screamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Half Life 1 45 dk bitmişti sıra şimdi Hl 2 de ve o da 177 dk da bitirilmiş ahanda link Buradan indiriniz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 eeh ne var ben 176 dk da bitririm:D şaka bi yana suyu çıkmaya başladı bu işin yarın bi gün her oyuna zaman koyacaklar herhalde[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 06 Aralık 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hay ben bu ........ lan ne iş edit:660 mb imiş eoeah yani[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Aralık 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 quake done quicker videolarını tek geçerim...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bende geçen gün düşünüyodum acaba ne kadar hızlı biter bu oyun diye[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hl2´de baya shortcut var. mesela hani airboatĺayken bi kapali devasa kapiya gelince binaya cikip ordan combinelarla savasip kapiyi acip geri gitmek gerekiyo ya, orda aradan direk iceri gic girmeden kapi kirilabiliyo.. bunun gibi bissuru sey var bildiim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 iyi kasıolar ama boş kasıolar bence[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Benim de oyunu oynayacağım falan yoktu. Sadece sistem yetersizliğinden de değil aslında uçan bir bilgisayarım bile olsa oturup hl2'yi bitirmeye kasmazdım muhtemelen ama sabaha download biter, okuldan dönünce de izlerim ve bitirmiş kadar olurum :) h1 videosunu da sıkılmadan izlemiştim. Gerçi bu iyice uzun ama... Parça parça izlerim.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 oynamayip videosunu izliyo.. ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: YSidiousY, 06 Aralık 2004 20:51 tarihinde demiş ki: iyi kasıolar ama boş kasıolar bence İşi gücü yokki elamanin kasio bitirio işte..[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: mayfer, 06 Aralık 2004 21:14 tarihinde demiş ki: oynamayip videosunu izliyo.. ilginc :) :) Bilgisayarda oyun oynamıyorum ki, kesmiyo beni ve sıkılıyorum ne olursa olsun. Sadece need for speed 2 oynadım uzun zaman sonra, o da konsola daha geç çıktığı içindi. Onu da sonra konsolda 2. defa bitirdim. Ama bazı oyunları da izlemesi güzel oluyo ya... Şimdi bunun da grafiği falan güzeldir inşallah. Mesela Driver 3... (hani şu b@bcası Driv3r olan oyun) Oyun olarak berbat bir oyun ama birileri bitirip de videoya çekse kesinlikle izlerim. Tam bir Amerikan filmi misali arabalar, kovalamacalar falan. Half Life'ı izlemekten de çok büyük keyif alırım. Hatta oyunu oynamamama rağmen en sıkı takip ettiğim topiclerden bir tanesi Half-Life'ın konusu üzerine olan. Ne bileyim, izleyici niteliğini seviyorum ben :p[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Ati, 06 Aralık 2004 21:20 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 06 Aralık 2004 20:51 tarihinde demiş ki: iyi kasıolar ama boş kasıolar bence İşi gücü yokki elamanin kasio bitirio işte.. Çok ayıp o adamlar büyüyünce Freeman olacaklar[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben geçmişim 3dk.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 daah yeni oyun kısaltırlar o süreyi :)[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: LevieMaxilack, 06 Aralık 2004 18:55 tarihinde demiş ki: suyu çıkmaya başladı bu işin yarın bi gün her oyuna zaman koyacaklar herhalde bu zaten uzun zamandır vardı. time attack veya done quicker vs deniyor. ilk www.suprnova.org'da görmüştüm, mario ile ilgili, ama hileliydi o. sonra quake'i felan da koydular. bu videonun bir de ultra high quality olanı var, 1.5 GB felan bişi..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Aralık 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 planescapei bitirsin bakim 177 dakikada beyni folloş olmazsa neyim :))[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Çİkref onu oyniyan indirdim Valla çirkef ama Easy de oynio ehuhe olmadi şimdi cık cık[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hardda oynuyormuş..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Ardeth, 09 Aralık 2004 04:44 tarihinde demiş ki: planescapei bitirsin bakim 177 dakikada beyni folloş olmazsa neyim :)) +99999999999999[signature][hline][ img ]http://images.google.com.tr/images?q=tbn:X76HDelhj5UJ:www.aoqz76.dsl.pipex.com/Web%2520Page%2520Components/Wallpaper/Music/Slipknot%2520Pain.jpg[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Bonecrusher, 09 Aralık 2004 18:23 tarihinde demiş ki: hardda oynuyormuş.. O yalan işte hard da combineler bu kadar çabuk ölmüo..[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar