Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakıma bir soktum, pir soktum (bakım da bana...)

paramecium

Öne çıkan mesajlar

benim arabada toplu bakım yok. disk e ayrı, balataya ayrı, yaga/genel bakıma ayrı goturtuyor meret (diger seyleri yag bakımı sırasında hallediyor). daha yeni bakımdan gelmis arabada bir kontagı ceviriyorum 3k km sonra bir bakım daha var.

bir kere yag/genel bakım+arka 2 disk+ arka 2 balata bir araya geldi, oy oy oy oy oy... ne ben yazayım ne siz sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

KHaRoN said:

ozel servisler bilmeyenden daha fena kan aliyor yalniz. =P

Parçadan kazık yememek için bir tandığım yetkili servisten gidip kendi parça alıyor. Hatta şu an elinde ön/arka disk takım, 2 takım fren balatası, 2 set triger kayışı, 4-5 set hava/klima/yağ filtresi mevcut. Geçenlerde de indirime girdi diye baskı balatayı almış :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

KHaRoN said:

ozel servisler bilmeyenden daha fena kan aliyor yalniz. =P

Parçadan kazık yememek için bir tandığım yetkili servisten gidip kendi parça alıyor. Hatta şu an elinde ön/arka disk takım, 2 takım fren balatası, 2 set triger kayışı, 4-5 set hava/klima/yağ filtresi mevcut. Geçenlerde de indirime girdi diye baskı balatayı almış :P

Saygılar.

iste o "bilmeyenler" kesimine ait olmadigini belli etmis.

bu arada mail atmistim onu unuttun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen. Yetkili servisin parçayı verdiği fiyatı özel servisler veremiyor veya yan sanayi parçalar kullanıyorlar.

Bu bakımdan örneğin Opel kullanırken %35 parça indirimiyle herhangi bir tamirat yaptırdığında dışarıdaki vampirlerle aynı fiyatlara geliyordu.

MINI için dışarıda bir servis olup olmadığını bilmiyorum henüz garantide olduğu için ama yetkili servis fiyatları belirttiğim gibi çok fena. Namessar'ın da dediği gibi bakım yaptırıyorsun diyorlar ki 4K KM sonra ön balataların değişmesi lazım 450 EUR'da o.. He canım oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...