Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Büyük takım olarak Tottenham ve Liverpool çok zevkli oluyor. Southampton da yukarıları zorlamada çok güzel bir takım, transferde para bitince başkanı zorladım şak diye çıkardı 25m euro attı önüme birden, çocuk gibi sevindim gittim Subotici Mandandayı falan aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Karlsruhe ile oynuyorum zimbabwe liginden bulduğum oyuncu klüp kariyer hedeflerine uymadığı için takıma gelmek istemiyor adamlar hedefi yüksek koymuş direk barcelona bayern mühih falan istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 %75 indirim kuponu geldi 13 mayısa kadar isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bende de var o indirim kuponu, isteyen öm sallasın. kupon gitti bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bende bi alayım ya var mı kuponu olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Valla fazla varsa ben de alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ben aldım bana da geldi sostizm mesaj attım steam yaz panpa yolliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 fazladan indirim kuponu var bende de isteyene yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 football manager 2008'i üç sene civarı oynadım. her oynayışımda da ne kadar buglar olsa da inanılmaz akışkan bir havası vardı. ayrıntılardan feragat etmeden ama oyun zevkinin de önüne geçmeden gerçekten güzel vakit geçirtiyordu. daha sonra çıkan tüm yeni versiyonların demosunu oynadım ama hiçbir zaman o tadı alamadım. oyunda bir sürü şey geliştirildi ama oynanabilirlik o kadar gelişmedi, hatta geri gitti. ya benim göremediğim ayrıntılar var ya da fanları oyunu ayakta tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 CM 01/02'den sonra bıraktım, Maxim Tsigalko forever! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ben ilk cm 03/04'le başladım. ondan sonra fm 08 bir tek o tadı verdi. fm 14'ten ümitliydim ama yine istediğimi bulamadım. özellikle 3d'ye geçtiğinden beri tematik olarak oyunda sevmediğim bir şey var. belki o değişirse tekrar ısınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 abi 3d zorunlu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 onu biliyorum :) benim dediğim 3d'li sistemden itibaren maç motorundan ziyade tema olarak da bir sürü şeyle oynadılar, yeni bir form getirdiler oyuna. ben ondan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Fm14 gayet güzel bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 indirim kuponu varsa yollayın abiler hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 son haftaki puan durumu. son hafta fiktürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ilk defa böyle bir sezon sonuna başlıyorum sanırım maçı full olarak izliycem. kahve falan yapıyım da öyle oturayım maçın başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ŞAMPİYON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 hani full izlicektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ohooo link isticektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Halen Steam indirim kuponu isteyen varsa bana OM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 oo ss mi paylaşıyoruz 2 haftadır falan tekrar döndüm, yeni oyun açtım ara ara oynuyorum. 3. sezondayım. Öncelikle kadro ve taktik; http://i.hizliresim.com/p48QQn.jpg Lig tablosu; http://i.hizliresim.com/P36bj6.jpg Bir önceki sezonda şampiyon olamıyordum ama son iki haftada GS ve FB üst üste kaybedince şansa 1 puanla falan şampiyon oldum asdf Bu sezon ki maçlarım; http://i.hizliresim.com/glV1BZ.jpg ŞL'deki Porto ve Basel maçları çok kötü geçti aslında, Porto'ya karşı 3-1 öndeyken 80'den sonra 3-3 yaptılar. Basel maçında da 2-0 öndeyken 2-2 bitti. Bir ton şey denedim ama olmadı :( Atletico'yu da son dakika golüyle indirebildim gerçi, takım ŞL için halen çok yetersiz bu gruptan çıkarım da gerisinde fark yer elenirim. Onun dışı ligde rotasyon gidiyorum zaten, Khedira'yı falan pek oynatmıyorum başına bir şey gelmesin diye asdf Transfer sezonlarım; http://i.hizliresim.com/0VN59o.jpg http://i.hizliresim.com/8n2yBk.jpg http://i.hizliresim.com/nPmqnR.jpg Tom Ince için MANU transferin son günü 8 milyondan kapıyı açtı. Reddettim sürekli lazım o bana diye ama 20'ye çıktıklarında %20 sonraki satıştan da verirsin bak diye ekledim ve kabul görünce neyse dedim. Yerine son gün adam bulamadım :( Neyse ki Emrah hayal edemediğim kadar iyi katkı veriyor. Darvin Chavez iyiydi ama randıman alamadım. Çok hata yapıyordu. Milan'a satıp Breno'yu kiraladım, sonra 2.5'a onu aldım. Bayağı iyi, gelişiyor. Böyle işte, eğleniyoruz ufak ufak ne yapalım asfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Ha bir de Önder Özen sağolsun Oğuzhan, Franco ve Frei sayesinde takıma resmen o bölgelerde hiç adam aramıyorum. Franco özellikle çok taliplisi var ilk sezondan beri ama tutuyorum. Oğuzhan çok çabuk ve fena gelişiyor. Frei da bu sezona kadar rotasyonda kullanıyordum ama şimdi ŞL 11'ine bile girmeye başladı. Gelişmesi var daha ama şuan bile yetersiz kalıyor çoğunlukla asdf Guidetti'yi kelepir aldım, feci katkı veriyor. Geldiğinde devre arasında 17 maçta 19 gol atmıştı. Şampiyonluğa taşıdı resmen asdf 2. sezonun sonunda serbest kalıyor bu arada, oynayan varsa o civarlarda devre arasından alıp, Hemen Al seçeneğini kullanarak City'den kelepir fiyata alıp kullanabilir. Ama ben aldığımda mesela Avrupa Ligi'nde oynatamamıştım, sadece ligdeydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 realistik bi fm oyunu var mı ya 2014 aldım seçtim gs yi cl gurubunda barça geldi deplasmanda 3-2 çaktı gs asdhsbhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 deplasmandaki basel maçı da 2-2 berabere bitti asfasd bu sefer 1-0 1-1 2-1 2-2 ile geriden ben geldim. Son 5 dakika da 3 pozisyon kaçtı :( Bir tane de biz çizgiden çevirdik. Grupta son hal, oyunda bile Beşiktaş, Beşiktaş http://i.hizliresim.com/zRlN7j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar