DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Greater rift boss kesilirken geliyor vuruyor, ölmeden town a teleport oluyor. 200milyon xp aldı, tek bosttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 O işte ne bileyim anlamadım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Tori said: amazondan al, promosyon var 17 Euro http://www.amazon.es/gp/product/B00H7GTFBA güzelmiş bu da niye espagnol? :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bi de 3 adam ne kazanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 4 kişi şöyle t6ya denk bi GRifte giriyorsun (rank 26+), birlikte bi 10-15 mob kestikten sonra bi kişi towna portluyor (leecher), kalanlar mob kesmeye devam ediyor. Bug nedeniyle towndaki leecherın aldığı T6 ve GRift xp bonusları birbiriyle çarpılıyor bişey oluyor, katsayılar saçmalayınca 2 saatte 300 paragon lvl kasmışlar böyle. PTRda da varmış bu sanırım ama kaldırmayı becerememişler. Diğer 3 adam da sırayla leecher oluyor işte. Grifti 1 kişi eksik yavaş yapsan da sırayla şunu yapınca kısa sürede bol xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ehah 4 kisilik rifti 3 kisi yapabilen arkadaslarım olsa keske asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ban gelir bunu yapana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paragon levellarını sıfırlıyorlarmış. Denilen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 İlla R26+ olmasına gerek yok sanırım, 3 kişi 4 kişilik en fazla ne rift yapabiliyorsan. O oranda çarpılıyor, en yüksek katsayı T6 dengi griftlerden tabi. Bu arada blizz diablo3ten exploiter banladı mı geçmişte? Şunu yapan adam açık açık twitchte yapıyor, demek ki var bi rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 blizz bot dısında bisey banlamıyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 uğraşmıyor adamlar, binbir türlü exploit yapıldı releaseden beri. ben bile yaptım, karakteri bir günde mi ne fulledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Abi hiç araştırasım yok, n00b gibi "eeee neler değişti oyunda" diye sorasım var. Var mıdır böyle guide for ros gibi bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ah kalktı bazı skiller değişti torment diye zorluk geldi 1den 6ya kadar gidiyor. Artık campaign oynamıyorsun, onun yerine campaigndeki haritaları görev gibi yapma ve burdan düşen keylerle rift adında bölümler açma var orada kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dworgian said: Abi hiç araştırasım yok, n00b gibi "eeee neler değişti oyunda" diye sorasım var. Var mıdır böyle guide for ros gibi bişiler abi oyuna giriyorsun, direk what's new diye bir bölüm karşılıyor seni, herşeyi animasyonlu animasyonlu anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 dün başladım da, oynadım ettim, çıkarken "ben bunu niye normal oynuyorum hard deneyeyim az" diye hard a aldım ama geri döndüremiyorum. zor mu hard? korkutmasın beni dimi? ayrıca ah nin kapanması ne saçma şey diye aylar sonra ağlamaya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Oyuna başlamadan önce karakterini gördüğün ekranda resume game in altında ayarlar var ona gir oradan istediğin zorluğu ve oyun modunu değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 doğru ya. unutmuşum onları hep. trade için ille chat mi kullanıcas? eskiden para oldu mu ah den item alır devam ederdik zorlandığımız yerde =/ bir de yukarıda arkadaşın söylediği "whats new" kısmı karşılamadı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 trade yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 trade yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Loot eskisi kadar random değil, yeni 70 olan adam bütün itemlarını craftlayıp T1den başlayabiliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 trade yok, ah yok. gold u ne yapıyoruz o zaman sorması ayıp :D dün hala trade chat te 10m = 2usd diye satış yapanlar vardı? bende 360m para var ama napcam neye yeter nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Gemleri kombine etmek pahalı baya en çok ona gidiyor para, bide item rerollara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 karakteri kasıp bırakıyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 yani bayağı bayağı "eğer şanslıysan ve item düşerse ok, düşene kadar kovala lan işte" kafası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar