lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 dead space-3 keyi verebilecek var mı? sevabına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 lanet olsun bu sims 3 sitesine, öyle facia kötü bir site yapmışlar ki ne internet explorer ne firefox ile hesabıma girebiliyorum. ios safari ve android chrome siteyi yükleyemiyor bile. püh sizin yapacağınız işe. cookie'leri silin demişler ama işe yaramadı. origin denen beceriksiz yazılımdan code redeem de edilmiyor, illa siteye girecekmişiz. sonra millet diyor neden gaben'ı seviyorsun hepsi aynı. nah aynı. forumuna bile yazamıyorum adamların hesaba giremediğim için, bu kadar mı rezil olur bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 oooops hatası mı alıyorsun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ra3 key plox lordlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 evet, ea help'den birisiyle konuştum demin ama o da giremedi hesabıma, "oops" hatası aldı. uzman ekip görevlendirdiler şimdi e-mail bekliyorum. :/ http://www.wildsoundmovies.com/images/lethal_weapon_im_too_old_for_this_shit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ben ilk gun alip tek key ile origine eklemistim simsleri sadece tek ek paketi sorunlu idi key vermemislerdi zaten onu eklemedim. Originde ben goruyorum oyunlari yine de bu site dalgasini yapmak zorunlu mu acaba zere bende acctuma giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bf3 keyi dagıtılıyomus. varsa bi öm atıverin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 medal of honor nasil oyun ya, bosuna kurmiyim kotuyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 "Ne kadar kotu olabilir ki?" diye kurdum MoH...baya kotu ya. :) Sihirli gorunmeyen duvar dolu, ana yol haric hicbiryere gidemiyorsun...senaryo/dialoglar cidden yerlerde, boyle "Cheesy" bile degil daha beter.. Yani Murica FUK YEAH modunu kaldiririm saniyordum, bu baya sacmalamis. Oyun gitmeni istemedigi yere gidersen ya gebertiyor yada sihirli duvara tosluyorsun...yani hic yapmasalarmis oyunu daha iyiymis. W+Mouse1 ile bitirirsin muhtemelen..arada anlamsiz demolar falan.. Bir yerde "Stealth ol dostum!" diye zorladi oyun, sirf meraktan dinlemedim, daldim direk..boyle sacma sapan sayida adam spawn oldu havadan..azmettim hepsini aldim...sonra benim yanimda ki npc bir 5 dk durdu kaldi ilerlemedi oyun. Load ettim, sozunu dinledim.. Sonrada oyunu sildim. kisaca, kosarak uzaklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 o zaman installation'ı durduriyim direk eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yani..tahminen 30-40 dk ni harcarsin..oda grafikler fena degil diye...cunku cidden o kadar gereksiz havalara giriyor ki dialoglar/senaryo sanki karsida CYBORG DINO MEGATHRON ALIEN 'lar var...yani dandini pestamalli terorist iste ya ne bu abarti.. Yanda ki odaya gidim oradan ates edim diyemiyorsun, sihirli duvar cikiyor karsina falan. Bandwith'e yazik derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 okadarda degil abartmissin. 5-6 saatte bitiyor zaten oynamaya deger moh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bi yerde zeno clash indirimi yada bundle falan mı var? steamgifts zeno ile dolmuşta edit: abo yanlıs konuya yazmısm indirimler baslıgına yazıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 https://na.alienwarearena.com/deal/33-off-zeno-clash-2-and-free-copy-of-the-original-zeno-clash buraya da atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar