Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve bodruma yolculuk tekrar başlar

Sequo

Öne çıkan mesajlar

abi para icinde ornegin ben yurtdisina cikmadan kendi sirketimi kurmadan evvel simdikinin 1000 de biri para kazanmazken ne idiysem simdide oyum.

hayatimda, kisiligimde, insanlara bakisimda, karakterimde, iliskilerimde hic bir degisiklik olmadi olmasina da izin vermedim.

paranin bunlarla ne alakasi var, anca konfor bu kadar. az para kazanirken cok mutluydum keyfim yerindeydi simdide ayni ekstra birsey katmadi hayatima para.

neyi konusuyorum ki abi, zaten bodruma gidiyorum varsa bulusalim eglenelim demek yerine iki ferrariyi ust uste foto koyan adam ile farkliyiz demekki :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

abi para icinde ornegin ben yurtdisina cikmadan kendi sirketimi kurmadan evvel simdikinin 1000 de biri para kazanmazken ne idiysem simdide oyum.

hayatimda, kisiligimde, insanlara bakisimda, karakterimde, iliskilerimde hic bir degisiklik olmadi olmasina da izin vermedim.

paranin bunlarla ne alakasi var, anca konfor bu kadar. az para kazanirken cok mutluydum keyfim yerindeydi simdide ayni ekstra birsey katmadi hayatima para.

neyi konusuyorum ki abi, zaten bodruma gidiyorum varsa bulusalim eglenelim demek yerine iki ferrariyi ust uste foto koyan adam ile farkliyiz demekki :D

Kardeşim bendeki parayla sende ki para birde değilde ondan nihahahaha

Olm yine yoldan çıkarcanız beni fakir fakir akıl falan vermeye calışıyosunuz ya

yeah i'm back

benle kıyasladı adam kendini olaya bak
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu seko haterligi niye ben anlamiyorm

Herkes öyle yada böyle burda bişeyler paylaşıyor çoğu da okadar ilginç olmayan şeyler adam da arada kendi yaşamından bişeyler paylaşıyor işte.

Milletin instagrama foto paylaşıp çok değişik hayatlar yaşıyorum paylasimlarindan çokta farkı yok yani şu topigin mesela. Değişik bişey paylaşmış ama tepki çekiyor ilginç bi şekilde.

Ee bize ne tepkilerini anlarım ama saldırı boyutuna goturmenin ne anlamı var yani
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

Herkes öyle yada böyle burda bişeyler paylaşıyor çoğu da okadar ilginç olmayan şeyler adam da arada kendi yaşamından bişeyler paylaşıyor işte.

Milletin instagrama foto paylaşıp çok değişik hayatlar yaşıyorum paylasimlarindan çokta farkı yok yani şu topigin mesela. Değişik bişey paylaşmış ama tepki çekiyor ilginç bi şekilde.

Ee bize ne tepkilerini anlarım ama saldırı boyutuna goturmenin ne anlamı var yani

Kardeşim teşekkür ederim ama yazma boşver sana da saldıracaklar ben şimdi onların anlayacağı dilden konuşmaya başladım. Boşver sen üzme boşu boşuna tatlı canını
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

Hah Sequo'yu destekleyen üye de geldiğine göre bu topic olmuştur.

Hadi herkese iyi eğlenceler.

Zep yanlış anlama sana bi lafım yok ama şu attığın postu o kadar çok gördüm ki. Şablon gibi hazır geliyor sequo topiclerinde.

Paylaşım da olsa, tavrı iyi olmadı hiçbir zaman Sequonun. Yani şahsen ben bu yüzden uğraşıyorum sequoyla. Mağdem burada herkes paylaşım yapmakta özgür ben de Sequo ile ilgili düşüncelerimi paylaştığımda adım neden hater'a çıkıyor bunu sorgulamak isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Zep said:

Hah Sequo'yu destekleyen üye de geldiğine göre bu topic olmuştur.

Hadi herkese iyi eğlenceler.

Zep yanlış anlama sana bi lafım yok ama şu attığın postu o kadar çok gördüm ki. Şablon gibi hazır geliyor sequo topiclerinde.

Paylaşım da olsa, tavrı iyi olmadı hiçbir zaman Sequonun. Yani şahsen ben bu yüzden uğraşıyorum sequoyla. Mağdem burada herkes paylaşım yapmakta özgür ben de Sequo ile ilgili düşüncelerimi paylaştığımda adım neden hater'a çıkıyor bunu sorgulamak isterim.

Bunu adamın her topicinde yapınca öyle düşünülmesi normal cunku..

Tamm haz etmeyebilirsin paylasimlarindan vs dile de getirebilirsin ama her topicte aynı muhabbet dönüyor yani sonra kısır döngü..

Ve bütün topicleri takip etmememe rağmen bu döngü sizin tarafinizda başlıyor gibi geliyor bana.

Yani adam bi topic açıp söyle param varr hepniz eziksiniz diye girmiyor ki.. bi kaç kişi vay gorguguz vs diye giriyor adamda kendi dilinden cevap veriyor verirkende eğleniyor bence gayet..

yani bana öyle gelen adamın poslarina gereksiz tepki gelmesi yoksa vücud geliştirme topicinde vs gayet normal ilesim kuruyor insanlar sekoyla gördüğüm kadaryla.

Bnim analizi bu kadar. Yanlista olabilir benm gördüklerim bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...