Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ya şu itici geyiklerini bırakın Allah aşkına çekici olmak gibi bir arzum olduğunu mu düşünüyorsunuz? Haterliktan vaz geçin artık. Hak edeni zerre affetmem ezerim. Blek karşımda olsa daha beter ezerdim. Sanaldan bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Fistan said: anca arabaların ve paranın verdigi güç kadar eğlenirsin Baya eglenebilir o zaman sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 valla ezersin ama beni ne realde ne sanalda cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abi para icinde ornegin ben yurtdisina cikmadan kendi sirketimi kurmadan evvel simdikinin 1000 de biri para kazanmazken ne idiysem simdide oyum. hayatimda, kisiligimde, insanlara bakisimda, karakterimde, iliskilerimde hic bir degisiklik olmadi olmasina da izin vermedim. paranin bunlarla ne alakasi var, anca konfor bu kadar. az para kazanirken cok mutluydum keyfim yerindeydi simdide ayni ekstra birsey katmadi hayatima para. neyi konusuyorum ki abi, zaten bodruma gidiyorum varsa bulusalim eglenelim demek yerine iki ferrariyi ust uste foto koyan adam ile farkliyiz demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Dejavu oldum bak. Birazdan gerçekte karşısına çıksam, hayatında hiç görmediği "black-ice" 'ı nasıl döveceğinden falan bahsetmeye başlar yine. Sonra adam yollamaktan falan bahseder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: abi para icinde ornegin ben yurtdisina cikmadan kendi sirketimi kurmadan evvel simdikinin 1000 de biri para kazanmazken ne idiysem simdide oyum. hayatimda, kisiligimde, insanlara bakisimda, karakterimde, iliskilerimde hic bir degisiklik olmadi olmasina da izin vermedim. paranin bunlarla ne alakasi var, anca konfor bu kadar. az para kazanirken cok mutluydum keyfim yerindeydi simdide ayni ekstra birsey katmadi hayatima para. neyi konusuyorum ki abi, zaten bodruma gidiyorum varsa bulusalim eglenelim demek yerine iki ferrariyi ust uste foto koyan adam ile farkliyiz demekki :D Kardeşim bendeki parayla sende ki para birde değilde ondan nihahahaha Olm yine yoldan çıkarcanız beni fakir fakir akıl falan vermeye calışıyosunuz ya yeah i'm back benle kıyasladı adam kendini olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Abi bu seko haterligi niye ben anlamiyorm Herkes öyle yada böyle burda bişeyler paylaşıyor çoğu da okadar ilginç olmayan şeyler adam da arada kendi yaşamından bişeyler paylaşıyor işte. Milletin instagrama foto paylaşıp çok değişik hayatlar yaşıyorum paylasimlarindan çokta farkı yok yani şu topigin mesela. Değişik bişey paylaşmış ama tepki çekiyor ilginç bi şekilde. Ee bize ne tepkilerini anlarım ama saldırı boyutuna goturmenin ne anlamı var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sendeki TL bendeki Euro :D dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: sendeki TL bendeki Euro :D dogru Hacı sen beni takip etmemişsin yazık sana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Zep said: Abi bu seko haterligi niye ben anlamiyorm Herkes öyle yada böyle burda bişeyler paylaşıyor çoğu da okadar ilginç olmayan şeyler adam da arada kendi yaşamından bişeyler paylaşıyor işte. Milletin instagrama foto paylaşıp çok değişik hayatlar yaşıyorum paylasimlarindan çokta farkı yok yani şu topigin mesela. Değişik bişey paylaşmış ama tepki çekiyor ilginç bi şekilde. Ee bize ne tepkilerini anlarım ama saldırı boyutuna goturmenin ne anlamı var yani Kardeşim teşekkür ederim ama yazma boşver sana da saldıracaklar ben şimdi onların anlayacağı dilden konuşmaya başladım. Boşver sen üzme boşu boşuna tatlı canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nerden takip edebilirim ki seni ben ? bill gatesi takip ederim zengin adam merak etsem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Zep said: Abi bu seko haterligi niye ben anlamiyorm Herkes öyle yada böyle burda bişeyler paylaşıyor çoğu da okadar ilginç olmayan şeyler adam da arada kendi yaşamından bişeyler paylaşıyor işte. Hah Sequo'yu destekleyen üye de geldiğine göre bu topic olmuştur. Hadi herkese iyi eğlenceler. Zep yanlış anlama sana bi lafım yok ama şu attığın postu o kadar çok gördüm ki. Şablon gibi hazır geliyor sequo topiclerinde. Paylaşım da olsa, tavrı iyi olmadı hiçbir zaman Sequonun. Yani şahsen ben bu yüzden uğraşıyorum sequoyla. Mağdem burada herkes paylaşım yapmakta özgür ben de Sequo ile ilgili düşüncelerimi paylaştığımda adım neden hater'a çıkıyor bunu sorgulamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: sendeki TL bendeki Euro :D dogru Hadi gel kapışalım:) Göster euro görelim:) http://imageshack.us/a/img32/7812/20130213171130.jpg http://i.imgur.com/uJ6tyzy.jpg http://i.imgur.com/4PSzNxJ.jpg http://i.imgur.com/FgIaZQy.jpg Tanıdık geldimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sequonun neler yaptığını biliyoruz gördük. ama senin onla uğraşman onu pek etkilemiyor gibi sdfs adamın daha fazla ferrari resmi koymasından başka bir işe yaramıyor bıdı bıdınız. tamam adam görgüsüzlükler yaptı etti falan filan. önünüze bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sigara paketinden bile çıkıyor :( http://i.imgur.com/WtoYk6J.jpg http://i.imgur.com/2kppTXI.jpg Kanuni bekliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kıvırıp kıvırıp başka bişey yaptıgın zamanlar oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Fistan said: kıvırıp kıvırıp başka bişey yaptıgın zamanlar oldu mu Oldu gel ne yaptığımı bizzat göstereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Red siz ben rahatsız oluyorum falan sanıyorsunuz fotoğraflardan paylaşımlardan. Evet oluyorum tabii ama bunlar bitsin diye uğraşmıyorum Sequo'yla. Bunu anlatmaya çalışıyorum size. Sosyolojik bir gözlem gibi bişey abi bu. Üstelik iletişime bile geçiyorum onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 fabercem den sonra ağır gelebi,lir bana teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pamuk aynı pamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tamam da işte forumda yapıyorsunuz bunu. bak adam yine para resimleri koymaya başladı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 fabercem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Olm konuyu change etmeyin Kanuni neden sustu? Örolar nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Abi para fotoğrafı koymak ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: Zep said: Abi bu seko haterligi niye ben anlamiyorm Herkes öyle yada böyle burda bişeyler paylaşıyor çoğu da okadar ilginç olmayan şeyler adam da arada kendi yaşamından bişeyler paylaşıyor işte. Hah Sequo'yu destekleyen üye de geldiğine göre bu topic olmuştur. Hadi herkese iyi eğlenceler. Zep yanlış anlama sana bi lafım yok ama şu attığın postu o kadar çok gördüm ki. Şablon gibi hazır geliyor sequo topiclerinde. Paylaşım da olsa, tavrı iyi olmadı hiçbir zaman Sequonun. Yani şahsen ben bu yüzden uğraşıyorum sequoyla. Mağdem burada herkes paylaşım yapmakta özgür ben de Sequo ile ilgili düşüncelerimi paylaştığımda adım neden hater'a çıkıyor bunu sorgulamak isterim. Bunu adamın her topicinde yapınca öyle düşünülmesi normal cunku.. Tamm haz etmeyebilirsin paylasimlarindan vs dile de getirebilirsin ama her topicte aynı muhabbet dönüyor yani sonra kısır döngü.. Ve bütün topicleri takip etmememe rağmen bu döngü sizin tarafinizda başlıyor gibi geliyor bana. Yani adam bi topic açıp söyle param varr hepniz eziksiniz diye girmiyor ki.. bi kaç kişi vay gorguguz vs diye giriyor adamda kendi dilinden cevap veriyor verirkende eğleniyor bence gayet.. yani bana öyle gelen adamın poslarina gereksiz tepki gelmesi yoksa vücud geliştirme topicinde vs gayet normal ilesim kuruyor insanlar sekoyla gördüğüm kadaryla. Bnim analizi bu kadar. Yanlista olabilir benm gördüklerim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar