forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 burdan walla beklemiyodum ama özür dilemiş; gerçi hem kuru bir özür hemde özür diliyom ama bak ben 15 senedir yazılarımla anasını ağlatmadığım adam kalmadı demesi filan ego tatmini gibi geldi ps: siyasi tartışma olmasın, sadece özürünü değerlendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yok ego tatmini falan değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bayadan berı ortalrda yoktu ynnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 iyi etmiş de çok da önemli bi husus değil bence, bi tahmin yürütmüş, tutmamış bundan ibaret bence.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bir özür yazısından çok 10. yıl marşı'na benziyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bence biraz küstahça olmuş ama neyse..(başını okudum yazının2-3 paragraf felan bu arada...)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 galiba adam 15 yıldır 15. yıl yazısını yazmayı bekliyor ve planlıyormuş..[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yanıldığı tek noktada özürü dilemiş darısı diğerlerinin başına. Yazının altındaki sebep bu. Ayrıca bu yazı yazılalı 1 haftadan fazla oluyor biraz geç kalınmış yorum yapılması için.. Ayrıca 9 Nisan 2004 tarihli yazıyı da okumanızı tavsiye ederim.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 vay be demek 1 kere yanılmış. emin çölaşan'a karşı nötr'üm ama bana komik geldi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hasan Pulur-Melih Aşık-Can Dündar...bu üçlü vazgeçilmez..(milliyet okuyoruz yalnızca diğer gazetede yazarlarla iligli bi bilgim yok...)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 İyi bir köşe yazarıdır, kesinlikle hakkını vermek lazım. Bi üstümdeki mesaja kesinlikle katılıyor ve Milliyet, Hürriyet ile birlikte aldığım tek gazete olan Cumhuriyet köşe yazarı Deniz Som'u da çok seviyor ve listeye ekliyorum. Ben bi de Milli Gazete ile Zaman okuyorum çok güzel yazılar çıkıyor onlarda da.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Aralık 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Mandooo, 09 Aralık 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Can Dündar...o da gösterdi kendini. http://forum.paticik.com/view.php?id=96974[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Saeros, 09 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 09 Aralık 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Can Dündar...o da gösterdi kendini. http://forum.paticik.com/view.php?id=96974 oha, ben görmemişim bu yazıyı. Bu ne ya?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 "metal kakadır" yazısı. çok hoş.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bende Bekir Coşkun'u ekleyim bari listeye Hürriyet alma sebebimiz.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bekir Coşkun ve Emin Çölaşan olmasa zaten Hürriyet hiç almazdım. Ayşe mi? Allah korusun...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 walla turkiye onun disinda ozur dilemesi gereken insanlarla dolu.. sayki sevki ve adamin isi esasinda cok kolay yolsuzluk diz boyu konu bulmakta sikinti cekmiyor ..ugur dundar ve arenasi da ole *hala onun mu bilemiyorum tabii* nereye elini atsa zaten konu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 radikal tavsiyemdir;murat yetkin,haluk şahin,gündüz aktan,ismet berkan,hakkı devrim fln sağlam adamlar[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mustafa Balbay ı tavsiye ederim..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konu hafiften sapmış, hangi gazete daha r0xx0rdur tartışmasına dönmüş.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar