razzo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Abiler ablalar, Baslıkta da belirtildiği üzere anne-babalık, internette surf yapmacalık bir laptop arıyorum, ama yine de hızlı olsun 5-6 pencere acınca kasılmasın, Win 8 olmasın, mumkunse 4-5 sene baba dırdırından uzak tutsun istiyorum. Bu konulardan cok uzakta kaldıgım icin marka model bilgim yok pek. Hangi marka/model önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sanki Apple MacBook Air tarif etmişsin biraz fiyat var ama sorun çıkarmaz taş gibin alet B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Macbook Air guzel de fiyat cok pahali. Sanirim Vatan'a falan gidip ortalama bir sey alicam. En azindan marka tavsiyesi verebilecek varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 iPad alsana. Sofistike istekleri yoksa laptoptan daha iyi olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 macbook air'ın nesi pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 firma bana samsung labtop vermişti geçensene. baya sağlam çantada taşırken baya bir duvara falan vurmuştum. bir ara otobüse binerken labtop çantasıyla, otobüsün kapısı kapandı yarısı falan dışarda kaldıydı. yani performans+ dış malzemesi baya kaliteli dayanıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ipad yetersiz kalabilir cunku bazen Word programinda falan isleri olabiliyor. Dokunmatik olarak o isleri halletmek zor olabilir onlar icin. Macbook Air de cok guzel fakat dedigim gibi ne yazik ki fiyati cok. Ben 1500TL civari bir sey dusunuyorum. Sanirim bu aralikta da butun markalar asagi yukari ayni kalitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Dell al o zaman anne babalık kalitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Samsung'un modelleri işini görür. Zaten i5, 4/8gb ramli, leş ekran kartlı tüm laptoplar 1200-1500 lira aralığında. Belli kötü markalar var onlar harici hangisini alsan aynı. Zaten annen baban daha önceden windows kullanıyorsa macOS yabancı gelir, kenara atarlar güzelim aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 samsung netbook tam anne babalık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar