Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu da oynamak için us box ön-sipariş vermiş olanlar..

Norak

Öne çıkan mesajlar

kötü haber:

en sonunda teknik servise attğım maila cvp geldi, kısaca diyorki : us/eu versiyon arasında fark olacak, oynayamayabilirsiniz.

halbuki önceden fark yok demişlerdi. ama riske etmeye değmez :)
.....

Hello,

The US and European versions of World of Warcraft are incompatible. You will not be able to play a US version of World of Warcraft on a european server and you may experience issues trying to connect to a US server from Europe.

Also, please keep in mind that, prior to World of Warcraft going live in Europe, we will have more beta test sessions, during which anyone who is interested can download the client and help us put the final polish on the game. This will give you the opportunity to play a little earlier.

Best Regards,

Regards,
Technical Support

Blizzard Europe
http://en.wow-europe.com/support/[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

hay küfrettirecekler artık ya[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 20 Ekim 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
...oynayamayabilirsiniz. ...

herhangi bir -ebilite yok abi direk oynayamazsınız diyolar :D
neyse sipariş verememiştim aptal gamestop yüzünden, her işte bir hıyar varmış... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben orderimi verdim ve alip oynayacagim .. su illegal serverlerde oynuyorum ve oyun orada bile manyak doyurucu. cuce sehrine bittim agzim acik kaldi ve bu kadar azmisken ben bu oyunu amerikadadan da olsa oynayacagim. sonrasinda bakariz caresine .. tayinim cikti , amerikadan hediye geldi , guilde girdim ama guild avrupa serverinda gibi bilumum bir kac yalan mail veya google dan patch benzeri prog arattirmasi veya olmadi yenisini aliriz ..
Sosyal ağlarda paylaş

yada aklima dehset fikir geldi .. kendimden korkar oldum :P

simdi tum wow forumlarina acalim bi konu .. tum avrupa oyunculari ayni serverda bulussun diye boylece amerikada avrupa sunucusu olur :)

tum turkler ve avrupadan kisiler ayni servera girerse hic sorun kalmaz

deliyim evet[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Sosyal ağlarda paylaş

benim avrupada çıkacak box'lar hakkında bir sorum var. oyunun çoklu dil desteği nasıl olacak? avrupada almanca, ingilizce gibi diller ayrı kutularda mı olacak? yoksa tek paket içinden oyunu kurduktan sonra mı seçeceğiz?

almanya'dayım. burdaki oyunlar %90'ı almanca ve ben ingilizce oynamak istiyorum. sinir bozucu, yanımdaki dükkana gidip box almak istiyorum ama alamayacağım eğer almanca olursa. sanırım ingiltereden sipariş vercem bu gidişle.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

I travel overseas for work/school/military purposes. Will I have problems playing the game?

You should be able to travel and play the game from overseas provided you have an account in your home region. However, network connectivity at such distances is not under Blizzard’s control, and your play experience may vary as you travel, so we ask that you bear in mind that your connection and support experience will most likely not be optimal.

If you're stationed overseas for an extended period of time, we recommend that you subscribe to World of Warcraft in the region closest to you

official web sitesinde forumlarda yapilan resmi bir aciklamadan alinti .. us den alip baska yere tayini cikanlar kendilerine en yakin serverde oynayabileceklermis. ne is anlamiyorum iki farkli cevap. bunun altinda baska bir bit yenigi var ya neyse.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bişey sorucam, mesela ben şimdi pre-order yaptım ve bu Amerikada çıkan WoW kutusunu aldım eğer Amerika serverlarında oynayamazsam Avrupa serverları açıldığı zaman Avrupada oynayabilir miyim bu aldığım kutu ile? Yoksa illa avrupadan mı almam lazım kutuyu?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece mail attım bende aksama dogru cevap verirler.
Bakalım bana ne yazıcaklar.Aynı tarz bi sekildemi cevap vericekler acaba..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...