Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çoktan hazırdır samsung tarafından 64bit cpular
tek samsung değil tabi qualcoom falanda hazırdır hep taaa bu sene ilk çeyrekte örnekleri üretilmişti arm tarafından zten

5s in soc hala detaylanmadı mı? merak ediyorum samsung gibi big.little olayını kullanabilir
Mesaj tarihi:
kath said:

Bildiğim kadarıyla değil + A6 ( Apple'ın iphone 5'te kullandığı işlemci) de samsung üretimi diye biliyorum.

kimin urettigi onemli degil, kimin tasarladigi onemli.

apple ciplerinde apple ve arm tasarliyor, isin mimari. samsung taseron firma.
Mesaj tarihi:
aslında 5c tam benlik bir alet. 5s den çok daha zor çizildiğine eminim. kılıfsız kullanmak için süper bir telefon.

ama 5 veya 5s tasarımları çok güzel. bir şey olmasın diye kılıfla beraber kullanmak zorundasınız.
Mesaj tarihi:
yanlış anlamadıysam iphone 5 kotratsız fiyatı 649 dolardı. şimdi 5c geldi 549 dolar oldu. iphone 5 satıştan kalktı ve 5s 649 dolardan satışa sunuldu. 100 dolar fark için kim 5c alır ki..
Mesaj tarihi:
o değilde,

bu parmak izi database i hacklenince çok acayip olcak, ki kesin hax yaparlar zaten.

bi kere gitti mi bitti, değiştirme şansında yok, ömürboyu gg olur ilerde parmak izi şeysileri de artar kesin, bi gün bi bakmışınız banka hesabınız boş :p
Mesaj tarihi:
Adamlar kredi kartlarınızdan ne yediğinizi, ne sıklıkta yediğinizi, ne aldığınızı, neye önem verdiğinizi, ne kadar maaş aldığınızı biliyor. İnternetten, hangi sayfalara girdiğinizi, ne arattığınızı, Facebooktaki resimlerinizi, dostlarınızı, yazılarınızı öğreniyor. Milyonlarca kameradan takip edip, uydularla yerinizi saptayıp, termal kameralar yardımıyla hangi evde olduğunuzu bulabiliyor, Google ile street viewı çakıyor. Parmak izini mi dert ediyorsunuz yahu :D.
  • Yeni Oluştur...