moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 peki panpa apple batar bu gidişle, iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bisey bildigi yok fıstık atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 herif 10 yıllık plan yapmıştırda rakipleri hayatta sorun o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 beni taniyor musun benden daha fazla bilgi sahibi oldugunu soyluyorsun? ben oyle bir arguman da bulunmadim seni tanimiyorum cunku gardas. ama buyuk ihtimal ezerim. hadi simdi altin yaldizli ayfonunla basbasa birakiyorum seni sdfs ha ayrica google'dan link vermedim, AAPL'in hisselerine bak diye link vermistim. Acip bakmamissin bile. so fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/09/iphone2013-0201.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity said: beni taniyor musun benden daha fazla bilgi sahibi oldugunu soyluyorsun? ben oyle bir arguman da bulunmadim seni tanimiyorum cunku gardas. unity said: tam bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan Turk genci. panpa yazdıklarına bakarsak, beni ezmen zor kusura bakma, hayatın her bölümü için geçerli bu dediğim. haydi iyi akşamlar panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 The sensor is 170 microns thin, 500 ppi resolution, scans sub-epidermal skin layers and has 360-degree readability. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 20 yıl önce vardı parmak izi tanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/09/iphone2013-0204.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity said: beni taniyor musun benden daha fazla bilgi sahibi oldugunu soyluyorsun? ben oyle bir arguman da bulunmadim seni tanimiyorum cunku gardas. ama buyuk ihtimal ezerim. hadi simdi altin yaldizli ayfonunla basbasa birakiyorum seni sdfs ha ayrica google'dan link vermedim, AAPL'in hisselerine bak diye link vermistim. Acip bakmamissin bile. so fail aksine sonradan baktım ve lan ne mal adammış diyip seninle daha fazla tartışmamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 daha da vahim durum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/09/iphone2013-0205.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bana kalırsa adamlar ezdi. Özellikle 64 bit olayı nasıl performans verecek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 behran said: ayrintili aciklama yapin da moriatry gibi arkadaslar anlamayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Fakat iphone larin ikisi de ezmis ki yine. Hala elestiri geliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 "Dan Riccio is talking about how the finger is a great replacement for the password." Böyle bir rezilliği neden yaptılar ben hala emin değilim. umarım bunu bir zorunluluk olarak okutmak durumunda bırakmazlar(bir kere dahi olsa) insanlar hadi şu anda zorunda değillerde ilerde tüm iphone serisine entegre olduğunda sıkıntı olur. bütün bu nsa muhabbetlerinden sonra yaptıkları insanın hayatında oluşan pasif güvenlik açığı.. birde işin teknik kısmı var , o sensör herhangi bir darbe veya sıvı yüzünden bozuldu diyelim , şaapa şaapa servisin yolunu tutturucaklar sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ezdi demek biraz abartı olur. 64 bit çok güzel gelişme. Asıl mesele iphone 5c bence. Yoksa 5s i alan adam zaten alacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity biz anladik seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ya bu apole dusmanlari bi ciksin yahu adam gibi paylaşım yapiyoruz şurada gelip danalik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 100 dolar daha pahali 5c den.. iki senelik kontratta. sanki aradaki fark 5c yi neden alayim sorusunu sorgulatir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity said: behran said: ayrintili aciklama yapin da moriatry gibi arkadaslar anlamayabilir twitterda windows phone'da attılardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 apple'ın inovasyon devrimi bitti artık, saçma sapan şeyler gösteriyor. koyun olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/09/iphone2013-0234.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Kanuni said: 100 dolar daha pahali 5c den.. iki senelik kontratta. sanki aradaki fark 5c yi neden alayim sorusunu sorgulatir adama. renkli telefon isteyenlerden kazanır gibi geliyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar