xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Nano tech giysiler ariyorum. Bu kis deri kurk vs giymekte pek istemiyorum acikcasi. -25'lerdr olan bir iklim icin nano tech giysi uygun mudur ? -uygun ise bir kac turu oldugunu duydum hangisi uygundur ? -daha modaya uygun daha giyilebilir tarza sahip olan marka hangisidir ? Nike/adidas/puma vs. -sizin nano tech giysiniz var mi? Iclik/esofman tarzi/mont gibi. Peki giyer misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben kazak var valide ördü zamanında. yüncü kadirden almış yünü zannedersem. kadir de pek nano bi insan değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kondansatör müsün kardeş napacaksın nano elbiseyi. hydrophobic bide termal olayı iyi kumaşta nanoteknoloji yok mikronu ufak diye nano diyorlar işte.içlik değilde dalgıç suiti falan yapıyorlar nanodan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 içlik dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abicim nano teknoloji dediğin boyut ifade ediyor, yani gibip pazardan 5 liraya nanoteknolojik toz bezi alabilirsin. özel bir olayı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 su/leke tutmayan, buruşmayan vb giysiler var ama gereksiz pahalı genelde, bunların hepsini yapan spreyler var, sıkıyorsun aynı etkiyi veriyor normal kumasta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 of nano teknoloji içimizde nanobotlar dolaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Benim kravatlarım var nano teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nano teknoloji kıyafetler leke tutmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nanosuna göre değişiyor kimisi leke tutmuyor, kimisi az kırışıyor kimisi su geçirmiyor, kimisi termal giysilerde kulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 northfacein nanolarından var bende 3-5 tane bişiler eksi 25 i bilmem ama eskişehirde soguktan koruyor ve saglikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nano giysi diyince benim aklıma şöyle birşeyler geliyor abi http://www.tekstilteknik.com/wpblog/wp-content/uploads/2011/02/akilli_giysi.jpg http://www.textually.org/textually/archives/images/set2/scottevest%20jacket.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nano dediğimiz goratex e benzer şeyler mi? onlarsa teknik ceketler uygundur hem hafif, hem ince hemde içindeki ayrılabilir polarları sayesinde sıcaktanda korur. north face, jack wolfskin gibi outdoor markalarının çogzel modelleri var. bak aklıma geldi ben bir tane salewa'dan beğenmiştim onun modelleri daha güzel geldiydi bana ama beden olmadıydı neyse yani salewa'ya da bakabilirisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nano tech crysis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 battle suit abi o. Elim ayağım tutuyorken şu thermo opticleri bi yapaydılar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Fin said: kondansatör müsün kardeş napacaksın nano elbiseyi. ahahahha iki iletken levha arasına yalıtkan madde konularak imal edilen elektriği depo etme görevi bulunan eleman lise 1 ezberi bi de sokakta sayamam gibi var oda direnç renk kodları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 under armor al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ISINMAYAN YASTIK, ÇARŞAF YAPILDI MI?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yapildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 wakabava yastığı mı nedir ondan değil ama nanoteknolojik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Nike'dan uzun icliklerden almistim. Kisin disarda dolanirken iyi geliyordu. Simdi iste bi ceket tarzi falan bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Gidip şey bakacaksın columbia. Nanotech thermal içlik mont kazakları vs var bol bol. İşe de yarıyor. Bir de Nike'ın sporcu serisi ve Under Armorun yine sporcular için soğuk hava antrenman atletleri var bu benzer teknolojilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 columbia yi unuttum doru ya lan orda vardir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Gore-tex, Gore Windstopper, Outlast, Thermolite, Merino Wool. Bunlara da bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nano akvaryumlar var bide güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar