samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 15k km bakıma sokacam bende ya. 3 yılda 15 bin km yapamadım 12 küsürde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Benim MINI'nin fren balataları 450 EUR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ben daha 2 hafta önce balataları 30 tl arti 20 tl de işçilik bedeline değiştirdim. reno clio 2005 1.4( tüplü :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Vodan said: Benim MINI'nin fren balataları 450 EUR :) Mini kutusunda alinirsa o para. Gidip ATE den alinirsa 150 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 paramecium said: ebelerinin hatırını sorup durdum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 benim arabada toplu bakım yok. disk e ayrı, balataya ayrı, yaga/genel bakıma ayrı goturtuyor meret (diger seyleri yag bakımı sırasında hallediyor). daha yeni bakımdan gelmis arabada bir kontagı ceviriyorum 3k km sonra bir bakım daha var. bir kere yag/genel bakım+arka 2 disk+ arka 2 balata bir araya geldi, oy oy oy oy oy... ne ben yazayım ne siz sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Selam, İşte bu yüzden 2 yaşında araç almak en mantıklısı : Yetkili servisler çok pis kan alıyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ozel servisler bilmeyenden daha fena kan aliyor yalniz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Şu çok doğru. Fiyattan haberin yoksa oradan iteliyor. Fiyatı biliyorsan az çok,sana oradan buradan sorun bulup iteliyor. Tesisatı kökten değiştireceğiz diyen karikatür şuraya cuk diye oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Özellerin "bunu yetkili serviste yapsan şu kadar para " diye hedef şaşırtmaları şahane. Tabi gereksiz veya olmayan sorunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Selam, KHaRoN said: ozel servisler bilmeyenden daha fena kan aliyor yalniz. =P Parçadan kazık yememek için bir tandığım yetkili servisten gidip kendi parça alıyor. Hatta şu an elinde ön/arka disk takım, 2 takım fren balatası, 2 set triger kayışı, 4-5 set hava/klima/yağ filtresi mevcut. Geçenlerde de indirime girdi diye baskı balatayı almış :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bakımdan sonra öğrndim bende bunu. Parçayı kendim alacağım bından sonra. Bakımlarda indirim zamanlarını duydum ama parça olayında ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 paramecium said: Selam, KHaRoN said: ozel servisler bilmeyenden daha fena kan aliyor yalniz. =P Parçadan kazık yememek için bir tandığım yetkili servisten gidip kendi parça alıyor. Hatta şu an elinde ön/arka disk takım, 2 takım fren balatası, 2 set triger kayışı, 4-5 set hava/klima/yağ filtresi mevcut. Geçenlerde de indirime girdi diye baskı balatayı almış :P Saygılar. iste o "bilmeyenler" kesimine ait olmadigini belli etmis. bu arada mail atmistim onu unuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Aynen. Yetkili servisin parçayı verdiği fiyatı özel servisler veremiyor veya yan sanayi parçalar kullanıyorlar. Bu bakımdan örneğin Opel kullanırken %35 parça indirimiyle herhangi bir tamirat yaptırdığında dışarıdaki vampirlerle aynı fiyatlara geliyordu. MINI için dışarıda bir servis olup olmadığını bilmiyorum henüz garantide olduğu için ama yetkili servis fiyatları belirttiğim gibi çok fena. Namessar'ın da dediği gibi bakım yaptırıyorsun diyorlar ki 4K KM sonra ön balataların değişmesi lazım 450 EUR'da o.. He canım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 http://www.pelicanparts.com/ su tarz bir site bulun abi. Hem orjinal parca fiyati var, hem de ust kalite yan sanayi parcalar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Selam, Opel'de iskonto oranı %65'e kadar çıkabiliyormuş, bilginize. Benim ustaya bazı Opel araçlar da geliyor, piyasadan veya parçacıdan almak yerine Gedizler'den gidip alıyormuş parçaları :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 opelparcaci.com ve opelgm.com(özellikle bu) var zaten gayet piyasadan indirimli ve çeşit çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Seat ibizayi 30k bakimina sokcam ekimde.Dogus ne sokcak acaba cok merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar