Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kötü haber: en sonunda teknik servise attğım maila cvp geldi, kısaca diyorki : us/eu versiyon arasında fark olacak, oynayamayabilirsiniz. halbuki önceden fark yok demişlerdi. ama riske etmeye değmez :) ..... Hello, The US and European versions of World of Warcraft are incompatible. You will not be able to play a US version of World of Warcraft on a european server and you may experience issues trying to connect to a US server from Europe. Also, please keep in mind that, prior to World of Warcraft going live in Europe, we will have more beta test sessions, during which anyone who is interested can download the client and help us put the final polish on the game. This will give you the opportunity to play a little earlier. Best Regards, Regards, Technical Support Blizzard Europe http://en.wow-europe.com/support/[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sabir ve sinir katsayimizi test ediyorlar ... helal olsun .[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hmm.. ön sipariş verince bi miktar para vermen gerekio mu gerekiosa yazık oldu paralara[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bariz EQ2 aldiolar kaldik yine EQ2ye offf offf[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hay küfrettirecekler artık ya[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Norak, 20 Ekim 2004 18:49 tarihinde demiş ki: ...oynayamayabilirsiniz. ... herhangi bir -ebilite yok abi direk oynayamazsınız diyolar :D neyse sipariş verememiştim aptal gamestop yüzünden, her işte bir hıyar varmış... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Collector's edition avrupada satisa sunulmazsa kan çikacak :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya server listten ayarlarsın bence onu ya o kadar sorun olmaması gerekir login dosyasını değiştirirsin flm bi şekilde girersin diye düşünüyorum ben yani ne farkı olacak dosyalar mı farklı olcak...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 DAOC'ta vardı değil mi? Gayet değiştirelemeyecek şeylerde farklılık var ve oyunu aldığın yerde oynamak zorundasın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 daocta versiyon farklı onlar 1.71 oynarken biz 1.69 mesela oyle bir fark var onu da versiyonla oynayarak vs halledebilirsin gibi düşünüyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hmm çok çok çok kötü.çok çok kötü.kötü. shipping.offff.kötü, çok kötü.kötü.çok kötü.[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 valla ben orderimi verdim ve alip oynayacagim .. su illegal serverlerde oynuyorum ve oyun orada bile manyak doyurucu. cuce sehrine bittim agzim acik kaldi ve bu kadar azmisken ben bu oyunu amerikadadan da olsa oynayacagim. sonrasinda bakariz caresine .. tayinim cikti , amerikadan hediye geldi , guilde girdim ama guild avrupa serverinda gibi bilumum bir kac yalan mail veya google dan patch benzeri prog arattirmasi veya olmadi yenisini aliriz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yada aklima dehset fikir geldi .. kendimden korkar oldum :P simdi tum wow forumlarina acalim bi konu .. tum avrupa oyunculari ayni serverda bulussun diye boylece amerikada avrupa sunucusu olur :) tum turkler ve avrupadan kisiler ayni servera girerse hic sorun kalmaz deliyim evet[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Girmek sorun değil us serverlarında oynayabılmek sorun illede us de card ıstıyorlar birde adres[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 adres olayı okadar zor değil önemli olan posta kodu onu kontrol ediyorlar bildiğim kadarıyla us'deki posta kodları içinde aşağıdaki siteyi kullanmak yeterli olur zannedersem. zipcode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ee birde us de geçen cc lazım o ne olucak :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 orasi isin kolay yani.. amerikada arkadaslarimiz var onlara para gonderecegim. yada amex ile sansimizi bir deneriz olmadi amerikaya para gonderip yillik uye olurum[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 [Bu mesaj NexcaT tarafından 21 Ekim 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yada paypalla ödeme kabul ediyolarsa dahada kolay olur.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 benim avrupada çıkacak box'lar hakkında bir sorum var. oyunun çoklu dil desteği nasıl olacak? avrupada almanca, ingilizce gibi diller ayrı kutularda mı olacak? yoksa tek paket içinden oyunu kurduktan sonra mı seçeceğiz? almanya'dayım. burdaki oyunlar %90'ı almanca ve ben ingilizce oynamak istiyorum. sinir bozucu, yanımdaki dükkana gidip box almak istiyorum ama alamayacağım eğer almanca olursa. sanırım ingiltereden sipariş vercem bu gidişle.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 I travel overseas for work/school/military purposes. Will I have problems playing the game? You should be able to travel and play the game from overseas provided you have an account in your home region. However, network connectivity at such distances is not under Blizzard’s control, and your play experience may vary as you travel, so we ask that you bear in mind that your connection and support experience will most likely not be optimal. If you're stationed overseas for an extended period of time, we recommend that you subscribe to World of Warcraft in the region closest to you official web sitesinde forumlarda yapilan resmi bir aciklamadan alinti .. us den alip baska yere tayini cikanlar kendilerine en yakin serverde oynayabileceklermis. ne is anlamiyorum iki farkli cevap. bunun altinda baska bir bit yenigi var ya neyse.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 şu benim yukardaki soruyu cevaplayabilecek var mı?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Oyunun EU da çıkmasına daha çok zaman olduğu için kesin bir açıklama yok dil konusunda ve EU kutu içeriklerinin tam nassıl olucağı hakkında.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Şöyle bişey sorucam, mesela ben şimdi pre-order yaptım ve bu Amerikada çıkan WoW kutusunu aldım eğer Amerika serverlarında oynayamazsam Avrupa serverları açıldığı zaman Avrupada oynayabilir miyim bu aldığım kutu ile? Yoksa illa avrupadan mı almam lazım kutuyu?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 avrupadan da alman gerekebilir tekrar oyunu ama amerikada oynarsın bence bir şekilde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Dün gece mail attım bende aksama dogru cevap verirler. Bakalım bana ne yazıcaklar.Aynı tarz bi sekildemi cevap vericekler acaba..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar