Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 forgiver said: yancılık akmış yok ya yancılık falan değil. İbret olsun diye hikayeyi paylaşan ve onu ciddiye alan arkadaşlar için ibret olsun diye söyledim. Hani yolda karşınıza kurt çıkarsa öyle elinize sopa falan almayın. HAni olurda kurt büyüklük edip giderse sakın ola yaslamaya kalkmayın. Çünkü siz öyle kendinizce yaslamaya çalışırken o kurt o sıkıştığı yerden çıkıp aklınızı alır. Ne yapıyorum ben dersiniz öyle düşler tarlasında kurtlarla dans etmeye kalkmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 üstüne alınıp da cevap vermek zorunda değildin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: Noyzura said: Ahahahahahah ibret alınamadı ... Ne saniyorsun ya! Yarattinda birseymi oldu Iki zevk ugruna Koydun beni dunyaya!! Ne saniyorsun ya! Kullarina serefsizlerine oyuncak ettin Ne saniyorsun Sukranmi bekliyorsun Kolelestirdigin dort kitap Yalanlarinla ve insanciklarinla Sukranmi bekliyorsun Sevgimi bekliyorsun Her gece dua ediyorum ulan Her gunduz kan kusuyorum Her oglen kufurlerimle aniyorum seni Bir kez canimi almadin buna yaniyorum Ulan varya elimde Olsa kimse uzulmese Gelirim O tahtina Yikarim viran eylerim Ne Peygamberini TANIRIM NE MELEKLERINI SEYTANDAN DAHA SEYTAN IFRITIN GOZLERINDEN DAHA YAKICI BIR SEKILDE TAHTINI VIRAN EDERIM!!! Sevgili dostun, soulbringer a.k.a Ninja ifade belki biraz cılız kalmış olabilir ama verdiği mesaj tam benim seveceğim türden. Bende öyle bir enerjiye yükseliyorum ki bu gezegende tüm tanrıların tapınaklarını yıkasım , varsa öyle herşeyi yarattığını iddaa edenler bizzat ilgilenesim var. Bununla ilgili bir şiir yazabilirim şu an ama insanların inançlarına saygımdan dolayı susuyorum çünkü önceki banım daha yeni kalktı sakinliğimi korumak öncelikli tercihim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abi noyan'a çok takılıyorsunuz, her seferinde "şunu yapacam ama..." ile bitiyor adamın cümleleri, eğer bir gün bir yaparsa hepiniz önünde diz çöküp ondan özür dileyeceksiniz. haberiniz olsun, ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sunthewhich said: Gıcık olanlar Noyzura'yı maliye'ye şikayet edebilir, ben şahsen uzaktan takip ediyorum, enerjisi olumlu. Bir menejerlik şirketi ile anlaşmamı yaptım ve işlerimi bir şirket bünyesi altında yapıyorum. Hani çok şikayet etmek isteyen varsa türkiyenin en iyi avukatlarından birisi avukatım ve kendisi büyük ve tehlikeli adamların avukatıdır hukiki yönden bir sıkıntım ya da kanunlara aykırı bir durumum yok. Tüm bunlara ramen üzerimde halletmem gereken bazı mahkemeler var ve üzerime atılan iftiralardan ve insanların kirli uğraşlarından ve düşük zekasından yeteri kadar çekiyor durumdayım. Uğraşmak isteyen varsa iki defa düşünsün sabrımın sınırlarını zorlamaya gerek yok çünkü tüm enerjimi sevgi ve insanlığın hayrına kullanmak için uğraşıyorum. Beni bir Magnetoya çevirmenin luzümu yok çünkü güçlerim Xavier yönünde , melee ve taijutsu formunda ve psişik güçlerimde Dark Phoenix olma yolunda gidiyor. Hepinizi seviyorum ve sayıyorum ve dünyanın güzel bir yer olmasını diliyorum. Lütfen bu dengeyi birlikte koruyalım. benim için herşey mümkün ve tüm bu mümkünatı sürekli güzel şeylere kullanmak istiyorum ;) Sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 canım ya ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ben Noyanı seviyorum abi takılmam ona. Hatta ortak arkadaşlar var toplaşalım demiştik noldu Noyan yalan oldu bak o da ha. Sevmediğim adamları sorun bana cevabım Ninja ve Sequo'dur. Dünyadaki en kötü iki insandır bunlar. Noyanla bu konuda anlaşamayız bak. Ama Noyan da yedi düvelle barışık adam. Yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sequo ile şahsen görüştüm ve tanıştım kahve çay içtik sohbet ettik. Hani forumdaki tavrı tuhaf olabilir ama bende kendi çapımda insan sarrafayım benim 10 numara diyebileceğim bir adam. O adama bakadar zengin olmanın nasıl birşey olduğunu kakashi copy ninja gibi özümsedim ve şu an hayatıma bolluk bereket inanılmaz akıyor. Bu şekilde doğru adımları atarak da çok kısa sürede çok daha fazla bolluk içinde kendimi bulacağımın farkındayım. Bu konuda Sequo'ya teşekkür ederim çünkü zengin arkadaşlarım çok var ama tanıdığım onca zengin arasında parasıyla ve insaniyeti ile en barışık adam. Forumda sadece makara yapıyor normal şartlar altında kimseye küstahlık edebilecek biri değil. Forumdaki şakalarına bakıp gereksiz yargılamayın çünkü adama dair asıl olayı kaçırırsınız. Ninjayı da çok severim. Bütün forumla büyük makara yaptı troll karakteriyle. Başka bir konuda dediğim gibi bana attığı bir emailde fazla bilgi gönedermesinden dolayı onun aslında forumda kendini gösterdiği gibi biri olmadığının farkındaydım ama taklit ettiği şeye zamanla dönüşeceğini bildiğim için gerçekten öyleymiş gibi davrandım ve herşeyden çok memnunum. Severim sayarım kendisini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 black ice yani bir izmirde direniş esnasında izmirli patilerle defalarca görüştük , omuz omuza direndik , sakin günlerde sahilde oturduk. Bence ne oldu diye soracağına enerjiye kendini dahil etmelisin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Olum hiç haber vermiyosunuz. :p Ben ilk gün gelecektim Aras'ın noyu yanlış aldığımdan gelemedim sonrakilerden haberim olmadı :/ Artık başka zaman. edit: Ha dur lan seni aradım bi kere ben açmadın. Şimdi hatırladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Blekays arabalari gorunce yine iclenmis lan. Siirler falan adam sanatkar oldu sayemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ben değişik bir insanım Sequo. Mesela Magnum çekilişinden falan böyle bir araba kazansam şehir içinde bunu sürerken gözükmeye utanır şöyle otobanda falan bir iki tur atıp hemen satar parasını yerim. Süren hakkında kötü bir düşüncem yok tabii ama ben böyleyim malesef. E hal böyle olunca, şimdi iki tanesini üst üste foruma koyan adama da manavdaki patlıcana baktığım gibi bakıyorum ne yapayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bodrum cok bozdu, baska yere gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: manavdaki patlıcana baktığım gibi bakıyorum ne yapayım :( arzu ve sehvetle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 aquila yeminle cok yetosun. ha ben degil miyim en az senin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Evet götümden çıkmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 aquila said: bodrum cok bozdu, baska yere gidin. gecen hafta cesmedeydim bodrumda ev var mecbur bodrum akacak. Esh panpamida ozledim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bence de black-ice kiskaniyor sequo`yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 IBAN attım ÖM'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: Olum hiç haber vermiyosunuz. :p Ben ilk gün gelecektim Aras'ın noyu yanlış aldığımdan gelemedim sonrakilerden haberim olmadı :/ Artık başka zaman. edit: Ha dur lan seni aradım bi kere ben açmadın. Şimdi hatırladım :) foruma yazıyoruz işte izmir direniş konusunda bol bol yazdık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bakamadım o aralar hacı haklısın. Tanışmış olurdum hepinizle valla iyi olurdu. Ben de çok üzüldüm çok istedim takılmak da denk gelemedim hiç. Başka direnişte artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sequo said: aquila said: bodrum cok bozdu, baska yere gidin. gecen hafta cesmedeydim bodrumda ev var mecbur bodrum akacak. Esh panpamida ozledim:) Gel gel , Makinasiz cikalim ama gece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Gym ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: Gym ? 2 günde bir Hilton'un Gymini kullanacağım. Tam gaz devam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar