phpstorm şahanedir. özellikle darcula teması... sublime text'e de bi bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Sublime kullanimda sahane ama intelli sense olmamasi, alakali plug-inlerin duzgun calismamasi sikinti. Netbeans baya basarili o tip konularda. Sublime ayarinda temasi falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 VIM TO THE RESCUE!!!! diyip kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ahahah daecon her text editörü topicinde direk vim yazıp /thread çekiyor :D bu arada vim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 O zaman, MS-DOS edit'inden vi'ya vim'e kadar alayini kullanmis biri olarak diyorum ki artislik yapmayin!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 npp çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 notepad++ ? kotunun iyisinden ote gitmiyor degil abi naptin. degistir kurtul, huzuru bulcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 nbeans kullanıyorum ben zaten de npp ufak işler için ideal. şöyle fonksiyon tamamlayan parantezleri falan gösteren lite bi şey lazım, custom fonkları indexleyen falan. bi de dw gibi hata gösterirse güzel olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sublime'a bak bi. plugin'ler ile baya tatli oluyo ama intelli sense her sekil sikintili iste. Onun disinda kullanim rahatligi diger butun editorlerin ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 notepad++ candır ama zamana ayak uydurup bir türlü ileriye gidemiyor. ufak tefek işler için kullanırdım performanslı olmasından dolayı ama artık yerini sublime text'te bıraktı bende. çok kullanıcı dostu yav... daha ne olsun? edit~ önceden phpStorm kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yıl 2013 olmuş hala notepad++ diye gezenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 PHP topakında npp mantıklı değil ama npp genel olarak işini görüyor. IDE vs. npp yapmak çok saçma. Ultraedit vs. notepad vs. npp yaptığınızda zaten işlevi belli. Hakkıyla yerine getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Sublime en iyi ya, rakibi yok, ama işte IDE değil, insan istiyo bi breakpoint koyup debug etsin kodunu, kod tamamlama olsun (hoş Sublime'da var ama çok ilkel, sadece o anki dosyada bulunan keywordleri ve o dil için tanımlanmış sabit keywordleri tanıyo, PHP için array_key_exists, redirect falan)... Bi ara phpStorm'a bakayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Pingu said: nbeans kullanıyorum ben zaten de npp ufak işler için ideal. şöyle fonksiyon tamamlayan parantezleri falan gösteren lite bi şey lazım, custom fonkları indexleyen falan. bi de dw gibi hata gösterirse güzel olur tabi Vim iste. Lazim olan plug-inleri kur gec. Daha 'lite' bir sey de bulamazsin zaten. Illa hayir diyorsan sublime en iyi secenegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 netBeans başkasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Eğer bir framework kullanıyorsanız ve işletim sistemi windows ise bu programı denemeden gelip de notepad netbeans eclipse gibi şeyleri söylemeyin. Honda 590 beygir motorsiklet çıkarmış diyene abi bence kanuni mobilet çok kral demek gibi. Bari oturun birkaç saat kullanın da sonra karar verin. Yanılmıyorsam ftp ve mysql ayarlarını bile mevcut proJeden kendi algılanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 mac için çok net: http://panic.com/coda/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 zend debuggerli eclipse kullanıyodum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 PhpStorm iyidir kesin. PhpStorm kullanmadım ama Jetbrainsten babam çıksa IDE diye yerim. WebStorm, PyCharm, ReSharper hep lisanslı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kullanmadığın programı çok iyidir diye gelip yazmak ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 iyi olduğuna karar vermek için kullanmaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Eh haliyle var da adam zaten varsayimda bulunmus, firmanin urunleri zaten cok iyi bu da kesin iyidir diye. Kullanmadiysan nerden biliyosun artisligi bosuna yapilmis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar