Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 telefondan bir dosyayı dropboxa atınca hemen bilgisayarda görünüyor. ama bilgisayardan dropboxa bir şey atınca telefondan girdiğimde görünmüyor. bilgisayardan birkaç klasörün yerini falan değiştirdim az önce. telefondan girdim her şey aynı. nasıl düzelticez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 SugarSync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 acele etme olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ayarlardan aç senkronizasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yalnızca wi-fi bağlıyken senkronize et fln gibi bi seçenek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 xlaidehlevar said: SugarSync ücretsiz olsa güzel olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 seçeneklerde pek bir şey yok ki. bi camera upload var. onun da ilgisi olduğu söylenemez. uygulamayı açık bırakıyorum ayrıca, yine bir şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bağlantı ayarlarına gir telefonun. Mobil bağlantılarla ilgili ksııtlama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Android'de ayarlar > hesaplar kısmından da ayarlara bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 android olduğunu belirtmemişim. neyse -telefonun sync daima açık. -wifidan bağlanıyorum -uygulama ön planda çalışıyor bunlar yeterli değil mi anlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Claiborne said: xlaidehlevar said: SugarSync ücretsiz olsa güzel olur tabi Ücretsiz bu, yıllardır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi sitesinin kurbanıyım. Start your 30 day free trial falan deyince. tamam. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sugarsync güzeldir. free yollarla 12GB yerim vardı yetmedi 100GB ta taşıdım telefondan pc den vs.. erişim hızlı ve kolay, başkaları ile share etme takip etme vs gibi konularda da başarılı. Sadece linuxte sıkıntılı olduğunu biliyorum başka da bir kötü tarafı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sync ederken klasör seçiyor olman çok iyi. Tek bir Dropbox klasörü vari birşeye mahkum kalmıyorsun ki SugarSync'da öyle bir klasör de var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 telefonla gelen 50gb dropbox 1 senelikti o bitince çok fena olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 mobili de desktopı da çok başarılı. appleri görünce dropboxı falan sildim zaten hemen. sağolun. bi de 50gb falan napıyorsunuz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 8 küsür var benim SugarSync, yetiyor. Bir de yeni Runbox Mini aldım, 500mb secure storage geldi omda, önemli dosyaları da oraya koyuyorum. SugarSync sadece sync için. Müzik, oyun saveleri, satranç databaseleri, okul makaleleri filan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar