Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Touch ID fingerprint sensorü hacklama yarışma şeysini almanyadan birileri yapmış galiba, video onayı bekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 5'te LTE var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HM8b8d8kSNQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 toggie said: 5'te LTE var yahu. varda her frekansta calismiyo o lte, isvecte calismiyo mesela henuz 5teki bantlarla. 5c ve 5s ile birlikte geldi calisacak olan frekanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 5s i beklemek daha iyi 5 almak yerine, uzun kullanım için 64bit uygumalar yayılacak iyice, android tarafıda geçiyor ha nasılsa seneye yenisini alırım diyorsan gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi bu mobil platfomlarda 64bit nasıl bir yararı olacak? biri bana açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 64 bit bilgisayarlara ilk geldiğinde şöyle olacak böyle olacak dendi. Aradan yıllar geçti, şu an bile sıradan kullanıcılar için 64 bit pek bir şey ifade etmemekte. benim bildiğim çizim üzerine (hepsi değil) programlarda 64 bit desteği var. Telefonda da pc'nin geçirdiği süreci geçirir mi Bilemem.. Ama telefondaki uygulamaların sosyal hayata direk etkisi olduğu için belli başlı bir çok uygulama 64 bit destekli uygulamalar üretecektir. Mesela Nike'ın runing uygulamasında 64 bit desteği varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 3 gunde 9m satmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 beceriksizler neden 10 milyon degil. millet sene sonuna kadar 5 milyon hedefler (lg g2) herifler 3 gunde 9 milyon :D gz apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 host! The company also mentioned that more than 200 million devices are already running iOS 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hangi model kac tane sayilari var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 5s+5c ayrim yok ama 5s stoklar bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Iphone 6 cikarken millet anca 5s aliyor olur. 3 aya anca gelir 3. Dunya ulkelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Stok un tukenmesi massive contracter lar yuzunden. 10 15 dolara vs. hardware upgrade secenegi olunca, millet abaniyor direk upgrade ediyor. TR de olsa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Var burada da ama oyle 10-15$ deil. Turkselde 11 ayda mi ne 300-500 biseye degistirebiliyosun bi yenisiyle diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ben de yanlis biliyo musum. Sadece kontratli cihazlarda uygulaniyo, Sekil 1A: Cihaz yenilemede kurgu nasıldır? Müşterinin ilk kampanyası iptal edilir. İlk kampanyaya ait, sadece cihaz bedeli, kalan ay kadar taksitlendirilmeye devam eder. 2. Kampanya sıfırdan başlar. Süresi kadar devam eder. Servis ve cihaz bedeli toplam yansır. Aynı anda, müşteri hem ilk cihazın taksidini, hem de ikinci kampanyaya ait, cihaz ve servis bedelini öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Aleti sat yari fiyata daha iyi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Of feciymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 arkadaş yazmış demin amerikadan 5s getiririm 2000tl diye kör tuttuğunu dürtüyor anasını satim diyorum kontratsız var mı -yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Esh said: Iphone 6 cikarken millet anca 5s aliyor olur. 3 aya anca gelir 3. Dunya ulkelerine 1. dunya ulkelerine de anca aralikta geliyo afsdgf Nexus 5'i beklicem galiba ben. Cok ufak kaliyo iphone, bugun gittim baya bi bakindim yok okadar ufak ekran hakkaten kurtarmiyo artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 lord_gorthaur said: abi bu mobil platfomlarda 64bit nasıl bir yararı olacak? biri bana açıklayabilir mi? birkac sene sonra ram olarak 4gb+ civarlarina geldigimizde simdiden hazir olmus olacaklar, en tartismasiz avantaji bu kalanlar uygulamalara bagli biraz 64 yaptim 2 kat hizlandi fuck yeah gibi bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/190uyi3jb8wztgif/k-bigpic.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ... http://www.youtube.com/watch?v=rRwcIumf-mI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mal bunlar ya. Daha neden sırada beklediklerine dair adam akıllı cümle kuramıyorlar bile... O değil de adam kendini streç filme sarmış uyuyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Şuan niyork'ta olan arkadaşıma aldırayım dedim, 3 yere gitmiş 3ünde de 64 GB lık 5s varmış. O da biraz tuzlu geldi bana, unlocked cihaz yok dedi. Kontratlı alırsan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar