Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve bodruma yolculuk tekrar başlar

Sequo

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

yancılık akmış

yok ya yancılık falan değil. İbret olsun diye hikayeyi paylaşan ve onu ciddiye alan arkadaşlar için ibret olsun diye söyledim.

Hani yolda karşınıza kurt çıkarsa öyle elinize sopa falan almayın. HAni olurda kurt büyüklük edip giderse sakın ola yaslamaya kalkmayın. Çünkü siz öyle kendinizce yaslamaya çalışırken o kurt o sıkıştığı yerden çıkıp aklınızı alır. Ne yapıyorum ben dersiniz öyle düşler tarlasında kurtlarla dans etmeye kalkmayın =)
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Noyzura said:

Ahahahahahah ibret alınamadı ...

Ne saniyorsun ya!
Yarattinda birseymi oldu
Iki zevk ugruna
Koydun beni dunyaya!!

Ne saniyorsun ya!
Kullarina serefsizlerine oyuncak ettin
Ne saniyorsun
Sukranmi bekliyorsun

Kolelestirdigin dort kitap
Yalanlarinla ve insanciklarinla
Sukranmi bekliyorsun
Sevgimi bekliyorsun

Her gece dua ediyorum ulan
Her gunduz kan kusuyorum
Her oglen kufurlerimle aniyorum seni
Bir kez canimi almadin buna yaniyorum

Ulan varya elimde
Olsa kimse uzulmese
Gelirim O tahtina
Yikarim viran eylerim
Ne Peygamberini TANIRIM
NE MELEKLERINI
SEYTANDAN DAHA SEYTAN
IFRITIN GOZLERINDEN
DAHA YAKICI
BIR SEKILDE TAHTINI VIRAN EDERIM!!!

Sevgili dostun,

soulbringer
a.k.a Ninja

ifade belki biraz cılız kalmış olabilir ama verdiği mesaj tam benim seveceğim türden. Bende öyle bir enerjiye yükseliyorum ki bu gezegende tüm tanrıların tapınaklarını yıkasım , varsa öyle herşeyi yarattığını iddaa edenler bizzat ilgilenesim var. Bununla ilgili bir şiir yazabilirim şu an ama insanların inançlarına saygımdan dolayı susuyorum çünkü önceki banım daha yeni kalktı sakinliğimi korumak öncelikli tercihim ;D
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Gıcık olanlar Noyzura'yı maliye'ye şikayet edebilir, ben şahsen uzaktan takip ediyorum, enerjisi olumlu.

Bir menejerlik şirketi ile anlaşmamı yaptım ve işlerimi bir şirket bünyesi altında yapıyorum. Hani çok şikayet etmek isteyen varsa türkiyenin en iyi avukatlarından birisi avukatım ve kendisi büyük ve tehlikeli adamların avukatıdır hukiki yönden bir sıkıntım ya da kanunlara aykırı bir durumum yok.

Tüm bunlara ramen üzerimde halletmem gereken bazı mahkemeler var ve üzerime atılan iftiralardan ve insanların kirli uğraşlarından ve düşük zekasından yeteri kadar çekiyor durumdayım. Uğraşmak isteyen varsa iki defa düşünsün sabrımın sınırlarını zorlamaya gerek yok çünkü tüm enerjimi sevgi ve insanlığın hayrına kullanmak için uğraşıyorum. Beni bir Magnetoya çevirmenin luzümu yok çünkü güçlerim Xavier yönünde , melee ve taijutsu formunda ve psişik güçlerimde Dark Phoenix olma yolunda gidiyor.

Hepinizi seviyorum ve sayıyorum ve dünyanın güzel bir yer olmasını diliyorum. Lütfen bu dengeyi birlikte koruyalım. benim için herşey mümkün ve tüm bu mümkünatı sürekli güzel şeylere kullanmak istiyorum ;)

Sevgiler..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Noyanı seviyorum abi takılmam ona.
Hatta ortak arkadaşlar var toplaşalım demiştik noldu Noyan yalan oldu bak o da ha.

Sevmediğim adamları sorun bana cevabım Ninja ve Sequo'dur. Dünyadaki en kötü iki insandır bunlar.

Noyanla bu konuda anlaşamayız bak. Ama Noyan da yedi düvelle barışık adam. Yapacak bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo ile şahsen görüştüm ve tanıştım kahve çay içtik sohbet ettik. Hani forumdaki tavrı tuhaf olabilir ama bende kendi çapımda insan sarrafayım benim 10 numara diyebileceğim bir adam. O adama bakadar zengin olmanın nasıl birşey olduğunu kakashi copy ninja gibi özümsedim ve şu an hayatıma bolluk bereket inanılmaz akıyor. Bu şekilde doğru adımları atarak da çok kısa sürede çok daha fazla bolluk içinde kendimi bulacağımın farkındayım. Bu konuda Sequo'ya teşekkür ederim çünkü zengin arkadaşlarım çok var ama tanıdığım onca zengin arasında parasıyla ve insaniyeti ile en barışık adam. Forumda sadece makara yapıyor normal şartlar altında kimseye küstahlık edebilecek biri değil. Forumdaki şakalarına bakıp gereksiz yargılamayın çünkü adama dair asıl olayı kaçırırsınız.

Ninjayı da çok severim. Bütün forumla büyük makara yaptı troll karakteriyle. Başka bir konuda dediğim gibi bana attığı bir emailde fazla bilgi gönedermesinden dolayı onun aslında forumda kendini gösterdiği gibi biri olmadığının farkındaydım ama taklit ettiği şeye zamanla dönüşeceğini bildiğim için gerçekten öyleymiş gibi davrandım ve herşeyden çok memnunum. Severim sayarım kendisini .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben değişik bir insanım Sequo.

Mesela Magnum çekilişinden falan böyle bir araba kazansam şehir içinde bunu sürerken gözükmeye utanır şöyle otobanda falan bir iki tur atıp hemen satar parasını yerim.

Süren hakkında kötü bir düşüncem yok tabii ama ben böyleyim malesef.

E hal böyle olunca, şimdi iki tanesini üst üste foruma koyan adama da manavdaki patlıcana baktığım gibi bakıyorum ne yapayım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Olum hiç haber vermiyosunuz. :p

Ben ilk gün gelecektim Aras'ın noyu yanlış aldığımdan gelemedim sonrakilerden haberim olmadı :/
Artık başka zaman.

edit: Ha dur lan seni aradım bi kere ben açmadın. Şimdi hatırladım :)

foruma yazıyoruz işte izmir direniş konusunda bol bol yazdık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...