Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anne-Babalık Laptop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abiler ablalar,

Baslıkta da belirtildiği üzere anne-babalık, internette surf yapmacalık bir laptop arıyorum, ama yine de hızlı olsun 5-6 pencere acınca kasılmasın, Win 8 olmasın, mumkunse 4-5 sene baba dırdırından uzak tutsun istiyorum. Bu konulardan cok uzakta kaldıgım icin marka model bilgim yok pek. Hangi marka/model önerebilirsiniz?
Mesaj tarihi:
Macbook Air guzel de fiyat cok pahali. Sanirim Vatan'a falan gidip ortalama bir sey alicam. En azindan marka tavsiyesi verebilecek varsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
firma bana samsung labtop vermişti geçensene. baya sağlam çantada taşırken baya bir duvara falan vurmuştum. bir ara otobüse binerken labtop çantasıyla, otobüsün kapısı kapandı yarısı falan dışarda kaldıydı. yani performans+ dış malzemesi baya kaliteli dayanıklı.
Mesaj tarihi:
Ipad yetersiz kalabilir cunku bazen Word programinda falan isleri olabiliyor. Dokunmatik olarak o isleri halletmek zor olabilir onlar icin. Macbook Air de cok guzel fakat dedigim gibi ne yazik ki fiyati cok. Ben 1500TL civari bir sey dusunuyorum. Sanirim bu aralikta da butun markalar asagi yukari ayni kalitede.
Mesaj tarihi:
Samsung'un modelleri işini görür. Zaten i5, 4/8gb ramli, leş ekran kartlı tüm laptoplar 1200-1500 lira aralığında. Belli kötü markalar var onlar harici hangisini alsan aynı.

Zaten annen baban daha önceden windows kullanıyorsa macOS yabancı gelir, kenara atarlar güzelim aleti.
  • Yeni Oluştur...