Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Adam stopaj icin bilgi almak istiyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 adam maliyeci beyler fişleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 THARKAS said: orman ürünleri ve inşaat malzemeleri satıyoruz. -Laminat Parke -Deck -Kapı -tomruk -kereste -plywood -osb gibi ürünler var. iç mimarlar yada dekorasyon işleri ile uğraşanlar ahşap konularında destek için arasın:P http://www.eksiogluorman.com.tr/tr/index.asp http://www.segerorman.com.tr/ hacı ekşioğlu orman mı? olm biz akrabayız sanırsam ya yane kesin akrabalık var zatende yakın felanız sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sen kayserilisin adam karadenizli. Karadenizlilerin yarisinin soyadi eksioglu zaten. Bunlari muteahit olani da var binlerce :P Entegrede yesil ayancik mi vardi istanbulda efsanelesen isim. Sonra ayanciklar da cogaldi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 arda kuzen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Havacılık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Sen kayserilisin adam karadenizli. Karadenizlilerin yarisinin soyadi eksioglu zaten. Bunlari muteahit olani da var binlerce :P Entegrede yesil ayancik mi vardi istanbulda efsanelesen isim. Sonra ayanciklar da cogaldi falan. abi eahhea annem rizeli karadenizlilerind eğil bu arada rizelilerin soyadı ekşioğlu özellikle ikizdereli olanlar bu arada evet akrabaymışız eauhhufasfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Hepsi akraba olm zaten uzak yakin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yakın tanışıklığım olan kuzen sayım 497 den 498 e çıktı. Hemde müşterimiz .Çok mutluyum:P Bu arada amma çok keresteciye ihtiyacı olan varmış çok iyi oldu topic. İnşaatçılar yeni eve çıkıp parkeye ihtiyacı olanlar içinde ahşap tahta parçası olan herhangi bir şeye ihtiyacı olanlar özel mesaj atsınlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Selam, UK'de IT solutions ustune kurulmus sirketim var. Daha cok web development ve hosting ustune isliyor. Bir de bana ait olmasa da TR'de kendi sirketimden daha iyi baktigim/destekledigim bir web ajansi var. Onun adresini de vereyim hatta, http://www.kirlikirpi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bizde Asansörcüyüz ahahah . İşi olan olursa Kapı Kabin yedek parçada hizmetinizdeyiz ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Uzun said: Techtasys ve Kendi mimarlık şirketimin sahibiyim. Daha yeni başladım. Nedir diye merak edip bakayim dedim de, mobil cihaz gorseli icinde gosterilen gorseller cok kotu yau. Esnemis sunmus boyle. Duzeltsenize onlari, potansiyel musteri kaybi direkt yazik gunah. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Di su apple i cokerten turk dedikleri soyadi balic olan sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi benim de kendi işim olsun ya.. çok sıkıldım lan.. aslında gençler sırf buradan portföy çıkarsam iki haftaya gider sigorta acentesi açarım, kendi komisyonumdan keser indirim yaparım lan. risk mühendislerini de ayarlarım, underwriterlardan da iyi fiyat çektiririm şurada 3-4 kişinin iş yerini sigortalasam yıllık gelirimi ikiye katlarım, çok mutsuzum lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 chrome said: Di su apple i cokerten turk dedikleri soyadi balic olan sen misin Ahah yok ya alakasizim o tip islerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Selam, Endüstriyel aksiyel fan imalatı yapıyorum. Seralar, fabrikalar, hayvan yetiştiricileri falan filan kullanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 BabacumMostors said: abi benim de kendi işim olsun ya.. çok sıkıldım lan.. aslında gençler sırf buradan portföy çıkarsam iki haftaya gider sigorta acentesi açarım, kendi komisyonumdan keser indirim yaparım lan. risk mühendislerini de ayarlarım, underwriterlardan da iyi fiyat çektiririm şurada 3-4 kişinin iş yerini sigortalasam yıllık gelirimi ikiye katlarım, çok mutsuzum lan :/ hahaha o zaman ama riski sen almış oluyorsun. sigortaladığın bir yer yansa mesela, direk iflas edersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 itfaiye kurar her sigortaladigi yerin yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yok riski her türlü poliçeyi yapan şirket alıyor ben komisyonumu alırım, zaten şirketlerde bu tür işleri dünya ölçeğinde büyük firmalara devrediyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 olm birak bu isler, senle bi dukan acalim. aksama kadar kapida otururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Beyler şu firmalarınızı falanda yazın websitesi falan verin. Konu da bir yerlere sticky yapılsa iyi olur kim neci biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aquila said: olm birak bu isler, senle bi dukan acalim. aksama kadar kapida otururuz. oturma odası takımı satalım, işimiz oturmak olsun hani "oturma dükkanı" gibi sonra "oturma" kelimesine yabancılaşalım oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma oturma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Fistan said: var napıcan Lan olm dün sırf Baltica var diye arkadaşları Ankradaki yerinize götürdüm, şikayet nedeni ile ruhsat da alamadınız aylardır kaldırmışsınız balticayı? Anam sonra bi baktım, senin enişten(sanırım öyleymiş) arka çapraz masada götürüyor balticayı. Acayip puan kırdık ve ilettik işletme müdürüne şikayetimizi. Büyük ihtimal bidaha uğramayız çünkü "O işletme sahibimiz" diye bi cevap aldım "O neden içiyor o halde" dediğimde. "6 kişi riske atamam, veremem size bira" dediler bide. Bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bu arada mytheron var. Pleksi kesme, işleme. Ağaç, ahşap işleme işlerini yapıyor. Laser cutter'ı da geliyor. Yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ankarayı alkollu edemedik eskisehire yolun duserse ismarlarim baltica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar