Law Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 22 saat ile bende mardine gitmiştim. Bu kadar sefil bir yolculuk hiç yapmamıştım hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 stimpak said: Esh said: Adiyaman neresi lan? Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan.. yanlışın var, bahsettiğin yer bilecik. Ahahaha Bilecik ya, Bileciği Bozüyük'ün kazası yapsalar kimsenin sesi çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 adıyaman çetintaşıyla meşhur bir yöremizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar