Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daire satın almak veya kirada oturmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir fikirleriniz hangisi size daha uygun geliyor. düşünüyorum şimdi kenarda birikmiş param yok hadi şansa bala mortgage ile bi ev alsam 10 sene taksidini ödiyicem ama 10 sene ben o evde oturmak istiycem mi kim bilir.

ama bir yandan da insan garanti bi çatısı olsun istiyo kötü günlere karşı.

bilemedim.
Mesaj tarihi:
İşin sağlamsa her türlü kredi alınır. Gelirine göre de vadesini kısa tut, mis.

Kiralık evi benimseyemezsin. İçine bişeyler yaptırmak istesen kolay kolay karar veremezsin. Sonuçta bigün ha deyip çıkabilirsin.

Evini 10 yıl sonra beğenmezsen, elinde satıp paraya çevirebileceğin bi mal olmuş olur her türlü. 10 yıl kira ödeyip 11. yılın başında evi değiştirmeye kalksan yine kira ödemeye devam edersin.
Mesaj tarihi:
inşaat sektöründeki 2 arkadaşım da ev almadı. birisi işi bildiği için alacak kalitede ev bulamadığını söylüyor, birisi de 10 yıl ne kendimi zora sokayım ki, istediğim zaman ev değiştiririm iyi böyle diyor.

ama ev almak lazım yahu. hem aynı evden sıkılırsan mortgage öderken satarsın, başka ev alırsın imkanın olursa vs?
Mesaj tarihi:
Mavi said:

Sıfırdan krediye girme sonra bir aksilik çıkar zorlanırsın. Eline 50-60 birikmiş birşeyler varsa al 100.000 TL lik bir ev gerisini ödersin.

Adam turkmenistanda mi aliyo evi? 100k ne abi?
Mesaj tarihi:
chrome said:

Ev alacaksaniz sikismis muteahhit bulun. Olu fiyatina alin. Sikismis muteahhitten daire almak her zaman karlidir.

Seks yapmis muteahhit in yarari ne ki? Iki kere sevisemez diye kendimizi rahat mi hissedelim?
Mesaj tarihi:
chrome said:

Ev alacaksaniz sikismis muteahhit bulun. Olu fiyatina alin. Sikismis muteahhitten daire almak her zaman karlidir.

abi müteahhit'in cinsel hayatı ile ev fiyatı arasında ki bağlantıyı ben kuramadım? bir önceki gece sevişmemişse agresif bir fiyat mı çekiyor evlere?
  • Yeni Oluştur...